Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a-ţi scoate la înaintare atuurile tale de cuceritoare. Aici poate fi vorba atât de calităţile tale fizice, cât şi de abilităţile tale de flirt. E necesar ca înainte să faci toate aceste lucruri să te asiguri că eşti complet singură şi nu ai vreun potenţial iubit în aşteptare. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să fie mai atente la vocabular şi la tonul vocii.

Este o săptămână bună pentru investiţii, însă trebuie să ai simţul răspunderii şi să ştii când să te opreşti. Pentru a avea un succes financiar cât mai rapid, e necesar să îţi găseşti oameni în care să ai încredere pe deplin. Fă primul pas în orice proiect care ţi se pare tentant, dar nu înainte de a cere opinii celor care ştiu mai multe decât tine în domeniul respectiv.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi surprinsă în această săptămână de cât de bine te vei înşelege cu partenerul de viaţă. Chiar dacă între voi mai au loc discuţii aprinse, ca în orice cuplu, de data aceasta ele dispar complet şi există numai armonie. Discuţiile voastre profunde îţi vor oferi încrederea de care ai nevoie pentru a privi cu mai mult avânt viitorul vostru împreună. Nativele singire vor fi înconjurate de rude şi prieteni şi nu vor simţi nevoia unui iubit, cel puţin pentru moment.

Este foarte important să fii atentă în această săptămână dacă nu vrei să ratezi şanse de a te propulsa financiar şi profesional. Va fi extrem de uşor pentru tine să câştigi ceva bani în plus, însă trebuie să fii deschisă propunerilor care ţi se fac. Nu o duci deloc rău la locul de muncă, cel puţin în ceea ce priveţte imaginea ta în colectiv.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E necesar ca în această săptămână să depui eforturi pentru a-ţi face timp pentru pentru prietenii şi rudele tale. Dacă în ultima perioadă, o problemă sentimentală te-a ţinut departe de ei, acum e momentul să recuperezi timpul pierdut. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, atunci cu atât mai mult aceste întâlniri te vor ajuta. Nu ar strica să fii mai deschisă către lucrurile şi persoanele noi.

Nu te mai culca pe o ureche în ceea ce priveşte situaţia ta profesională, ci ia măsuri începând încă din această săptămână. Dacă ai nevoie de mai mulţi bani şi consideri că îi meriţi, atunci discută cu superiorii tăi despre o posibilă mărire de salariu. Acest subiect trebuie abordat urgent mai ales dacă ţi s-au făcut în trecut unele promisiuni în acest sens.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu cât te vei concentra mai mult pe iubitul sau soţul tău în aceste zile, cu atât relaţia voastră se va îmbunătăţi. E necesar să renunţi la alte planuri pentru a-i acorda acestuia mai multă atenţie. Nu va fi nimic dificil, însă este foarte important să fii convinsă că merită să faci aceste mici sacrificii sau compromisuri. Nativele singure întâmpină probleme în ceea ce priveşte potenţialele relaţii la distanţă.

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea mult de muncă, însă e doar decizia ta. Eşti mai hotărâtă decât oricând să câştigi mai mulţi bani, aşa că te vei implica în proiecte noi în afara de sarcinile pe care le ai. Te vei descurca de minune atât timp cât te organizezi bine şi nu laşi pe alţii să te întrerupă sau să îţi pună beţe în roată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Începând de marţi, viaţa ta de cuplu va deveni mai agitată. E posibil ca partenerul tău de viaţă să fie acaparat de gelozie, însă te poţi descurca cu asta. Este foarte important să îi vorbeşti deschis, astfel îl vei linişti şi va avea mai multă încredere în tine. Nativele singure trebuie să ţină cont de sfatul prietenilor atunci când vine vorba de o posibilă relaţie amoroasă.

Atmosfera de la locul de muncă este una foarte plăcută şi vei reuşi să faci treabă bună datorită acestui lucru. Chiar ai putea să câştigi bani în plus dacă stai bine la capitolul convingere. Dispui de o anumită autoritate şi respect care îţi permit să faci tot ce vrei la locul de muncă. Important este să nu te implici în prea multe lucruri deodată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începând din această săptămână, relaţia ta de cuplu va deveni mai armonioasă pe zi ce trece. Este foarte important ca tu şi partenerul tău de viaţă să vă faceţi planuri de viitor comune pe care să le puneţi în practică cât mai repede posibil. O vacanţă ar putea fi primul pas către o schimbare radicală în viaţa voastră. Nativele singure vor fi destul de triste şi dezamăgite de ceea ce văd în jur atunci când vine vorba de o posibilă relaţie amoroasă.

Vei avea mai multe cheltuieli în această săptămână, însă toate îţi vor aduce bucurie. Din când în când e necesar să îţi faci mofturile şi plăcerile, cu grijă să nu exagerezi totuşi. Dacă pleci într-o călătorie, uită de număratul banilor după fiecare achiziţie sau plată, altfel îţi vei strica buna dispoziţie. Axează-te mai mult pe relaţii şi pe ce are viaţa de oferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, însă nu trebuie să te grăbeşti în luarea unor decizii. E foarte important să discuţi orice cu persoana iubită şi să nu iei hotărâri pripite de una singură. Nativele singure sunt mai sociabile decât în mod normal, ceea ce înseamnă că e posibil să exagereze cu vorbitul şi cu băgatul în seamă.

Eşti pusă pe cheltuieli în această săptămână, iar acest lucru nu se întâmplă prea des. E posibil ca cei din jurul tău să îşi pună întrebări cu privire la schimbarea prin care treci, de aceea ar trebui să îi linişteşti că nu va deveni o obişnuinţă. Cel mai probabil partenerul tău va deveni suspicios, aşa că dă-i informaţii complete.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte optimistă încă din prima zi a acestei săptămâni şi nimic nu poate interveni în calea fericirii tale din cuplu. Cu toate că mai apar din când în când lucruri care te nemulţumesc, ai decis să nu te mai axezi pe nimicuri, cel puţin în acest moment. Faci tot ce poţi pentru a fi linişte în familia ta şi reuşeşti cu brio. Nativele singure vor avea şansa de a cunoaşte un bărbat misterios.

Nu stai prea bine la capitolul bani, însă nici nu este cazul să faci o dramă din asta. Cu toate că nu ţi-a ieşit un plan aşa cum îţi doreai, e important să nu îl abandonezi dacă încă mai ai şanse. Munca multă te va salva dintr-o situaţie delicată, aşa că nu fugi de ea. Dacă eşti ambiţioasă şi responsabilă, cu siguranţă vei găsi cea mai bună soluţie la finalul acestei săptămâni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei concentra exclusiv pe viaţa ta sentimentală în această săptămână şi bine faci. Între tine şi partenerul tău de viaţă fie s-a instalat monotonia, fie aţi început să vă certaţi din orice, aşa că e necesar să acorzi atenţie acestor probleme cât încă nu e prea târziu. Cu discuţii calde şi deschise veţi reuşi împreună să puneţi la cale un plan de bătaie pentru a vă merge mai bine.

O persoană pe care o vei cunoaşte în această săptămână îţi va oferi informaţii foarte utile în ceea ce priveşte îmbunătăţirea situaţiei tale financiare. Nu o duci rău cu banii, însă e tentant atunci când vezi că poţi obţine mai mulţi. Este foarte important să nu laşi totul deoparte în goana după bani, aşadar optează pentru echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În acest început de săptămână vei reuşi să pui în aplicare tehnici sănătoase în ceea ce priveşte relaţionarea cu persoana iubită, dar şi în activităţile voastre împreună. E necesar să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale dacă vrei să te simţi împlinită pe deplin. O greşeală din trecut îţi va deschide ochii şi te va face să fii mai responsabilă de acum pe plan sentimental.

Cu cât îţi vei scoate mai mult competenţele în evidenţă în această săptămână, cu atât banii vor ajunge mai repede la tine. Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare pentru moment, însă se zăresc şanse mari în viitorul apropiat. Te bucuri de o imagine extrem de bună în mediul profesional, iar asta te va ajuta enorm.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămâna bună pentru nativele singure care au şansa de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi. E necesar ca acestea să lase garda jos şi să nu mai aibă imaginea de femei inaccesibile, însă totul depinde de dorinţa fiecăreia. Nativele care sunt implicate într-o relaţie serioase pot da piept cu unele probleme mai vechi care au rămas nerezolvate între ele şi partenerii lor.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare şi nici profesionale în această săptămână. Cu siguranţă te bucuri de o perioadă extrem de liniştită, iar acest lucru chiar te sperie. Simţi că e totul mult prea frumos ca să fie adevărat, dar nu atrage răul cu gândirea ta negativistă. Profită de această pauză pentru a te concentra pe celelalte sectoare ale vieţii tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu lăsa cariera sau alte probleme externe să îţi afecteze viaţa sentimentală, cel puţin nu în această săptămână. Fă eforturi suplimentare pentru a separa aceste planuri ale vieţii tale, mai ales dacă relaţia ta amoroasă nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Atât tu, cât şi iubitul sau soţul tău trebuie să vă faceţi timp pentru a lămuri ceea ce se petrece între voi şi nu lăsaţi nimic nerezolvat.

Este foarte important ca în această săptămână să laşi viaţa profesională pe loc secund dacă nu vrei să creezi mai multe probleme decât ai deja în viaţa ta privată. Viaţa profesională nu trebuie ignorată complet, însă trebuie să profiţi de orice moment liber pentru a te ocupa de sectorul personal. Fie că este vorba de relaţia amoroasă în care eşti implicată sau pur şi simplu de o pasiunea de-a ta, acum e momentul să te ocupi cu mai multă atenţie de ele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod