Horoscopul săptămânii 7-13 septembrie. Se anunță un nou început pentru 5 zodii

5 zodii vor trece prin schimbări drastice în această săptămână.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Niciun nor la orizont în această săptămână. Te adaptezi unui climat oarecum instabil care te obligă să vezi lucrurile diferit, să fii mai disponibil/ă, să asculți mai mult. Cu alte cuvinte, să nu trădezi așteptările celui de lângă tine. Din fericire, nu îți va fi greu pentru că talentul tău pentru improvizație devine un factor norocos în viața ta romantică.

A sosit momentul să înveți să manevrezi banii, să fii mai chibzuit/ă și mai puțin generos/oasă. În caz contrar, nu vei putea să economisești nimic. Dacă ți se datorează bani, îndrăznește să mergi să îi ceri, nu ezita să o faci! O mare șansă îți va permite să îi recuperezi. 

Citește și: Cele mai fidele zodii de bărbați. Află în cine poți avea încredere și în cine nu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nimic nu te satisface în această săptămână, chiar dacă persoana iubită face tot ce poate pentru a te mulțumi și pentru a te simți iubit/ă. Astrele încurajează comunicarea și există multe motive pentru care ar trebui să vorbești mai deschis cu cel/cea de lângă tine. Dacă ești singur/ă, nu te opune tentației de a iubi și de a te arunca în aventuri nebunești. Jurămintele mari și promisiunile frumoase sunt în centrul atenției.

Astrele se concentrează pe portofelul tău în această săptămână. În cele din urmă, se va umple până la refuz. Având în vedere veștile bune care sunt anunțate, s-ar putea să începi să îți faci deja planuri mărețe. Înainte de a te gândi la investiții, datorii de returnat sau diverse cheltuieli, savurează această perioadă de împlinire, care este destul de rară în zilele noastre.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta nu este una dintre cele mai liniștite pe plan sentimental. Ai parte de supărări, dezamăgiri mai mult sau mai puțin dureroase, iar inima ta este zdrobită. Încearcă să te detașezi de această situație dificilă cât de mult poți, concentrându-te pe ceea ce îți merge bine în viață, în carieră, în familie sau prieteni. Uită de dragoste în aceste zile!

Datorită muncii tale, a ajutorului primit sau a unei investiții care dă roade, ai mijloacele necesare pentru a câștiga mai mulți bani. Mica problemă este că ești tentat/ă să cheltuiești banii înainte ca aceștia să aibă timp să facă pui. Brusc, contul tău poate fi gol. Prevenția este cea mai bună soluție, așa că profită de ocazie pentru a-ți păstra o rezervă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Profită de conjuctura astrală din această săptămână, pentru că aceasta promovează relațiile, oferind generozitate, complicitate și afecțiune în viața de cuplu. Cu siguranță vei profita de ocazie pentru a face rezoluții comune bune și de a privi spre viitor cu mari speranțe. De asemenea, comunicarea în doi este mai ușoară, dialogurile fiind productive.

Afacerile sau contractele din ultimele luni încep să genereze venituri interesante. Dorințele tale sunt îndeplinite. Veniturile sunt în creștere, și atât tu, cât și familia ta vă bucurați de asta. Contextul este favorabil, încetul cu încetul stresul din ultima perioadă dispare și poți respira în sfârșit ușurat/ă. Continuă tot așa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea curajul de a te deplasa în direcția dorită în ceea ce privește viața ta sentimentală. Treci peste obstacole care te-au intimidat anterior și circumstanțele te încurajează să le depășești, chiar dacă asta înseamnă să îți asumi riscuri. Pentru a-ți atinge idealurile, această îndrăzneală este necesară.

Vezi viața în roz. Această mentalitate te împiedică să acorzi atenție cheltuielilor. Deodată, cheltuiești fără să numeri. În această săptămână, e înțelept să îți gestionezi banii și să îți stabilești un buget de la care să nu te abați. Dacă iei măsuri la timp, vei evita să ai probleme în viitor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești irezistibil/ă și profiți la maximum de puterea ta de seducție. Dacă ești singur/ă, nu trebuie să fii rigid/ă cu privire la propunerile care ți se fac. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, pasiunea revine în cuplul tău, iar nopțile vor fi mai fierbiți. Nu rata aceste mari oportunități, bucură-te de plăcerile simple ale vieții!

Situația ta financiară este într-o continuă creștere. E clar că acum îți poți permite toate acele mici nebunii la care doar visai. Nu îți refuza nimic și lasă-te purtat/ă de val, pentru că acum este perioada ta cea mai bună din an. Dacă nu faci acum ce îți place, probabil nu vei face niciodată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Speri să găsești un echilibru între viața ta profesională și cea sentimentală, dar încă nu a sosit momentul. Nu îți relaxa eforturile, continuă să lupți chiar dacă ești prins/ă între dorință și obligație. Renunță la vinovăție, pentru că tu chiar încerci să îți mulțumești atât șeful, cât și partenerul/a de viață. Comunică cât mai mult posibil și ai răbdare!

Dorința de a-ți face micile plăceri este prezentă, vestea bună este că săptămâna aceasta ți le poți permite cu ușurință. Răsfață-te fără să regreți sau fără să îți numeri mereu banii. Fără stres, fii pozitiv/ă și trăiește clipa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele sunt generoase cu tine în această săptămână. Dacă ești singur/ă, norocul e de partea ta și îți scoate în cale potențiali viitori parteneri de viață. Nu e niciodată prea târziu să găsești pe cineva care este pe măsura așteptărilor tale. Dacă ești implicat/ă într-o relație, fugi cât de țin picioarele de singurătatea în doi!

Din punct de vedere financiar, este săptămâna veștilor bune. Situația ta se schimbă și aștepți cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple. Îndoielile nu-și mai au locul, este o perioadă bună. Înainte de sfârșitul săptămânii, apare o nouă oportunitate care ăși va crește veniturile pe termen lung, fără a depunde mult efort. Nu e necesar să zăbovești prea mult înainte de a vedea cât de incredibil e tot ce ți se întâmplă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te aștepta la o săptămână romantică sau pasională. Ești pregătit/ă să flirtezi, însă rezultatul nu va fi cel așteptat. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe evaluare, întrebări sau îndoieli emoționale. Se pregătește un nou ciclu și, în curând, vei experimenta emoții care îți îndeplinesc chiar și cele mai irealiste așteptări.

Se anunță o investiție interesantă și importantă. Ar putea fi vorba despre o mașină sau orice altceva. Astrele sunt de partea ta și te încurajează să te concentrezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești și care îți pot ușura viața. Dacă nu ești decis/ă să faci o anumită achiziție și ți-e teamă că vei regreta, așteaptă o perioadă mai bună și mai clară.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Beneficiezi de protecția astrelor în această săptămână. Îți redescoperi partenerul și te reîndrăgostești de el. Relația voastră avea nevoie de asta, altfel vă afundați în monotonie. Dacă ești singur/ă, schimburile jucăușe de complimente, flirtul nevinovat și fluturii în stomac nu vor lipsi.

Un sentiment de liniște în ceea ce privește viața ta financiară predomină în această săptămână. Te vei simți confortabil, însă îți va fi frică să nu cheltuiești peste măsură. Ai muncit mult pentru a obține acest echilibru, iar acum culegi ceea ce ai semănat. Savurează fiecare secundă a acestei săptămâni!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Amintirile se ridică la suprafață pentru a-ți accepta regretele, acesta este cel mai bun mod de a le depăsi. Vei evita complicațiile inutile care ar avea consecințe nefericite pentru viitoarea ta viață amoroasă. Nu lua decizii finale în această săptămână, dar gândește-te bine la nevoile tale.

Importanța distracției este esențială, dar în această săptămână trebuie să economisești bani. Bugetul tău nu poate fi folosit la infinit, iar cardul tău nu trebuie abuzat pentru a-ți satisface cele mai absurde dorințe. Gestionează-ți banii cu atenție, cei dragi te pot ajuta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În viața ta sentimentală se va produce o schimbare benefică cuplului din care faci parte. Comunicarea dintre tine și persoana iubită devine mai ușoară, mai plăcută și mai productivă. Dacă ești singur/ă, șarmul tău devastator le poate crea probleme celor care sunt deja implicați într-o relație. Încearcă să eviți triunghiurile amoroase!

Banii sunt foarte importanți pentru tine, poate prea importanți. Din păcate, din cauza faptului că ai acordat atâta atenție, energie și timp acestui aspect, celelalte planuri ale vieții tale au fost afectate. Vestea proastă este că acum ai o decădere financiară. Vestea bună este că vei realiza care sunt lucrurile importante și vei lua măsuri pentru a-ți îndrepta greșelile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod