Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti căsătorită sau eşti implicată într-o relaţie serioasă, această săptămână este numai bună pentru planuri de viitor. Fie că este vorba despre conceperea unui copil sau despre o căsătorie, cert este că relaţia ta amoroasă este pe drumul cel bun. Dacă eşti singură, nu se anunţă schimbări ale statutului tău, însă nu poţi spune că duci lipsă de admiratori. Este doar decizia ta!

Nu permite nimănui să se bage în treburile tale private, cum ar fi situaţia ta financiară. Dacă le oferi curioşilor ceea ce vor să audă, vei stârni invidii şi vei provoca răutăţi. Nu îţi sabota singură drumul spre succes, mai ales acum când o duci atât de bine pe plan profesional. Este de necrezut cât de repede ai evoluat, aşa că nu da cu piciorul şanselor unice.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vrei să ai parte de linişte pe plan sentimental în aceste zile, trebuie să faci unele compromisuri. Învaţă să mai laşi şi de la tine, chiar dacă lupta cu propriul orgoliu este enormă. Dacă reuşeşti să aplanezi măcar jumătate dintre conflictele avute cu partenerul de viaţă, atunci înseamnă că veţi avea parte de un weekend minunat.

Situaţia ta financiară lasă de dorit, dar asta nu te sperie şi nu te deprimă. Mai mult decât atât, ambiţia ta te împinge să faci o mulţime de demersuri pentru a ieşi din acest impas. Poţi încerca să îţi schimbi job-ul sau poţi să lucrezi ceva suplimentar, doar aşa vei avea şansa de a-ţi rotunji cât de cât veniturile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure. Şansele ca să apară cineva în viaţa lor sunt foarte mari, iar vestea bună este că au şi de unde alege. Dacă eşti singură şi disponibilă, nu ezita să dai curs tuturor invitaţiilor pe care le primeşti de la sexul opus. În cazul în care ai deja o familie care include şi copii, trebuie să începi să te gândeşti cum să fugi într-o escapadă romantică doar tu şi partenerul de viaţă.

Stai destul de bine cu banii în ultima perioadă, dar în aceste zile pare că lucrurile se îmbunătăţesc şi mai mult. E drept că ai muncit pentru tot ceea ce ai, însă nici măcar tu nu te aşteptai la aşa rezultate. Pentru că e o schimbare atât de bruscă pentru tine, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îi priveşti pe ceilalţi, mai ales pe colegi, de sus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta e rost de o împăcare, fie între tine şi partener, fie între tine şi unul dintre părinţi. E necesar să îţi ceri iertare dacă tu eşti cea care a greşit, altfel nimeni nu va face primul pas. Dacă eşti singură, începând de miercuri vei fi nevoită să participi la numeroase evenimente sociale, prilej în care ai putea întâlni o persoană cu care ai multe în comun.

Cariera ta este în plină ascensiune, însă nu simţi acest lucru şi la buzunar. E drept că trebuie să ai răbdare, dar uneori lipsa unor măriri salariale te frustrează. Încearcă să te concentrezi mai mult pe îmbogăţirea cunoştinţelor, pe specializare şi pe faptul că te simţi din ce în ce mai stăpână pe tine în domeniul în care activezi. Apoi, o să poţi cere ce vrei!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei trece la o altă etapă a vieţii tale. Fie relaţia în care eşti implicată trece la următorul nivel, fie vei scoate pe cineva definitiv din spaţiul tău, cert este că vor avea loc o mulţime de schimbări. Sfaturile pe care le vei primi vor fi de prisos, pentru că ceea ce contează sunt sentimentele tale şi atât. Dacă eşti singură, îţi place să flirtezi, însă nimic mai mult.

Nu e de mirare că o duci atât de bine cu banii în condiţiile în care munceşti ca un rob de dimineaţa până seara. Ca Leu, vrei să fii mereu pe primul loc şi nu ratezi nicio ocazie de a ieşi în faţă. Cu toate acestea, pe cât de mulţi bani ai, pe atât de mult ţi cheltuieşti. Îţi place să trăieşti o viaţă luxoasă, iar asta costă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei simţi o mică îmbunătăţire în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Atât tu, cât şi el încercaţi să vă reveniţi după un episod neplăcut prin care aţi trecut recent. Atât timp cât între voi nu s-au întâmplat lucruri grave, e necesar să faceţi tot ce puteţi pentru a nu vă îndepărta unul de celălalt. Nu lăsaţi nimicurile să vă distanţeze!

În ultimele zile ai avut parte de cheltuieli mai mari decât în mod normal, de aceea, în această săptămână te-ai decis să faci economii. Firea ta practică şi foarte organizată te ajută să faci un plan exact, prin care nici să nu îţi lipsească nimic, dar nici să cumperi lucruri inutile. Fiind atât de responsabilă, nicidată nu vei avea probleme cu banii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere sentimental, însă relaţia ta nu este o cauză pierdută şi trebuie să îţi dai seama de asta. Încearcă împreună cu partenerul de viaţă să vă faceţi planuri de viitor şi să aveţi către ce privi. Dacă eşti singură, şansele să te îndrăgosteşti de o persoană rebelă sunt foarte mari, însă te simţi mai atrasă decât oricând de cei care îşi trăiesc viaţa la maximum.

Încearcă în aceste zile să nu te laşi manipulată de cei din jurul tău, mai ales dacă sugestiile lor au legătură cu banii. Nu stai prea bine la capitolul economii, aşa că nu te poţi compara cu alţii. Este foarte important să te întinzi cât te ţine plapuma, altfel te vei îngropa în datorii doar pentru a face impresie. Deşi ai un salariu bunicel, nu eşti prea bună în gestionarea banilor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în această săptămână să reapară în peisaj un fost iubit care să te dea puţin peste cap. Încearcă să nu crezi în vorbele lui dacă să semne că vrea să se împace cu tine, în special dacă te-a rănit enorm la despărţire. Dacă eşti implicată într-o relaţie, partenerul actual ar putea deveni brusc gelos, latură pe care nu şi-a dezvăluit-o până acum şi de care nici nu ştiai că există!

Nu ar strica să încerci să pui ceva bani deoparte începând din această săptămână. Ai planuri mari de viitor, iar asta presupune mai multe restricţii de acum înainte. Veniturile tale sunt modeste, dar ai norocul că o persoană dragă îţi oferă suport financiar necondiţionat în caz de nevoie. Chinuie-te puţin acum pentru că va merita din plin!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână nu te vei concentra prea tare pe viaţa ta amoroasă, căci prietenii au urgentă nevoie de tine. Partenerul de viaţă va înţelege absenţa ta şi te va susţine în orice decizie vei lua. Dacă trebuie să dormi la o prietenă mai multe seri la rând, el va fi acela care vă va aduce din când în când câte o cafea fierbinte dimineaţa.

Încearcă pe cât posibil să nu semnezi niciun document important în această săptămână. Nu ai deloc mintea limpede şi poţi face greşeli care să te coste scump. Evită orice legat de bani în aceste zile şi păstrează-ţi economiile în siguranţă. Sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă decât tine vor veni exact când ai nevoie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În aceste zile vei simţi o nevoie mai mare de libertate şi îţi vei asuma această dorinţă. Discută cu partenerul de viaţă despre acest lucru şi ia măsurile necesare. Dacă relaţia în care eşti implicată este una în care te simţi captivă şi care te-a făcut să renunţi la ceea ce îţi place, atunci înseamnă că este una toxică. Dacă eşti singură, porneşte în căutarea aventurii!

Banii nu vor fi o problemă pentru tine în aceste zile, indiferent câte cheltuieli ar putea să apară. Faci faţă oricărei provocări, ba mai mult, chiar îţi doreşti să te implici în tot mai multe activităţi distractive sau educative. Cu toate că stai foarte bine la acest capitol, evită pe cât posibil să dai bani cu împrumut sau să faci cadouri substanţiale persoanelor pe care nu le cunoşti foarte bine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei cunoaşte o persoană cu totul inedită şi interesantă în acelaşi timp. Dacă eşti singură, e posibil să fii atât de atrasă de ea încât să simţi că e dragoste la prima vedere. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil plănuirea unei vacanţe vă va ocupa mare parte din timp. Încearcă să îţi stabileşti un buget clar înainte de a începe căutările.

Săptămâna aceasta vei avea multe cheltuieli pe care nu le mai poţi amâna. Vestea bună este că ai banii necesari, însă nu ai suficient timp astfel încât de te poţi ocupa de toate. Rezolvă în mediul online în măsura posibilităţilor, iar pentru restul apelează la apropiaţii tăi. În orice caz, până vineri trebuie să achiţi tot sau dai de belea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În primele zile ale acestei săptămâni vor avea loc numeroase contraziceri între tine şi partener. Cel mai probabil plecaţi de la nimicuri şi ajungeţi să vă spuneţi vorbe mari. Controlează-ţi ieşirile nervoase pe cât posibil şi nu mai pune paie pe foc atunci când vezi că nici iubitul tău nu cedează. Dacă eşti singură, astrele sunt de partea ta şi te ajută să îţi îndeplineşti visele, oricare ar fi ele.

Dacă trebuie să împarţi nişte bani cu cineva în această săptămână, încearcă să o faci fără strângere de inimă. Atât timp cât ştii că nu doar tu trebuie să profiţi de pe urma unei situaţii, fii demnă şi corectă. Orice semnal că baţi în retragere îi vor face pe cei din jurul tău să îşi schimbe părerea despre tine, iar acest lucru te poate afecta şi pe plan profesional. Gândeşte pe termen lung!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod