Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o săptămână bună pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti singură, e foarte important să nu bârfeşti pe nimeni dacă vrei să atragi persoanele de sex opus. Poţi discuta deschis despre orice, însă nu fi răutăcioasă! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai deja o familie, atunci cel mai probabil te vei concentra alături de cei dragi pe sarcinile casnice.

În acestă săptămână e rost de recuperat bani. Cu siguranţă ai ajutat pe cineva în trecut de care ai şi uitat deja, însă zilele acestea vei fi suprinsă cu o sumă de bani care îţi aparţine, de fapt. Nici nu se putea să vină într-un moment mai bun, pentru că ai atâtea de cumpărat. Datorită acestui lucru, e posibil să achiziţionezi mai multe lucruri decât ţi-ai propus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Posesivitatea poate interveni în relaţia ta de cuplu în această săptămână. Nu e vorba de gelozia partenerului de viaţă, ci chiar de a ta, iar tu eşti conştientă de asta. Nu va mai dura mult până când iubitul sau soţul tău îşi va lua singur libertatea de care are nevoie şi pe care o merită. Cu toate că e o perioadă în care bunătate şi înţelegerea ar trebui să dăinuiască, la tine cel mai probabil va fi rost de tensiuni.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile. Fie vei câştiga mai mult la locul de muncă, fie vei avea venituri suplimentare dintr-o activitate extra-job, cert e că îţi prinde numai bine. E o săptămână a cadourilor şi a gesturilor frumoase, şi pentru că oferi, vei şi primi pe măsură!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să fii directă în discuţiile cu partenerul de viaţă în aceste zile. Nu lăsa nimic neclarificat dacă vrei să ai parte de momente relaxante şi fericite la finalul acestei săptămâni. Nu e cazul să îi dai emoţii iubitului sau soţului şi nici să nu-i prelugenşti chinul făcându-l să aştepte ceva din partea ta. Nativele singure vor ieşi mai mult, se vor distra şi vor flirta.

Încearcă să nu te implici în proiecte noi în acest început de săptămână. De fapt, nu începe nimic nou dacă ştii că nu ai timp să termini. Va fi o săptămână liniştită, în care încă îţi revii după un scurt concediu binemeritat. Nu stai prost cu banii, deşi în ultima perioadă ai cheltuit destul de mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vor apărea unele schimbări în viaţa ta în această săptămână, şi asta din cauza pretenţiilor partenerului de viaţă. Există riscul ca unele prietenii ale tale să se rupă, însă asta nu înseamnă că va fi definitiv. Încearcă să îi faci acestuia pe plan într-o privinţă, însă nu renunţa la viaţa ta personală cu totul în favoarea lui!

Nu stai prea bine cu banii şi eşti tentată să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul în aceste zile. După o perioadă în care ai avut mai multe cheltuieli, acum ar fi necesar să te organizezi mai bine şi să îţi pui poftele în cui. Astrele te sfătuiesc să îţi depozitezi economiile la loc sigur!

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu şi partenerul tău de viaţă treceţi printr-o perioadă bună a relaţiei voastre. Se anunţă o apropiere şi mai mare între voi, ceea ce înseamnă că iubirea care pluteşte în aer te va umple de energie. Faptul că îţi merge bine pe acest plan te va ajuta să îţi rezolvi mai multe probleme existente în celelalte sectoare ale vieţii tale.

Este foarte important ca în aceste zile să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă şi să dai tot ce ai tu mai bun. Chiar dacă nu ai prea multă energie, încearcă să te ocupi cu responsabilitate de toate sarcinile primite. Şefii tăi sunt cu ochii pe toată lumea şi e posibil ca acesta să fie o perioadă de triere sau diferenţiere. Poate fi o şansă pentru tine de a ieşi în faţă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea pluteşte în aer şi aştepţi cu nerăbdare momentul în care vei fi doar tu şi partenerul de viaţă. Pentru că v-aţi făcut atâtea planuri împreună, iubirea dintre voi pare că e hrănită exact cât şi cu ce trebuie. Dacă eşti singură, e rost de flirt la locul de muncă sau la evenimentele la care participi.

Nu o duci rău cu banii, ba chiar îţi permiţi să îţi achiziţionezi lucruri la care nici nu sperai acum ceva timp în urmă. Lucrurile materiale te fac fericită, însă nu e de ajuns pentru tine pentru ca bucuria să fie completă. Ocupă-te de restul aspectelor ale vieţii tale, pentru că banii nu pot compensa lipsurile cu care te confrunţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă zile liniştite pentru tine pe plan sentimental, însă eşti conştientă că nu va dura mult. Relaţia în care eşti implicată e plină de pasiune, aşa că nu ai cum să scapi de banalele certuri de zi cu zi. Chiar dacă fugi de confruntări cât te ţin picioarele, se pare că aici nu va funcţiona această tehnică. Nativele singure adoră să fie singure şi nu vor să-şi ia niciun angajament prea curând.

Stai bine la capitolul bani, însă ai tendinţa de a cheltui pentru alţii şi nu pentru tine. De cele mai multe ori te laşi pe tine la urmă, caz în care vei renunţa pentru că buzunarele au ajuns deja mai goale. E foarte important ca din când în când să îţi faci plăcerile, astfel vei fi fericită şi vei căpăta mai multă încredere în tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, însă acestea trebuie să joace mai riscant dacă vor să aibă succes pe plan sentimental. E necesar ca ele să se implice în tot felul de activităţi cu costuri suplimentare, însă altfel nu există nicio şansă de a cunoaşte oameni noi. Nativele implicate într-o relaţie serioasă vor descoperi mai multe puncte comune cu partenerul de viaţă.

Munca ta va fi apreciată mai mult în această săptămână şi ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani. E drept, trebuie să nu te laşi dusă de val dacă nu vrei să rămâi imediat cu buzunarele şi cardurile goale. Nu te implica în proiecte al căror succes e pus sub semnul îndoielii, mai ales dacă acestea presupun investiţii majore.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tot ce ai tu de făcut în afara relaţiei de cuplu se va interpune între tine şi partenerul tău în această săptămână. Vor ieşi scântei dacă nu vei putea lăsa grijile la uşa casei. Iubitul sau soţul tău are nevoie de momente de intimitate alături de tine fără ca altceva să intervină între voi. Nu uita că stresul acumulat la locul de muncă se poate dizolva dacă eşti dispusă să te detaşezi.

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan profesional, de aceea nervii îţi vor fi întinşi la maximum în această săptămână. Din păcate, stresul acumulat la locul de muncă se va răsfrânge şi asupra vieţii tale personale şi nu va fi bine deloc pentru tine. Încearcă să te schimbi cât încă nu e prea târziu şi lasă goana după bani pentru altădată!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Iubirea dintre tine şi partenerul de viaţă nu mai e atât de mare ca la început, însă acest lucru e perfect normal şi nu ar trebui să te sperie. Dacă vezi că lucrurile devin grabe, abia atunci fă ceva în această privinţă. Nu îţi induce singură o stare de rău şi de nefericire dacă nu e cazul. Cel mai important lucru este să nu îţi pierzi încrederea în voi!

Situaţia ta financiară nu este una tocmai bună, de aceea astrele îţi recomandă să fii chibzuită. Încearcă pe cât posibil să nu faci decât cumpărăturile importante, iar pe celelalte să le laşi pentru luna viitoare. Acum trebuie să economiseşti, pentru că perioada precedentă ţi-a făcut o gaură mare în buzunare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan sentimental. Va fi dificil să te confrunţi cu unele probleme cu care nu ai mai dat piept până acum, însă vei izbuti într-un final. Nativele singure sunt înconjurate de multe persoane dragi, de aceea nu vor simţi deloc nevoia unui partener de viaţă. Cel puţin nu pentru moment!

Atmosfera de la locul de muncă nu e una propice pentru a-ţi face treaba cât se poate de bine. Unele tensiuni între tine şi colegii de serviciu îţi scad randamentul, dar şi plăcerea de a te mai ocupa de sarcinile pe care le-ai primit. Deşi eşti o persoană foarte muncitoare, acum imaginea ta va fi una de om leneş. Ai grijă ca şefii să nu te surprindă tocmai acum!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dragostea pluteşte în aer şi nimic nu te poate opri să cucereşti bărbatul pe care ai pus ochii. E posibil să te fi îndrăgostit de o persoană care nu se lasă sedusă prea uşor, ănsă carisma ta o va da gata până la urmă. Nativele implicate într-o relaţie serioasă vor avea parte de o escapadă romantică în weekend. Şi totul se datorează iubitului sau soţului!

În această săptămână trebuie să faci tot ce poţi pentru a recupera banii pierduţi zilele trecute. Ai cheltuit destul de mult şi deşi trebuia, gaura în buget te face să fii destul de depresivă. Nu îţi face griji că nu te vei descurca până la finalul lunii, pentru că astrele prevăd ajutor din toate părţile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod