Horoscopul săptămânii 7-13 mai. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tău de viaţă şi-ar putea arăta o altă latură în aceste zile, o latură mai puţin plăcută. E posibil să fie mai dur decât de obicei şi poate violent verbal. În cazul în care nu ajungeţi la niciun consens împreună, e cazul să iei singură măsuri. Nu te lăsa batjocorită de nimeni, indiferent de motivele sau scuzele care ţi se aduc ulterior.

Nu ar strica să îţi organizezi mai bine banii în această săptămână, mai ales dacă nu excelezi la acest capitol. Indiferent de cât de tentată ai fi să achiziţionezi diverse lucruri, încearcă să respecţi cu sfinţenie lista de cumpărături. Şi, cel mai important lucru, caută reducerile de peste tot!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Partenerul tău de viaţă te va scoate din minţi în această săptămână din cauza faptului că este foarte nehotărât şi instabil emoţional. În ultima perioadă nu mai ştii la ce să te aştepţi din partea lui, de aceea încearcă să porţi o discuţie cu el şi să lămuriţi problemă. Dacă continuă tot aşa, relaţia voastră este în pericol.

În această săptămână ai putea câştiga bani în plus, însă colegii ar putea să te saboteze. Ce-i drept, e posibil ca şi tu să le fi făcut acelaşi lucru în trecut, drept urmare acum primeşti ceea ce meriţi. Din fericire pentru tine, nu întâmpini probleme financiare, aşadar nu vei face un tărăboi din asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să interpretezi greşit gesturile unui prieten sau a unui coleg. Chiar dacă unele fapte ale acelei persoane te duce cu gândul că ar putea să îi placă de tine, adevărul este cu totul altul. Nu te purta de parcă ştii sigur că acestea sunt sentimentele lui pentru tine, altfel vei cădea în penibil şi vei crea o situaţie stânjenitoare.

Nu o duci deloc rău cu banii în aceste zile, pentru că se anunţă câştiguri consistente pentru tine. E posibil să primeşti o mărire de salariu sau chiar o moştenire, în cel mai fericit caz. Indiferent de situaţie, cert e că vei da de băut şi, spre deosebire de alte dăţi, nu vei regreta. Să înceapă distracţia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Lucrurile nu merg prea bine pentru tine pe plan sentimental în această săptămână. În ultima perioadă, tensiunile dintre tine şi partener s-au agravat, ceea ce înseamnă că trebuie să luaţi măsuri pentru a găsi o soluţie, indiferent care ar fi ea. Fie luptaţi pentru relaţia voastră şi încercaţi să reveniţi la normal, fie renunţaţi unul la celălalt de comun acord.

Nimic nu merge aşa cum ţi-ai dori în această săptămână, dar ai totuşi ambiţia de a continua ce ţi-ai propus. Este foarte important să nu renunţi la idealurile tale, mai ales că în viitor se anunţă veşti bune pentru tine. Dacă simţi uneori că ar trebui să renunţi, nu o face şi ascultă-i pe cei din jurul tău care te încurajează!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ai copii, săptămâna aceasta va fi destul de solicitantă atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău de viaţă. Nervii acumulaţi şi oboseala vă poate face să vă răzbunaţi unul pe celălalt fără să aveţi motive reale. Încercaţi să vă calmaţi şi să vă ajutaţi unul pe altul, altfel totul va deveni şi mai greu decât este deja.

Tu vrei să ieşi mereu în evidenţă, dar săptămâna aceasta nu îţi va reuşi în sensul bun. Cel mai probabil vei pierde o sumă importantă de bani din cauza neglijenţei sau a faptului că vrei să îi impresionezi pe cei din jur. Din nefericire pentru tine, efectul va fi total opus faţă de cel dorit. Nu te juca cu situaţia ta financiară în acest moment, pentru că e şubredă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile nu merg deloc bine pentru tine pe plan sentimental, ceea ce înseamnă că îţi poţi pierde încrederea în tine mai mult decât s-a întâmplat deja. Partenerul tău de viaţă are un comportament inadecvat, de aceea nu trebuie să mai stai să accepţi dacă eşti nefericită alături de acesta. Un lucru este cert, tu faci regulile aici!

Nu stai prea bine cu banii, însă datorită ajutorului pe care îl primeşti constant de la persoanele dragi, duci o viaţă chiar decentă. Nu uita ca din când în când să le mulţumeşti pentru tot ce fac pentru tine, dar în special, nu uita să fii tu mulţumită tu cu ceea ce ai.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai devenit tot mai distantă faţă de partenerul tău în ultima perioadă, iar în aceste zile vei realiza şi tu acest lucru. Cu toate că acesta ţi-a atras atenţia de multe ori şi şi-a exprimat nemulţumirile, tu ai rămas indiferentă. Punctul critic va fi în momentul în care el va lua atitudine şi va face primii paşi spre despărţire, iar atunci te vei speria!

Eşti din ce în ce mai mândră de situaţia ta financiară din ultima perioadă. Cel mai probabil este vorba de o mărire de salariu sau o avansare care îţi dă mult mai multă încredere în propriile forţe. Atitudinea ta e schimbată şi reuşeşti să-ţi creezi o imagine mai bună în mediul profesional.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tensiunea dintre tine şi partenerul tău de viaţă se va răsfrânge şi asupra persoanelor apropiate, ceea ce nu e deloc normal. Chiar dacă relaţia voastră e una zbuciumată dintotdeauna, asta nu înseamnă că trebuie să vă purtaţi în public ca şi acasă. Păstraţi pentru voi anumite lucruri şi nu uitaţi că lucrurile se spală în familie!

Totul merge conform planului pentru tine în ceea ce priveşte banii. În această săptămână, un proiect în care eşti implicată va cunoaşte primele rezultate pozitive, iar de roadele muncii tale nu te vei bucura decât tu. Cel mai probabil, în decursul acestor zile, banii ţi se vor dubla!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O persoană din exterior se va băga în viaţa ta personală, iar asta nu va face deloc bine relaţiei în care eşti implicată. E posibil ca partenerul tău să nu accepte cum stai şi priveşti impasibilă spre ceea ce se întâmplă. Dacă nu iei atitudine şi nu faci o alegere, atunci o va face el!

Nu ai motive să te plângi de bani, şi totuşi o faci. Spre dezamăgirea oamenilor care nu se bucură de situaţia ta, tu continui să fii nemulţumită cu toate că duci un trai decent. Chiar şi persoanele apropiate te sfătuiesc să nu te mai victimizezi atât, însă le ignori complet. Nu uita că nemulţumitului i se ia darul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta nu vei avea deloc timp de viaţa ta amoroasă, fie că eşti singură sau implicată în relaţie. Dacă ai un iubit, situaţia va fi mai complicată, pentru că e posibil să începi să îl priveşti ca pe o piedică în calea atingerii obiectivelor tale, cel mai probabil profesionale. Încearcă să aduci echilibru în viaţa ta, dacă vrei să fii fericită pe toate planurile.

Nu o duci rău cu banii, dar ai tendinţa de a fi totuşi prea cheltuitoare. Eşti tentată să dai curs oricărei invitaţii care ţi se face, cu toate că nu mereu ai dispoziţia de a participa. Este foarte important să înveţi să spui nu. Un refuz elegant şi de bun simţ nu va jigni pe nimeni şi nici nu îţi va strica relaţiile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că vei fi foarte ocupată în aceste zile, trebuie să încerci să îţi faci timp pentru familie şi persoane dragi. Nu risca să îi îndepărtezi de lângă tine pe cei care te iubesc cu adevărat, doar pentru că nu îţi mai vezi capul de treabă. Dacă comunici deschis, e posibil ca aceştia chiar să îţi dea o mână de ajutor!

Situaţia ta financiară este prioritară pentru tine în aceste zile. Nu îţi stă capul decât la cum să faci mai mulţi bani şi în ce proiecte sau afaceri noi să te mai implici. Eşti o fire activă şi îţi place să ai mereu câte ceva de făcut, însă trebuie să fii şi practică. Mergi pe mâna unui specialist care îţi oferă sfaturi utile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să provoci tensiuni în cuplu din cauza indiferenţei tale. Partenerul de viaţă ar putea simţi că oferă mai mult decât o faci tu şi că se implică mai intens decât tine. Cu toate că ţii la el, uiţi că din când în când trebuie să îi mai şi arăţi acest lucru. Încearcă să îl implici mai mult în activităţile tale şi să petreceţi timp de calitate împreună.

Nu te bucuri de o situaţie financiară prea bună în această săptămână, cu toate că ai câştigat mai mult în ultima perioadă. Faptul că ai cheltuit banii fără să gândeşti te aduce în aceste zile într-o situaţie incomodă. E posibil ca cineva să aibă nevoie de ajutorul tău şi să nu i-l poţi oferi, iar atunci vei regreta destul de mult alegerile făcute!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod