Horoscopul săptămânii 22-28 mai. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în aceste zile să te concentrezi doar pe acele lucruri pe care ţi le doreşti cu adevărat. Nu îţi risipi energia şi timpul încercând să te faci plăcută de toată lumea, ci punctează exact acolo unde trebuie. Ai toate şansele ca în această săptămână să obţii atenţia acelui bărbat cu care poţi avea o relaţie serioasă.

Şarmul tău te poate ajuta în această săptămână să ajungi în preajma unei persoane care să te salveze pe plan profesional. Chiar dacă vei fi supusă mai multor teste, astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să obţii ce îţi doreşti. Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi simţitor în lunile următoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o ocazie bună de a încheia socotelile cu un fost iubit de care te-ai despărţit recent, însă ai grijă să nu cedezi în faţa scuzelor lui. Pentru a putea să îţi vezi de viaţa ta, e important să lămureşti tot ce te macină. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, trebuie să dai dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să nu îţi baţi joc de sentimentele celor drag.

Atenţia nu va fi asupra banilor în această săptămână, ci pe relaţiile pe care le ai în mediul profesional. Este foarte important să alegi cu grijă cu cine stai de vorbă şi ce informaţii să divulgi. Există riscul ca unele vorbe spuse din vulnerabilitate să fie folosite pentru a-ţi crea o imagine proastă, aşa că încearcă să nu ai încredere în oricine se dă pe lângă tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relaţia cu partenerul de viaţă ţi-a răpit multe bucurii ale vieţii, dar în special întâlnirile cu prietenii tăi. E posibil ca unii amici ai tăi să nu fi devenit şi ai lui, lucru care v-au răcit relaţiile, iar tu ai ajuns să regreţi. Încearcă să ai parte de mai mult spaţiu personal şi nu te mai gândi doar la nevoile iubitului tău!

Se anunţă o evoluţie spectaculoasă pentru tine pe plan profesional, lucru care vine la pachet şi cu o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Acum ai ocazia de a te face remarcată, aşa că lasă timiditatea deoparte şi luptă pentru ce îţi e pus deoparte. Nu e o idee rea să te apuci de afaceri!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Simţi că vei claca cât de curând în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală. Chiar dacă ar fi trebuit ca totul să decurgă bine între tine şi partener, lucrurile stau exact invers. Ai acumulat prea multe frustrări în ultima perioadă şi e posibil ca toate acestea să iasă la suprafaţă în cel mai scurt timp!

Eşti pusă pe economii în ultima perioadă şi, din fericire, ai toate condiţiile pentru a-ţi achiziţiona un obiect mult dorit în cel mai scurt timp. Poate fi vorba despre o locuinţă sau despre o maşină, cert este că investiţia e mare şi nu te-ai fi gândit că ţi-o poţi permite. Fii fericită cu ceea ce ai!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai o atitudine destul de parşivă în ceea ce priveşte relaţia ta de cuplu şi te gândeşti doar la tine. Egoismul şi faptul că nu îţi respecţi promisiuni ţi se vor taxa cât de curând, aşa că nu te bucura prea mult pentru că faci numai ce vrei. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei da atât de mult în spectacol, încât vei atinge limita penibilului.  

Ai bani de nici nu ştii ce să faci cu ei, de fapt nu atât de mulţi ca alţii, însă e ceva necunoscut şi surprinzător pentru tine. Situaţia ta financiară a evoluat rapid într-un timp scurt şi e posibil să fii tentată să cheltuieşti fără să gândeşti. Cel mai bun sfat vine din partea partenerului de viaţă, aşa că nu îl ignora!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu cât vorbeşti mai deschis faţă de partenerul de viaţă, cu atât relaţia dintre voi se îmbunătăţeşte. Cert este că se anunţă veşti bune pentru tine în acest sector al vieţii şi ai face bine să prelungeşti situaţia cât de mult poţi. Analizează ce funcţionează şi schimbă puţin planul. Dacă eşti singură, nu ezita să te distrezi mai mult!

O afacere în care eşti implicată începe să dea roade în această săptămână, lucru care te bucură nespus de mult. Sinceritatea şi corectitudinea cu care acţionezi te duce pe culmile succesului mai repede decât sperai, dar ai grijă să nu îţi iei lumea în cap. Dacă ai parteneri în acest proiect, respectă-i şi nu te privi ca pe unicul responsabil.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă, indiferent de statutul pe care îl ai. Bat clopotele de nuntă? Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau chiar să faci pasul cel mare în curând. Dacă eşti singură, dai dovadă de multă carismă, lucru care îţi poate aduce numeroşi admiratori.

Nu eşti prea pricepută atunci când vine vorba de strâns bani, sau poate că nu eşti dispusă să încerci. Din păcate, în aceste zile vei da piept cu o situaţie care te va pune în faţa faptului împlinit şi vei regreta că nu ai economii. Este foarte important să înveţi din greşeli, iar data viitoare să fii pregătită!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre cele implicate într-o relaţie. Pentru cele din urmă, va fi o săptămână de calvat, când vor realiza că tot ce au investit în relaţia lor se duce încet, dar sigur pe apa sâmbetei. Pentru celibatari, e rost de întâlniri amoroase destul de interesante.

Toată contribuţia ta din mediul profesional va fi dată uitării dacă acum intri într-un con de umbră. Trebuie să te chinui să te menţii la acelaşi nivel dacă nu vrei ca efectul succesului tău să fie exact pe invers. Banii tăi sunt în pericol, asta ar trebui să te stimuleze de ajuns cât să iei atitudine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o femeie care ştie ce vrea de la viaţă şi e conştientă de atuurile ei. Profită de unele calităţi ale tale şi foloseşte-le pentru a cuceri pe cine îţi doreşti. Şarmul personal te poate duce destul de sus, trebuie doar folosit cu cap. Nu îţi irosi energie cu persoanele care nu sunt de tine!

Nu vor exista schimbări pe plan profesional pentru tine în această perioadă, dar poţi lucra mai mult la imaginea ta din cadrul locului tău de muncă. O bună impresie a celor din jur te va ajuta să evoluezi mai repede şi, astfel, să câştigi mai mulţi bani. Poţi scoate bani frumoşi dintr-o pasiune de-a ta, cu siguranţă nu ţi-ar strica un venit suplimentar!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de prea multă linişte pe plan sentimental în această perioadă, lucru care te va agita şi mai mult decât până acum. Nu acumula frustrări ţinând în tine lucruri pe care ai vrea să i le spui partenerului de viaţă, mai ales dacă eşti conştientă de faptul că ele au o rezolvare. Doar discutând liber veţi reuşi să detensionaţi situaţia dintre voi.

Dispui de resursele necesare pentru a face o investiţie sau pentru a te implica într-o afacere. Partea cea mai delicată va fi aceea care priveşte actele, aşa că ai mare grijă ce semnezi. Dacă ai un minim de nesiguranţă cu privire la vreo condiţie, nu ezita să te informezi înainte de a acţiona. Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată deocamdată.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca viaţa ta sentimentală să fie împlinită, ar trebui să asculţi de sfaturile celor dragi în această săptămână. Nimic nu stă în calea fericirii tale dacă ştii să te porţi bine cu toată lumea şi să ai relaţii frumoase cu oricine. Dacă eşti singură, e posibil să apară o ocazie de reîmpăcare cu un fost iubit.

Eşti pusă pe fapte mari în această săptămână, mai exact pe schimbări profesionale radicale. Dacă nu eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi şi consideri că meriţi mai mult, nimic nu te poate opri să îţi cauţi ceva mai bun. Încearcă, totuşi, să fii discretă până în momentul în care eşti sigură de ceva anume. Nu ar fi rău să spui da şi afacerilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână îţi va fi mult mai uşor să intri în graţiile bărbaţilor din jurul tău. Dai dovadă de şarm şi de o bună comunicare cu cei din jurul tău, lururi care îţi vor facilita cucerirea persoanei pe care ai pus ochii. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie stabilă, cel mai probabil nu vor exista modificări ale ritmului vostru obişnuit.

Nu întâmpini probleme pe plan financiar, însă ai putea face rost de mai mulţi bani în această perioadă. Este foarte important să nu laşi să scape şansele pe lângă tine, aşadar fii cu ochii în patru la locul de muncă. Este o perioadă bună pentru investiţii sau parteneriate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod