Horoscopul săptămânii 17-23 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de prea multă acţiune în această săptămână pe plan sentimental, însă asta nu înseamnă că nu vor exista mici dispute între tine şi partener. E foarte important ca din când în când să mai laşi şi de la tine, mai ales dacă persoana cu care îţi împarţi viaţa adoptă această atitudine mai mereu. Dacă eşti singură, nu ai nicio şansă să te cuplezi cu cineva.

Este o săptămână bună pentru afaceri, însă nu te implica decât dacă te afli într-o formă maximă! Dacă puterea ta de convingere te ajută să obţii ceea ce îţi doreşti, atunci poţi continua pe aceeaşi linie. În alte condiţii, rişti să pierzi absolut tot ce ai investit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O discuţie realistă şi matură pe care o vei avea în această perioadă cu partenerul tău vă va scoate la lumină relaţia. Dacă începuse deja să se instaleze monotonia, de acum înainte aţi decis amândoi să schimbaţi câte ceva în stilul vostru de viaţă. Trebuie doar să vrei şi vei reuşi! Dacă eşti singură, bârfele care îţi ajung la urechi te vor determina să dai înapoi cu privire la implicarea într-o nouă relaţie!

Săptămâna aceasta vei avea parte de lucruri bune dar şi de lucruri rele. Chiar dacă vei avea parte de câştiguri neaşteptate, vei fi tentată să cheltui peste măsură banii câştigaţi pe obiecte total inutile. Experienţa unei persoane din familie te va ajută să îţi dai seama la timp când să te opreşti.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă în aceste zile să îţi faci mai mult timp pentru partenerul de viaţă sau pentru copii. În caz contrar, vei avea de furcă pe viitor şi din păcate nu vei mai putea recupera ce ai pierdut. Un eveniment fericit din viaţa acestora ar fi şi mai fericit dacă este împărtăşit cu tine şi trăit la intensitate maximă. Găseşte rapid o soluţie pentru a-i împăca pe toţi!

Nu stai deloc bine la capitolul bani în această săptămână, de aceea va trebui să faci calcule amănunţite cu privire la situaţia ta financiară. Este foarte important să îţi distribui corect veniturile şi să-ţi achiţi datoriile urgente. Dacă ai rate, nu te juca cu ele!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă nu e totul roz în viaţa ta sentimentală, în această săptămână ai putea spune sincer că te simţi împlinită. Din când în când ai nevoie şi de puţină emoţie pentru a nu uita ce ai lângă tine şi pentru a reuşi să îi apreciezi mai mult pe cei dragi. Dacă eşti singură, te vei concentra pe ieşiri în oraş, pe discuţii cu prietenii şi pe evoluţia ta profesională.

Ai muncit mult în ultima perioadă şi te-ai dedicat exagerat de mult vieţii tale profesionale, cu riscul de a-ţi neglija familia. Cu toate că aceste câştiguri sunt mari, asta nu ţine loc de sentimente. Încearcă să aduci echilibrul în viaţa ta şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să îi asculţi mai mult pe cei dragi şi să îi ajuţi în măsura posibilităţilor. O dramă familială nu este departe, însă dacă sunteţi uniţi, totul va părea mult mai uşor. Dacă şi-ai făcut de curând un nou iubit, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îţi faci speranţe prea mari!

Ai planuri mari de viitor, iar săptămâna aceasta ai şansa de a le pune în aplicare. Economiile strânse până acum te vor ajuta să pui baza propriei afaceri sau a unor investiţii cu mari şanse de succes. Firea ta ambiţioasă te ajută să faci faţă piedicilor pe care le întâlneşti în cale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă ai parte de reuşite profesionale excepţionale, în această săptămână îţi lipseşte mult dragostea. Fie că vine din partea unui partener de viaţă, a familiei sau a prietenilor, important e să te simţi dorită într-un mediu şi apreciată pentru ceea ce eşti. Fii afectuoasă cu cei din jurul tău, pentru că vei primi ceea ce oferi!

Stilul tău de viaţă s-a îmbunătăţit simţitor în ultima perioadă datorită creşterii bugetului. Din păcate, nu te organizezi foarte bine şi cheltui tot ce câştigi fără să îţi treacă prin cap să îţi faci şi o rezervă. Dacă ai copii, pune interesul lor mai presus de orice!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta te vei angaja într-o relaţie destul de dificilă şi cu siguranţă îţi vei da seama mai târziu că ai luat o decizie impulsivă. Dacă la început totul e roz şi frumos, în doar câteva zile vraja va dispărea. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă nu vei avea un început de săptămână prea liniştit. Problemele familiale te vor stoarce de energie!

Situaţia ta financiară este una bună, însă trebuie să găseşti metode de a o îmbunătăţi sau de a o păstra la adăpost. Fie că e vorba de o investiţie sau de un depozit, e foarte important să ceri sfatul unor persoane cu mai multă experienţă în acest domeniu. La locul de muncă te bucuri de un statut special!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Persoane din exteriorul familiei tale îţi vor crea probleme pe plan sentimental în această săptămână. Nimic nu poate opri această neplăcere atât timp cât nu îţi poţi ţine impulsivitatea sub control. Chiar dacă ai dreptate şi ai toate motivele să reacţionezi aşa, nu vei face altceva decât să înteţeşti discuţiile aprinse şi să le lungeşti inutil. O comunicare sinceră cu parterenul de viaţă poate fi benefică!

Vei fi nevoită să faci anumite schimbări în viaţa ta profesională şi nu te va încânta deloc. O ceartă cu un şef sau cu un coleg îţi poate aduce sfârşitul în mediul profesional actual. Nu e o tragedie, pentru că deja ai un job de rezervă pe care oricum voiai să îl testezi. Din fericire pentru tine, banii vor fi exact impulsul de care aveai nevoie şi care te scapă de regrete.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie sau eşti singură. Dacă ai un iubit stabil sau un soţ, se pare că relaţia voastră avansează cu paşi repezi şi cât de curând veţi trece la următorul nivel. Dacă eşti singură, încearcă să fii mai îndrăzneaţă atunci când îţi place de cineva, doar aşa vei reuşi să obţii ce îţi doreşti!

Situaţia ta financiară este una foarte bună, însă există riscul să faci o afacere greşită. Este foarte important să discuţi cu partenerul de viaţă despre investiţiile pe care le faci, chiar dacă acestea te privesc doar pe tine. În caz contrar, vor apărea discuţii aprinse între voi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sunt favorabile întâlnirile amoroase în această perioadă, însă cel mai probabil vei sufla şi în iaurt înainte de a lua o decizie. O veche experienţă neplăcută te-a adus în situaţia de a fi destul de pretenţioasă atunci când vine vorba de potenţialii iubiţi. Dacă eşti angajată într-o relaţie sau ai deja o familie, atunci e posibil să primeşti reproşuri din cauza faptului că nu le acorzi atenţia dorită.

Săptămâna aceasta ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani dacă lucrezi în echipă. Nu există beneficiu mai mare decât să-ţi uneşti cunoştinţele cu ale altora, mai ales într-un astfel de moment prielnic. Rezultatele muncii tale vor apărea începând de vineri, însă trebuie să ai grijă să nu cheltui peste măsură atunci când te vezi în bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ultima perioadă te-ai concentrat mai mult pe viaţa ta sentimentală, iar acum vei începe să vezi primele rezultate bune ale eforturilor tale. Dacă nu ai încă un partener de viaţă, acum este şansa ta să îl întâlneşti. Cel mai probabil un eveniment la care va trebui să participi în aceste zile ţi-l va scoate în faţă. Nimic nu te poate opri din a iubi şi a fi iubită!

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar vei progresa pe plan profesional neaşteptat de repede. Chiar dacă unii colegi vor fi invidioşi pe tine şi vor încerca să-ţi pună beţe în roate, e necesar să îţi ţii impulsivitatea în frâu şi să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O întrecere între tine şi partener te va face la finalul acestei săptămâni să ai o mulţime de frustrări. Cel mai probabil există la mijloc o invidie reciprocă şi nu vă puteţi privi deocamdată ca pe o familie sau ca pe un tot. Vestea bună este că în curând vă veţi da seama amândoi că trebuie să formaţi o echipă, nu să fiţi duşmani!

Vei avea parte de multe cheltuieli în această săptămână, dar sunt necesare şi nu poţi face economiile mult dorite. Din fericire pentru tine, şansa unui venit suplimentar se va ivi spre weekend. Această oportunitate se datorează doar devotamentului cu care îţi faci munci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod