Horoscopul săptămânii 2-8 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp alături de cei dragi în această săptămână. Dacă nu reuşeşti în intervalul luni-vineri, în weekend nu ai nicio scuză. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai copii, relaţiile voastre s-ar putea deteriora din cauza distanţei. Plănuieşte o călătorie sau o activitate de grup!

Dacă te reîntorci la pasiuni și aptitudini mai vechi, ai toate șansele ca să câștigi bani în plus în această săptămână. Se poate ca o persoană apropiată să te încurajeze în acest sens, așadar nu ignora sfaturile pe care le primești, ci cântărește-le bine. Nu o duci rău cu banii, însă îți trebuie mai mulți pentru a face o achiziție mult dorită. 

Citește și: Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singură, primele zile ale acestei săptămâni sunt perfecte pentru întâlniri romantice şi flirt. Eşti într-o formă bună şi emani încredere prin toţi porii, iar aceste lucruri sunt extrem de atractive pentru bărbaţi. Profită cât mai mult de această perioadă pentru a obţine ce îţi doreşti, pentru că acum ai cele mai mari şanse de reuşită. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie, poţi miza pe acelaşi şarm pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Este foarte important să îți gestionezi eficient și corect bugetul în această săptămână. Ai putea fi tentată să exagerezi cu cumpărăturile, de aceea astrele te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte de a trece la acțiune. O persoană dragă te avertizează în acest sens, nu ignora ceea ce spune!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să îţi incluzi mai mult partenerul de viaţă în planurile pe care le faci. În caz contrar, acesta va crede că relaţia cu el nu este ceea ce îţi doreşti, în special dacă sunteţi de puţin timp împreună. Chiar dacă ai multe pe cap, este important că îi arăţi că încerci, măcar. Dacă eşti singură, latura sentimentală nu este un punct de interes pentru tine şi nici nu va fi prea curând.

Evită pe cât posibil călătoriile, în special pe cele de afaceri sau schimburile de experiență. Nu te afli în cea mai bună formă a ta, așadar mai bine lași planurile pentru altădată. În caz contrar, nu vei face nimic altceva decât să cheltuiești bani, fără a avea rezultatele dorite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ar putea exista suficiente discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă cât să te facă să îţi doreşti să pui punct relaţiei. E important să cântăreşti bine lucrurile înainte de a lua o astfel de decizie. Dacă eşti singură, vei fi tentată să flirtezi şi să intri în jocul unui bărbat care nu este atât de disponibil precum vrea să pară.

Săptămâna aceasta există riscul să intri în conflict cu unul dintre partenerii tăi de afaceri sau cu un coleg de serviciu. Din această cauză, nu sunt excluse întârzierile, blocările sau regresul proiectelor în care ești implicată. Dacă vezi că situația degenerează, spune tu stop confruntărilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e prea linişte în viaţa ta sentimentală în această săptămână. Se poate ca partenerul de viaţă să scoată ce e mai urât din tine, iar acest lucru poate duce la degradarea iremediabilă a relaţiei. Încearcă pe cât posibil să îţi ţii în frâu recţiile agresive, chiar dacă cel de lângă tine le caută cu lumânarea. Cu siguranţă te provoacă intenţionat, aşa că nu îi face jocul!

E nevoie de mai multă muncă și responsabilitate dacă vrei să ai rezultate rapide pe plan profesional. Se poate chiar să câștigi mai mulți bani în această săptămână în condițiile în care alegi să te înconjori de persoane de succes. De asemenea, astrele te sfătuiesc să amâni o călătorie planificată pentru weekend.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână este numai bună pentru dovezi de iubire şi afecţiune. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil ca monotonia să se fi instalat pe ici pe colo. Încearcă să scapi de ea prin mai multe activităţi noi de cuplu. Chiar şi gătitul împreună poate ajuta! Dacă eşti singură, nu arăta disperare bărbaţilor din jurul tău, pentru că aceştia se vor speria şi vor fugi din calea ta!

Începi săptămâna cu dreptul și ai șansa de a câștiga mai mulți bani încă din primele zile ale acesteia. Simți că te-ai redresat pe plan financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiești tot ce e pe plus. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe economii, vei avea nevoie pe viitor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi intense pe plan sentimental. Relaţia de cuplu în care eşti implicată ajunge într-un punct critic, din care nu mai ştii cum să ieşi. Fii conştientă că pentru salvarea ei e nevoie de două persoane, pentru că eforturile tale nu sunt suficiente şi nici benefice pentru o eventuală continuare a relaţiei.

O duci din ce în ce mai bine cu banii, lucru care îți permite să te desfășori cu mai multă lejeritate în ceea ce privește achizițiile. Dacă ai în plan să cumperi ceva, acum este momentul să o faci. Astrele te sfătuiesc să eviți să discuți cu străinii despre veniturile tale!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este destul de uşor să apară neînţelegeri între tine şi persoana iubită sau alţi apropiaţi. Această săptămână este supusă unui şir lung de confruntări, din care vei ieşi destul de şifonată. Nu îţi poţi ţine gura, toată lumea ştie asta, însă orice om are limitele lui şi e posibil ca de această dată să fie vorba despre partenerul tău. Vei reuşi să îl scoţi din minţi, asta cu siguranţă!

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău, pentru că pot apărea oportunități profesionale. Dacă ești în căutarea unui alt loc de muncă, nu vei găsi ceea ce îți dorești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Comunicarea dintre tine şi partener nu se va desfăşura aşa cum trebuie în această săptămână. Se pare că unul vorbeşte despre ceva, iar celălalt despre altceva. Faptul că nu vă ascultaţi reciproc vă face să vă acuzaţi de egoism unul pe celălalt, îndepărtându-vă astfel de la adevăratele probleme. Dacă eşti singură, un bărbat pe care îl placi ar putea interpreta greşit gesturile şi comportamentul tău.

Nu vei câștiga mai mulți bani decât dacă te pui la punct cu privire la tot ce este nou în domeniul în care activezi. Tehnicile vechi de lucru nu fac altceva decât să te țină în loc, ba chiar să te pună în poziția riscantă de a-ți pierde locul de muncă. Fii deschisă către noutate, căci cei din jur vor avea grijă să te aducă la zi. Important este să vrei!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Indiferent de problemele care pot apărea în viaţa ta sentimentală în această săptămână, eşti capabilă să le gestionezi pe toate cu calm şi multă eleganţă. În urma acestei demonstraţii de maturitate din partea ta, partenerul de viaţă va fi efectiv absorbit de tine. Dacă nu ai avea tu această poziţie, cu siguranţă v-aţi bate cap în cap.

Din punct de vedere financiar, lucrurile vor sta excelent pentru tine în această săptămână. Dacă ești răspunzător de o afacere, vei găsi un partener extrem de influent care te poate ajuta să evoluezi rapid. Astrele te sfătuiesc să lași deoparte măcar în weekend grijile legate de bani și profesie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începând de luni observi îmbunătăţiri în relaţia amoroasă în care eşti implicată. Se pare că atât tu, cât şi partenerul de viaţă depuneţi eforturi pentru a repara lucrurile stricate. Dacă eşti singură, unele rude au tendinţa de a se băga prea mult în viaţa ta privată, creându-ţi astfel dificultăţi în găsirea unui iubit.

Ai nevoie de mai mult sprijin financiar din partea persoanelor dragi dacă vrei să depășești un moment dificil. Din fericire, la jumătatea săptămânii vei primi acest ajutor nesperat care te va salva de la o situație critică. Încearcă să eviți împrumuturile bancare sau orice fel de tranzacție care percepe dobândă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă în prima parte a săptămânii nu ai timp pentru familie şi partener, în cea de-a doua ai face bine să stai mai mult în preajma lor. Poate că o persoană dragă are nevoie să o asculţi, să îi dai sfaturi sau pur şi simplu să fii acolo pentru ea, nu o dezamăgi! Dacă eşti singură, e posibil ca ultimele întâlniri romantice să te fi făcut să nu mai vrei pe nimeni lângă tine o bună perioadă.

În prima parte a săptămânii o să descoperi că ai o înclinație către un domeniu mai puțin cunoscut. Dacă vei reușești să-ți exploatezi această aptitudine, situația ta financiară se va îmbunătăţi considerabil. Încearcă să îți dezvolți această nouă ramură cu investiții minime, deoarece situația ta financiară nu îți permite să-ți asumi niciun fel de risc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod