Horoscopul săptămânii 4-10 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

1 din 13
Un incident minor ce va avea loc în această săptămână va scoate la iveală faptul că partenerul tău de viaţă nu e dispus să te apere. Pe cât de urâtă a fost situaţia în sine, pe atât de groaznică ţi se va părea atitudinea lui faţă de tine. Vei începe să ai îndoială în suflet, iar asta nu va putea fi prea uşor înlăturată. Dacă eşti singură, te vei concentra mai mult pe carieră şi nu vei avea timp să duci lipsa unui iubit.

Banii nu sunt o problemă pentru tine sau cel puţin asta vrei să laşi impresia. Eşti prea plină de tine pentru a putea recunoaşte că ai nevoie de ajutor, aşa că stai şi te chinui singură. Cu toate că eşti o fire foarte ambiţioasă care răzbeşte într-un final dacă îşi propune ceva, uneori îţi poţi uşura singură viaţa dacă îţi arăţi şi vulnerabilităţile. Ai atâtea persoane care te iubesc în jurul tău, încât e şi păcat să nu vă sprijiniţi unii pe alţii la nevoie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod