Horoscopul săptămânii 17-23 iulie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână. Ai mai mult timp liber pe care ţi-l petreci alături de iubit sau familie, lucru care vă va îmbunătăţi relaţia. E posibil ca vacanţă să fie responsabilă pentru toate astea, dar indiferent de situaţie, bucură-te la maximum de prezenţa celor dragi alături de tine!

Situaţia ta financiară este una extrem de bună încă de ceva vreme, dar săptămâna aceasta te vei simţi copleşită de banii câştigaţi. E posibil ca această schimbare să te facă să fii mai plină de tine şi să începi să faci diferenţe dintre tine şi cei din jur. Încearcă să rămâi modestă şi cu picioarele pe pământ, nu obţii nimic cu lauda!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este una prielnică pentru nativele singure. Şarmul personal te ajută să atragi bărbaţii din jur ca un magnet, însă înainte de a lua o decizie, trebuie să faci selecţia corectă. Nativele implicate într-o relaţie vor primi mai multă atenţie de la partenerii lor şi vor avea parte de mai mult romantism decât până acum.

Nu întâmpini probleme cu banii în aceste zile, însă nu ar strica să depui mai mult efort pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. În ultima perioadă ai cam stagnat, iar acum e momentul să ieşi din zona de confort dacă vrei să evoluezi. Interesează-te de noi job-uri sau află cum poţi obţine o poziţie mai bună în cadrul companiei în care activezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă până acum te-ai tot stresat în legătură cu partenerul de viaţă, de acum lucrurile par că se vor linişti. E posibil ca perioada de vacanţă să fie responsabilă de îmbunătăţirea relaţiei voastre, dar asta înseamnă că armonia nu va dura prea mult. Profită de înţelegerea din aceste zile pentru a vă suda şi mai tare conexiunea. Nativele singure au parte de distracţie şi de mulţi admiratori.

Nu ai avut deloc linişte în ultima perioadă din cauza unor cheltuieli ce ştiai că o să apară. Acum că momentul a sosit, te-ai relaxat şi reuşti să te bucuri de tot ce trăieşti. Încearcă să nu îţi mai faci atâtea griji şi să profiţi mai mult de ce ţi se întâmplă, doar aşa vei fi fericită. Chiar dacă banii se vor împuţina simţitor, asta nu înseamnă că nu te vei descurca bine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa sentimentală îţi aduce multă fericire în aceste zile, atât de multă încât nu mai contează problemele pe care le ai pe alte planuri. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă ţi-ai găsit liniştea şi partenerul de care aveai nevoie. O relaţie trebuie să te ridice, nu să te tragă în jos, iar asta ţi se întâmplă ţie acum!

Săptămâna aceasta începi să faci primii paşi spre o schimbare a ta în raport cu banii. Dacă până acum erai foarte calculată şi exagerai cu economiile, de acum vei reuşi să te răsfeţi mai mult. O vacanţă bine meritată e tot ce îţi trebuie, ai muncit suficient şi o meriţi din plin! Mai mult decât atât, ai decis să investeşti în imaginea ta şi nu strică deloc!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa ta amoroasă va cunoaşte o înflorire nesperată. Atmosfera dintre voi nu a fost una decât plăcută în ultima perioadă, dar acum a sosit momentul să lăsaţi totul deoparte şi să o luaţi de la capăt. Nu s-a întâmplat nimic grav astfel încât să nu mai merite să vă daţi o şansă. Dacă eşti singură, fă-ţi timp pentru ieşiri, doar aşa vei reuşi să socializezi şi să cunoşti oameni noi.

Orice se va întâmpla în această săptămână pe plan profesional va avea un impact pozitiv asupra vieţii tale. Cel mai probabil vei fi promovată, dar într-un caz şi mai fericit ai putea vedea primele rezultate în bani în ceea ce priveşte o afacere personală. A sosit momentul să iei o pauză şi să culegi roadele muncii tale asidue din ultima perioadă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va avea loc un eveniment care ar putea să te apropie de rude, partener sau prieteni. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, iar aceasta a fost perturbată în ultimele zile de persoane din exterior, acum ai ocazia de a le dai o lecţie. Dacă eşti singură, un fost iubit ar putea să reapară în viaţa ta cu gândul de împăcare. Nu te grăbi să iei o decizie!

Nu ar strica să încerci să faci o schimbare în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, astrele sunt de partea ta în aceste zile. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a te perfecţiona în domeniul în care activezi sau poate chiar să abordezi unul nou. Nu duci lipsă de bani, însă e important să vrei să înveţi mereu lucruri noi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu mai există acea pasiune de la început între tine şi partener, de aceea trebuie să faci ceva pentru a remedia situaţia. Dacă continuaţi pe aceeaşi linie, viitorul vostru nu e prea sigur. Pentru nativele singure, aceste zile nu sunt prielnice în ceea ce priveşte cuceririle. Astrele le sfătuiesc să îşi scoată mai mult atuurile fizice în evidenţă.

Săptămâna aceasta e rost de schimbare, fie câştigi mai mulţi bani, fie pierzi o sumă semnificativă. Indiferent de situaţie, trebuie să fii calmă şi sinceră cu cei din jurul tău. Dacă ai parteneri de afaceri sau asociaţi, e foarte important ca între voi să existe o comunicare deschisă. Acelaşi lucru e valabil şi în relaţiile cu colegii de la locul de muncă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Veştile bune se anunţă mai mult pentru nativele singure, acestea au toate şansele să îţi întâlnească alesul inimii într-un loc unde ajung din greşeală. Nativele implicate într-o relaţie vor trece printr-o cumpănă, cel mai probabil se vor despărţi de partener şi vor începe un nou capitol al vieţii lor.

Zilele acestea vor fi pline de succes pe plan profesional, însă trebuie doar să fii atentă la oportunităţile din jur. E posibil ca o persoană nouă care apare în peisaj să îţi schimbe radical viaţă. Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani acum, acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O ceartă puternică cu iubitul îţi va zdruncina săptămâna. Fie este vorba de o bănuială de infidelitate, fie acesta are un comportament nepotrivit faţă de tine, cert este că va trebui să renunţi la el. Dacă nu iei măsuri dinainte, vei ajunge victima propriilor tale decizii. Dacă eşti singură, nu te arunca în braţele primului venit care îţi promite luna de pe cer.

E necesar să munceşti mult mai mult ca de obicei în aceste zile, însă nu trebuie să te te simţi neîndreptăţită. E posibil ca acesta să fie un test pentru a trece la următorul nivel în cariera ta. Cu toate că situaţia e incertă pentru moment, în viitorul apropiat te vei trezi cu buzunarele pline şi cu o funcţie mai mare.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta te axezi mai mult pe viaţa de familie, iar dacă nu ai una deja, vei face primul pas în această direcţie. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să obţii ce îţi propui, indiferent dacă eşti o nativă singură sau angajată într-o relaţie. Ai parte de un aer proaspăt în viaţa sentimentală şi ai face bine să îl păstrezi aşa pentru cât mai mult timp!

Situaţia ta financiară este una foarte bună, drept urmare vei fi tentată să cheltuieşti fără măsură. Te vei trezi de multe ori în situaţia în care descoperi că ai achiziţionat ceva total inutil şi e deja prea târziu pentru a mai regreta. În weekend, vei constata cu tristeţe că puteai folosi acei bani pentru un activitate cu adevărat interesantă, dar buzunarele îţi sunt deja goale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Există o situaţie tensionată în relaţia ta încă de ceva vreme, iar acest lucru începe să se înrăutăţească în această săptămână. Cel mai probabil, partenerul de viaţă ţi-a greşit cu ceva, iar tu ai devenit frustrată. Chiar dacă termenul e dur, cu siguranţă te gândeşti doar la răzbunare şi uiţi de iubire. Încearcă să treci peste evenimentele neplăcute, iar dacă nu merită, atunci spune stop.

Săptămâna aceasta va fi o săptămână a schimbărilor pentru tine, cu toate că nu te aşteptai la acest lucru. Astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale oportunităţi grozave de avansare. Joi şi vineri vor fi zile intense, când vei bate palma pentru un proiect care îţi va aduce mulţi bani în viitorul apropiat. Fii atentă la tot ce mişcă în juru tău pentru a nu pierde şansele care ţi se oferă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să dai un restart vieţii tale sentimentale în aceste zile, altfel nu se anunţă veşti prea bune. Dacă există unele probleme între tine şi partenerul tău, ori iartă, ori mergi mai departe de una singură. Nu are niciun rost să stai într-un loc în care nu te mai simţi ca înainte şi care nu te mai face fericită. Comunicarea este cheia!

Dacă pe plan personal nu stai deloc bine la capitolul comunicare, nu acelaşi lucru se poate spune despre mediul în care lucrezi. Socializezi foarte mult şi practic, iar ideile tale vor fi luate în considerare mai mult decât alte dăţi. Acum ai şansa de a te remarca şi de a pune mâna pe proiecte care se anunţă a fi extrem de bănoase. Negociază la sânge!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod