Horoscopul săptămânii 17-23 mai. Viața sentimentală a Peștilor va fi zdruncinată

Viața sentimentală a Peștilor va fi zdruncinată din cauza acțiunilor partenerului/ei de viață.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îți garantează o protecție de neclintit, o comunicare caldă și o uniune sănătoasă. Profită de toate acestea pentru a-ți întări viața sentimentală. Totul anunță veselie în cuplu, lucru care te ajută să uiți puțin de griji. Dacă ești singur/ă, fii atent/ă, deoarece carisma ta poate atrage oameni care nu sunt tocmai potriviți pentru tine.

Datorită calculelor bine gândite, obții rezultate bune în această săptămână. În cazul tău, micile mutări îți aduc beneficii mari. Nu e loc pentru greșeli, acționează cu prudență. Merită să aștepți până când vei avea profituri mai mari înainte de a-ți cheltui banii impulsiv. Săptămâna aceasta, rezoluțiile tale bune dau roade. Bugetul tău își găsește echilibrul, la fel și tu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea o dispoziție mai bună săptămâna aceasta și, astfel, atmosfera din cuplu nu va mai fi atât de tensionată ca până acum. Poate trebuia să dai cu capul de ceva pentru a realiza cât e de important e să apreciezi pe cine ai lângă tine. Dacă ești singur/ă, viața ta socială se va îmbunătăți, creând numeroase ocazii de întâlniri și flirt.

Concentrează-te pe problemele mai vechi de la locul de muncă și rezolvă-le imediat. Ele nu mai suportă amânare, altfel situația ta financiară va avea de suferit. Profită de aceste zile pentru a-ți planifica în detaliu acțiunile viitoare. De asemenea, ordinea va juca un rol foarte important la locul de muncă și, în general, în carieră.

Citește și: Cum să-ți dai seama că îți ascunde ceva, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O duci extraordinar pe plan sentimental. Vei avea parte de o săptămână grozavă de pe urma căreia ar trebui să beneficieze iubirea și relațiile tale. Totul pare să se îndrepte în direcția corectă. Te gândești la viitor și pasiunea se reaprinde în cuplul din care faci parte. Dacă ești singur/ă, ai aspirații foarte mari, iar astrele te sfătuiesc să nu-ți lași imaginația să scape de sub control.

Un curaj nebun te va ajuta să ai succes în afaceri sau la locul de muncă. Ai o carismă foarte interesantă și reușești să convingi pe cineva să îți dea o sumă importantă de bani. Determinarea ta împreună cu un echilibru interior perfect formează duo-ul ideal pentru o reușită răsunătoare. Obții răspunsuri la orice întrebare care te macină. Proiectele tale prind contur cu viteza fulgerului.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cel mai bine este să rezolvi problemele din cuplu într-un mod dinamic. Ești într-o perioadă favorabilă, deoarece ești mai sensibil/ă și reușești să îți dai mai bine seama care sunt nevoile celui/celei de lângă tine. Pune punctul pe i și ia decizii ferme care îți pot îmbunătăți situația amoroasă. Dacă ești singur/ă, ai un entuziasm exagerat care sfârșeșete întotdeauna cu o defensivă. Relaxează-te!

Experiența ta de viață te va ajuta în această săptămână să iei deciziile corecte. Situația ta financiară este una bună, însă alegi să renunți la generozitatea ta exagerată cu care i-ai obișnuit pe cei din jur. Este alegerea corectă, ținând cont că ai în plan o achiziție importantă în viitorul apropiat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea o dispoziție prea bună în această săptămână. Atunci când ai cea mai mare nevoie de energie, ești absent/ă și neliniștea se instalează. Relația în care ești implicat/ă trece printr-un impas, trebuie să fiți uniți ca să puteți trece cu brio peste. La sfârșitul săptămânii te arăți într-o lumină nouă, te ocupi cu calm de situația amoroasă, ești relaxat/ă și asculți persoana de alături.

Rămâi discret/ă toată săptămâna cu privire la intențiile tale legate de bani. E necesar să faci un bilanț și să treci la treabă. Întâlnește-te cu acei oameni care crezi că te-ar putea ajuta cu un împrumut. Cei dragi te-ar susține dacă le-ai spune planul tău, însă e mai bine să încerci să te descurci singur/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru prima dată după mult timp ești încrezător în dragoste și lași să se vadă sentimentul de împlinire. Persoana iubită apreciază această latură a personalității tale, relația voastră este caldă și foarte sudată. Arăți atașament și afecțiune și pare că plutești. Această atmosferă va dura o bună parte a săptămânii. În weekend, îți dezvălui emotivitatea și sensibilitatea, iar acest lucru îți aduce beneficii contrar a ceea ce te temeai.

În ceea ce privește banii, este o săptămână foarte bună. Conturile tale își recapătă forța. Dacă ai nevoie de anumite lucruri sau obiecte, acum este momentul să le achiziționezi. Cumpărături online, cumpărături pentru casă, ai de unde alege, iar moralul tău e ridicat. De asemenea, îți arăți generozitatea invitându-ți prietenii la o masă bună.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vitalitatea și bucuria ta vor crea un mediu perfect în jurul tău. Dar, ar trebui să găsești și un loc special pentru a te relaxa. În brațele partenerului/ei de viață ar putea fi cel mai bine. Vei putea discuta subiecte interesante și, în același timp, sensibile cu persoana iubită, spre exemplu mărirea familiei sau avansarea relației. Vei rămâne direct/ă, pentru că așa îți este felul.

Flerul te va ajuta să iei cele mai bune decizii în această săptămână. Privitor la bani, totul merge ca pe roate. Ai un al șaselea simț care te ajută să descoperi oportunități financiare și profesionale grozave. Corectează ceea ce e greșit bazându-te pe experiența acumulată până acum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să renunți la o parte din treburile tale pentru a putea oferi persoane iubite ceea ce are nevoie. Așadar, fără regrete, lasă deoparte chestiunile care te privesc doar pe tine și oferă-i timp și afecțiune partenerului/ei de viață. Dacă nu se poate, implică-l pe el mai mult în viața ta. Se va simți mai bine.

Îi vei surprinde pe cei din jurul tău cu inteligența ta în această săptămână. Toată lumea știe deja cât de priceput/ă ești la locul de muncă, însă acum te întreci pe tine. Faci afaceri și investești în proiectele care merită, obținând maximul de beneficii. Cu toate acestea, unele ironii îți vor ajunge la urechi și te vor supăra puțin. Încearcă să nu permiți nimănui să îți fure strălucirea!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi mai sensibil/ă în aceste zile și ai putea simți în nenumărate rânduri că ai nevoie de cineva care să te susțină. Acea persoană nu este partenerul/a de viață, deoarece acesta nu te înțelege pe cât ți-ai dori. Încearcă să discutați, înainte ca răceala să se instaleze între voi. Și, mai ales, nu îți îndrepta atenția către altcineva atât timp cât ești implicat/ă într-o relație. Dacă ești tentat/ă, încheie socotelile și apoi poți face tot ce-ți trece prin cap.

Mare parte din această săptămână te vei ocupa de afaceri și chestiuni financiare. Dar, nu uita să-ți faci timp pentru a-ți reîncarca bateriile, cel puțin în weekend. Nu o duci excelent cu banii sau nici pe departe cum ți-ai dori, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la tot pentru ei. Treptat și cu răbdare, situația ta se va îmbunătăți fără eforturi și compromisuri majore.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei avea timpul și energia necesare pentru a te ocupa de problemele personale importante. Dar, de asemenea, nu neglija timpul și spațiul pentru relaxare și odihnă. Viața ta sentimentală are nevoie de mai multă stabilitate, dar tu ești destul de nehotărât/ă. Încearcă să îți dai seama ce simți și ce vrei cu adevărat!

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să porți o conversație valoroasă cu o persoană la fel de valoroasă. Aceasta poate fi un ajutor pentru cariera ta sau te poate face să privești spre noi orizonturi. Poate ceea ce faci acum nu te reprezintă, te-ai întrebat vreodată?

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești euforic/ă și nu iei cele mai bune decizii în această săptămână. Se poate fie să te îndrăgostești prea repede, fie să crezi tot ce îți spune partenerul/a de viață, ceea ce nu este cazul. Încearcă să deschizi larg ochii atunci când ceva pare prea frumos ca să fie adevărat. Să pui uneori răul în față poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Marile tale idei vor ieși din subconștient și îi va inspira și ajuta pe alții. Bucură-te că poți fi un exemplu pentru mulți și că ești apreciat/ă. Chiar dacă nu câștigi banii pe care ți-i dorești, acesta poate fi un început bun pentru a-ți atinge scopul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală va fi presărată cu controverse neașteptate care strică atmosfera și armonia care se instalaseră în ultima vreme. E necesar să faci un pas în spate și să te gândești bine la ceea ce ai de făcut. Acțiunile partenerului/ei de viață sunt contra convingerilor tale și te fac nefericit/ă.

Săptămâna aceasta vei avea convingerea că faci alegerile corecte, deoarece până acum ai avut numeroase momente în care te-ai îndoit de tine. Vei avea un echilibru mai mare și acest lucru îți va aduce beneficii atât ție, cât și altora. Banii îți bat la ușă și te îndeamnă să îi folosești în scop caritabil. Mulți oameni au nevoie de ajutorul tău!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod