Horoscopul săptămânii 25-31 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Gemeni va întâmpina probleme sentimentale în această perioadă, neînţelegerile dintre ea şi partener par că se agravează de la zi la zi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Această săptămână va fi una complicată pentru că neînţelegerile dintre tine şi partener par că se agravează. Încearcă să discutaţi cu calm şi dacă vezi că tonul este ridicat, atunci opreşte comunicarea! Nu eşti într-o formă prea bună, aşa că trebuie să depui puţin efort pentru a nu reacţiona impulsiv!

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în această perioadă, cu toate că aveai aşteptări mai mari. Încearcă să nu fii irascibilă cu cei din jurul tău din această cauză, ei nu au nicio vină pentru situaţia în care te afli. Fă tot ce poţi pentru a excela la locul de muncă!

În ultima perioadă nu ai dus un stil de viaţă prea sănătos, de aceea ar trebui să îţi pui unele restricţii mai ales alimentare. Problemele cu digestia sau chiar cu kilogramele în plus nu vor întârzia să apară atât timp cât nu ai grijă de tine. Lipsa de vlagă ar putea fi primul semn că ai o problemă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în această săptămână să laşi mai mult de la tine când vine vorba de iubitul tău. Încearcă pe cât posibil să păstrezi liniştea în căminul tău, iar dacă vei fi nevoită să discuţi serios cu partenerul, fă-o diplomat şi fără să îi aduci reproşuri. Nimic nu rămâne nerezolvat!

Vei întâmpina unele neplăceri la locul de muncă, toţi cei din jurul tău îţi găsesc nod în papură cu motiv sau fără. Încearcă să devii imună la critici, mai ales dacă acestea nu sunt constructive. Din fericire, situaţia financiară nu va avea de suferit din această cauză.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă stresul la care eşti supusă te va stoarce de energie. Nervii îţi sunt întinşi la maxim, mai ales la locul de muncă. Tot ce trebuie să faci este să fii mai indiferentă şi să nu te implici emoţional.

Leu(22 iulie - 22 august)

Gelozia îşi va spune cuvântul în această săptămână, ori tu, ori partenerul tău de viaţă va izbucni la un moment dat. Chiar dacă vor fi certuri la tot pasul, măcar în weekend încercaţi să petreceţi mai mult timp unul cu celălalt în speranţa că vă veţi apropia la fel ca la început!

Încearcă în această săptămână să nu te arunci în proiecte care nu par de viitor, doar pentru că te-ai implicat emoţional. Banii sunt foarte importanţi, aşa că nu acţiona dacă ştii că există posibilitatea să îi pierzi. Renunţă la unele afaceri dacă nu par promiţătoare!

E posibil să intri într-o uşoară depresie în această perioadă, ai nevoie de multă afecţiune, şi nimeni nu te bagă în seamă. Încearcă să ieşi singură din această stare şi nu mai depinde de nimeni, te vei descurca de minune chiar şi aşa. Voinţa este cea mai importantă armă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încerci să împaci pe toată lumea, însă cu siguranţă cineva va fi nemulţumit oricum. Cel mai probabil iubitul tău îţi va reproşa în această săptămână că munceşti prea mult şi că nu îi mai acorzi atenţia pe care o merită. Fă orice poţi pentru a separa aceste două planuri ale vieţii tale!

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme financiare, mai ales dacă ai rămas cu facturi neplătite. Ai grijă să nu rămâi cu restanţe, indiferent dacă trebuie să faci eforturi inumane pentru a face rost de mai mulţi bani. Ai şansa de a-i obţine dacă şefii văd că eşti muncitoare şi săritoare!

Încearcă să te ocupi mai mult de tine şi de aspectul tău fizic în această săptămână, doar aşa vei reuşi să capeţi mai multă încredere în tine. Mergi la sală sau ţine o dietă, şi nu uita să îţi reînnoieşti garderoba dacă dispui de banii necesari!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar trebui să te gândeşti serios la viaţa ta sentimentală în această săptămână şi să nu încurci pe nimeni dacă nu eşti capabilă să te porţi corect. Eşti pusă pe făcut bani, iar acest lucru te va împiedica să ai o viaţă privată. Cântăreşte bine beneficiile şi pierderile şi abia apoi ia o decizie!

Vei putea întâmpina unele obstacole la locul de muncă în această perioadă, lucru care te poate împiedica să obţii banii doriţi. Speranţa moare ultima, însă trebuie să fii perseverentă şi să nu te laşi indiferent de piedicile care ţi se pun.

Este o săptămână bună pentru o vizită la medic, ar fi bine să începi vara ştiindu-te sănătoasă tun. Fie că suferi de unele afecţiuni, fie te simţi de milioane, mergi la doctorul tău pentru un set complet de analize. Nu se anunţă veşti proaste!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta vine cu schimbări benefice pentru tine. Ai şansa de a socializa cu multe persoane, însă doar una îţi poate cuceri inima. Dacă eşti angajată într-o relaţie deja, atunci cineva din exterior va încerca să vă distrugă liniştea şi bunăstarea. Încearcă să fii cu picioarele pe pământ şi să gândeşti matur!

Vei fi destul de agitată în această săptămână, pentru că eşti trimisă dintr-o parte în alta cu sarcini diverse. Cu siguranţă nu vei mai avea timp de nimic altceva, dar depune tot efortul pentru ca lucrurile să iasă bine. Dacă se întâmplă asta, vei primi o recompensă financiară.

Chiar dacă urmezi un tratament pentru afecţiunile de care suferi, nu ar trebui să te bazezi doar pe asta. Orice exces din partea ta te poate costa, aşa că trebuie în primul rând să ai tu grijă de tine. Nu arăta indiferenţă în faţa acestor probleme, nu înseamnă că eşti puternică dacă acţionezi aşa, ci doar iresponsabilă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai parte de multă dragoste, însă în acelaşi timp şi de mult stres din această cauză. Treci printr-o perioadă în care nu totul este numai lapte şi miere, însă mereu găsiţi puterea de a o lua de la capăt. Încearcă să nu permiţi nimănui să se bage în relaţia ta şi să o gestionaţi aşa cum vrei atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă.

Încearcă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională în această perioadă, altfel vei avea de suferit pe ambele planuri. Este foarte important să evoluezi, chiar dacă pentru moment doar ca statut, nu şi financiar.

Vei fi plină de energie în această săptămână, şi tot ce va trebui să faci este să încerci să nu o canalizezi greşit. Axează-te pe ceea ce îţi place să faci şi continuă cu stilul de viaţă cu care deja ţi-ai obişnuit organismul, este unul potrivit ţie.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei primi în această săptămână reproşuri cât pentru o viaţă, de aceea e posibil să te îndepărtezi de iubitul tău fără să îţi dai seama. E posibil ca unele să fie justificate, însă e destul de greu pentru tine să descoperi că acesta nu mai vede nicio latură bună a ta. Încearcă să discuţi serios pe această temă!

Încearcă să lucrezi mai mult şi mai bine în echipă săptămâna aceasta, altfel nu vei da randament aşa cum ţi-ai dori. Dacă treci peste orgoliu, poţi învăţa lucruri noi, mai ales că unii colegi cu mai multă experienţă îţi oferă gratis ponturi care te pot duce către succes.

Tot ce faci tu greşit în această săptămână se va resimţi asupra organismului tău, aşa că nu trata totul superficial. Respectă un program strict de mese, dar şi de somn, ai nevoie de odihnă mai mult decât oricând. Şi încearcă cât poţi de mult să renunţi la vicii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia ta amoroasă nu este deloc clară, aşa că nici măcar nu vei ştii cum să te porţi cu iubitul tău. Încearcă totuşi să nu permiţi ca alte probleme ale tale să vă influenţeze negativ. Dacă eşti nemulţumită de ce se întâmplă, cu siguranţă îţi vei îndrepta privirea către altcineva!

Vei primi sarcini noi şi grele în această săptămână, însă aceasta este şansa ta de a te face remarcată. Adaptează-te schimbărilor care apar pe neaşteptate şi demonstrează-le tuturor de ce eşti în stare. Situaţia financiară va rămâne aceeaşi dacă nu faci excese.

Nu eşti într-o formă prea bună în această săptămână, dar nici nu este un motiv serios să te îngrijorezi. Probleme grave de sănătate nu vei întâmpina, însă nu vei fi ocolită de mici dureri de cap sau de spate din cauza ritmului şi condiţiilor de la locul de muncă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E bine ca în această săptămână totul să fie clar între tine şi iubitul tău, doar aşa îţi vei putea vedea liniştită de alte treburi. Rezolvă problemele pe parcurs ce ele apar şi nu amâna nimic. Tot ce trebuie să faci este să nu confunzi iubirea cu şansa de a fi lăsată să faci ce vrei, pentru că rişti să nu acţionezi cum trebuie!

Nu te lăsa manipulată de cei din jurul tău şi nu cheltui bani pe lucruri care nu îţi trebuie de fapt. Chiar dacă te atrag unele dintre ele doar pentru că le au şi alţii, fii tare şi rezistă tentaţiei. Fă economii cât poţi de mult, în viitorul apropiat îţi vor trebui destui bani.

Încearcă să fii optimistă în această săptămână şi să nu îţi iroseşti energia în activităţi inutile. Orice problemă de sănătate care ar putea să apară îşi va găsi rapid rezolvarea, mai ales că ai lângă tine persoane care te încurajează şi care te iubesc necondiţionat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca o despărţire recentă să aducă după ea milă din partea celor din jurul tău faţă de tine. Arată-le că nu ai nevoie de aşa ceva şi fă tot posibilul să treci peste asta cât mai repede şi cu capul sus. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să iasă unele scântei între tine şi iubit săptămâna aceasta!

E posibil să întâmpini unele probleme la serviciu în această săptămână, iar asta se va întâmpla doar din cauza faptului că nu te odihneşti suficient, iar puterea de concentrare scade. Pentru că eşti destul de aiurită, unii colegi pot profita de asta pentru a-ţi crea probleme în faţa superiorilor!

Ar trebui să te îngrijeşti mai mult de sănătatea ta în această perioadă, chiar dacă nu te simţi deloc rău. Primele semne ar fi oboseala şi lipsa de concentrare la serviciu, aşa că nu le ignora! Nici nu trebuie să te panichezi însă de la un nimic, altfel nu vei mai fi în stare să iei deciziile corecte!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să opreşti ceva ce îţi face rău! Fie că este vorba de comportamentul iubitului sau de faptele acestuia, vei avea o discuţie serioasă prin care îl vei face să înţeleagă. Din fericire există înţelegere şi voinţă din partea amândurora pentru a vă rezolva problemele.

Încearcă să nu acţionezi nechibuzuit sau împinsă de la spate de către altcineva, nu toată lumea se gândeşte la binele tău. Înainte de a face ceva ce ai putea regreta, încearcă să te asiguri că nu este nimic riscant. Banii sunt importanţi în această perioadă, aşa că ţine cu dinţii de ei!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă cu moralul vei fi la pământ. Multele probleme pe care le ai vor fi de ajuns pentru a nu mai ştii încotro să o iei şi care ar trebui să fie pasul următor. Încearcă să nu îţi verşi nervii pe cine îţi iese în cale, altfel îţi vei îngreuna şi mai mult situaţia!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod