Horoscopul săptămânii 4-10 mai. Află previziunile astrelor pentru tine!

Nativa din Săgetător trebuie să renunţe la orgoliu şi să nu lase timpul să o îndepărteze de persoanele cu care s-a certat în trecut, mai ales dacă îi sunt dragi ei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o cerere în căsătorie sau să fii asaltată de către admiratori.

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental, însă trebuie să fii totuşi atentă atunci când vine vorba de schimbări radicale. Şi la serviciu situaţia se îmbunătăţeşte, mai ales dacă lucrezi în echipă şi îmbini utilul cu plăcutul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să nu te încrezi în oricine săptămâna aceasta, e posibil să afli că persoanele care păreau amabile sunt de fapt altfel.

Intenţiile lor rele te pot împiedica să ai succes pe plan profesional, aşa că evită să li te destăinui. Vei putea întâmpina unele probleme în mediul familial din cauza bârfelor venite din exterior.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru relaxare şi pentru activităţi în aer liber.

Ai nevoie de o pauză de la muncă, iar banii câştigaţi până acum îţi sunt de ajuns să îţi faci unele mofturi. O călătorie într-un alt oraş sau o plimbare la rude este tocmai bună pentru a-ţi reîncărca bateriile. Dacă ai şi o companie bună, cum ar fi partenerul de viaţă sau prietenele cele mai bune, atunci totul va fi perfect.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta te vor invada amintirile, şi te poţi întrista sau te vor impulsiona să repeţi unele acţiuni din trecut.

Nu te poţi concentra prea mult la locul de muncă, iar gândul îţi zboară la planuri de viitor, la copii şi căsătorie, şi în principal la a te aşeza la casa ta. Încearcă să fii sinceră atât cu tine, cât şi cu cei dragi şi să îţi exprimi direct dorinţele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o perioadă bună pentru a încerca lucruri noi, mai ales pe plan profesional.

Nu este exclus să îţi schimbi locul de muncă, mai ales dacă ai ajuns în punctul în care nu mai crezi în promisiunile superiorilor tăi. Ai parte de suportul celor dragi la fiecare decizie importantă pe care o iei, ba chiar de multe ori sfatul lor te poate ajuta să alegi drumul corect.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ar strica ca în această săptămână să faci unele investiţii, un bilet de avion redus pentru concediu din vară ar fi o idee bună.

Gândeşte-te să faci cât mai multe economii şi să fii practică, restul sumei o poţi folosi în alte scopuri. Mai mult decât atât, relaţia ta are nevoie să iasă puţin din monotonie şi ar fi perfect să plecaţi undeva doar tu şi iubitul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu te pui rău cu colegii de serviciu în această perioadă, şi tu, dar şi ei, aveţi nevoie unii de alţii.

Nu fii egoistă şi permite-i partenerului de viaţă să ia şi el decizii care să vă privească pe amândoi, altfel îi vei leza orgoliul şi se va îndepărta de tine. Dacă te deranjează ceva în ceea ce spune sau face, nu ezita să îţi exprimi sentimenele reale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o perioadă bună pentru împăcări, de orice fel, însă trebuie să faci tu primul pas.

Renunţă la orgoliu şi nu lăsa ca timpul să te îndepărteze de persoanele dragi ţie! Pe plan sentimental poţi trece printr-o despărţire, însă nu se va dovedi a fi un eveniment nefericit pentru tine, ci din contră. Scapă de frustrări şi ia deciziile care te vor împlini!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Va fi o săptămână plină, cu multe evenimente şi activităţi plăcute.

Întâlnirile de tot soiul te vor anima şi îţi vor şterge din minte orice urmă de grijă, dacă ai vreuna. Ai toate şansele ca în acest context să cunoşti pe cineva cu care să porneşti la drum şi cu care îţi poţi întemeia o familie. Nu ar fi exclusă nici o reîmpacare cu un fost iubit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să faci ceva ieşit din comun la locul de muncă, lucru care te va scoate din anonimat.

Puţină faimă nu strică niciodată, însă apoi trebuie să ai mai multă grijă pentru a-ţi păstra statutul. Banii vor veni la pachet cu laudele, aşa că nu ai decât motive de bucurie. În familie trebuie să faci unele eforturi pentru a recupera tot ce ai pierdut din cauza jobului.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fii cu ochii în patru în această săptămână, pentru a nu risca să îţi scape unele oportunităţi grozave.

Ţi se vor oferi şanse profesionale, însă trebuie să ştii ce să alegi. Ascultă de sfatul celor cu mai multă experienţă decât tine şi încrede-te în vorbele lor! Pe plan sentimental ai nevoie de ceva nou, ceva care să te scoată din rutină!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să fii mai chibzuită şi să ai grijă de banii pentru care munceşti din greu.

Nu oferi împrumuturi nici chiar persoanelor apropiate, pentru că e posibil să ai nevoie de acei bani exact atunci când nu te aştepţi. Nici pe plan sentimental nu o duci prea bine, trebuie eforturi din partea ambilor parteneri pentru ca lucrurile să funcţioneze bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod