Horoscopul săptămânii 1-7 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi săptămâna în forţă şi ai multă energie şi iubire de oferit persoanelor dragi. Se anunţă veşti bune pentru nativii implicaţi într-o relaţie serioasă. Aceştia pot duce lucrurile la un alt nivel în relaţie, cum ar fi căsătoria. Dacă acest angajament nu este o prioritate pe tine, încearcă să îi explici partenerului că puteţi fi fericiţi şi fără acel act, cel puţin pentru moment!

Deşi va fi o săptămână solicitantă, rezultatele obţinute vor fi extrem de bune atât pe plan profesional, cât şi financiar. Proiectele în care eşti implicată încep să dea roade, însă trebuie să te organizezi foarte bine pentru a le putea duce pe toate. Acum vezi că dacă eşti ambiţioasă şi vrei să te perfecţionezi, succesul nu are cum să nu apară la un moment dat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea parte atât de lucruri bune, cât şi de lucruri rele pe plan sentimental. Nativele singure au şansa de a cunoaşte o persoană care merită timpul lor, dar pe de altă parte, cele implicate într-o relaţie ajung într-un impas. Dacă eşti căsătorită sau ai un iubit stabil, neînţelegerile dintre tine şi partener par să se accentueze pe zi ce trece. Încearcă să îţi păstrezi calmul cât de mult posibil pentru a nu agrava şi mai tare situaţia.

Săptămâna aceasta vei realiza că nu merită să faci compromisuri mari de dragul de a avea mai mulţi bani. Faptul că renunţi la setul tău de valori te face să decazi ca om, iar asta îţi distruge încrederea în tine. Fă ceea ce îţi place pe plan profesional, iar rezultatele vor fi mult mai mulţumitoare cu toate că vor fi mai mici. Goana după bani călcându-ţi în picioare demnitatea nu e o soluţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să aloci mai mult timp partenerului de viaţă în această săptămână. Dacă reuşeşti să te conectezi mai profund cu acesta şi să îl faci să aibă mai multă încredere în tine, apoi îţi va fi mult mai uşor să acţionezi aşa cum îţi doreşti. Ca să poţi obţine ceea ce vrei, uneori e necesar să faci mici eforturi. Dacă e ceva împotriva voinţei tale, cu siguranţă nu e indicat să te forţezi.

Nu va fi deloc o săptămână bună şi ghinionul pare să te urmărească la orice pas. Progresul în proiectele în care eşti implicată se opreşte brusc, ba chiar în unele cazuri poate da înapoi. Pierzi o sumă de bani, însă fiind modică îţi va trece repede supărarea. Încearcă să îţi păstrezi optimismul chiar dacă nu vezi luminiţa de la capătul tuneluilui şi să te consolezi cu gândul că e doar o perioadă trecătoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de tensionată pe plan personal. Fie că este vorba despre iubit sau prieteni, cert este că impulsivitatea îţi controlează atât vorbele, cât şi acţiunile. Încearcă să îţi păstrezi calmul pe cât posibil, mai ales dacă motivele tale de ceartă sunt puerile şi total nefondate. E necesar să conştientizezi ce este cu adevărat important în viaţă şi să nu îţi baţi joc de acele lucruri!

La începutul acestei săptămâni vei primi o ofertă de nerefuzat în ceea ce priveşte cariera ta. Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor dacă o accepţi, însă vei avea mult mai puţin timp liber decât până acum. Gândeşte-te dacă e bine să o iei pe acest drum şi fă-ţi calculele necesare. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi un obiect costisitor, nu ezita să iei în considerare părerile celor dragi.

Leu(22 iulie - 22 august)

În aceste zile vei avea parte de multă distracţie şi flirt, indiferent dacă eşti singură sau nu. Dacă eşti implicată de multă vreme într-o relaţie e posibil ca bărbaţii din jurul tău să te facă să te simţi importantă şi să prinzi mai multă încredere în tine. De aici până a conştientiza că în relaţia de cuplu nu eşti apreciată aşa cum meriţi nu mai este decât un pas. Dacă eşti singură, cel mai probabil nu vrei decât aventuri, şi nicidecum ceva serios.

Nu e o săptămână bună pentru schimbări, de aceea ar fi indicat să stai în banca ta indiferent cât de tentante ţi s-ar părea unele oferte. Nu îţi schimba job-ul, nu semna documente importante şi nu face inverstiţii mari. Situaţia ta financiară este una modestă, însă este ceea ce ai nevoie pentru a-ţi achita dările şi pentru a pune liniştită capul pe pernă. Un sfat venit de la o persoană total necunoscută îţi va deschide ochii!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta fi una extrem de grea pe plan sentimental pentru tine. Lucrurile dintre tine şi partener s-au degradat foarte mult în ultima perioadă, de aceea nici eforturile voastre de a menţine vie relaţia nu mai sunt ca altădată. Cel mai probabil, un eveniment tensionat din trecut a rupt pe jumătate iubirea ce vă lega. Încearcă totuşi să mai găseşti o soluţie cu ultimele tale puteri.

Săptămâna aceasta ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu, ceea ce înseamnă că nivelul tău de trai va creşte. Cu toate acestea, suma primită în plus nu este într-atât de mare încât să îţi poţi permite să faci schimbări bruşte în viaţa ta. Încearcă să rămâi modestă şi cu picioarele pe pământ, căci pot apărea probleme care necesită cheltuieli mai mari pe viitor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti foarte indiferentă în ultima perioadă cu privire la partenerul şi relaţia voastră. Se pare că acestea nu mai sunt un punct de interes pentru tine şi alte lucruri par mult mai captivante în acest moment. Din păcate, priveşti totul superficial şi te mulţumeşti cu nimicuri, ignorând astfel cele mai importante persoane din viaţa ta. Încearcă să laşi aparenţele deoparte şi să te gândeşti mai mult la ceea ce ai lângă tine!

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să dai o sumă de bani în scopul achitării unei rate. Cel mai probabil nu este vorba de o sumă prea mare, însă vei simţi imediat un gol în buget. Din această cauză, ai grijă să te axezi mai mult pe economii până vei reuşi să revii la situaţia iniţială. Pe plan profesional se anunţă veşti bune, cum ar fi o avansare sau cel puţin recunoaşterea şi aprecierea muncii tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Persoanele noi care vor apărea în viaţa ta în aceste zile au toate şansele să rămână aici pentru totdeauna. Fie că este vorba de prietenii trainice sau relaţii amoroase, cert este că se anunţă schimbări în bine pe plan personal. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil partenerul de viaţă îţi va cere să îi aloci mai mult timp şi atenţie.

Este o săptămână bună pentru investiţii, pentru că banii pe care îi ai nu trebuie să stea la saltea. Analizează bine toate opţiunile pe care le ai, iar apoi ia o decizie. Activităţile şi munca în grup te ajută să evoluezi rapid pe plan profesional şi îţi poate aduce chiar şi beneficii pe plan personal. Nu se ştie niciodată ce prietenii poţi lega cu vreun coleg sau poate chiar cu şeful tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima perioadă ai devenit din ce în ce mai populară datorită abilităţilor tale de comunicare. Nu ar fi exclus ca un flirt nevinovat să îţi aducă în viaţa ta un partener pe care nu vei vrea să îl scapi. Încearcă totuşi să nu pari disperată cu privire la dorinţa ta de a nu mai fi singură. În orice caz, deciziile tale ar trebui să fie raţionale, iar planurile pe termen lung. Nu te gândi să te simţi bine doar pe moment!

În această săptămână vei avea foarte multe lucruri de făcut la locul de muncă şi, se pare, că nu vei reuşi să le finalizezi pe toate. Din păcate, vei fi nevoită să îţi sacrifici weekend-ul în acest scop, spre nemulţumirea celor dragi. Dacă ai copii, situaţia va fi şi mai complicată, pentru că trebuie să îi organizezi pe toţi pentru a putea avea liniştea necesară. E imposibil să faci toate astea fără ajutor!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sentimentele tale cu privire la un bun prieten se schimbă radical în această perioadă. E posibil să dezvolţi o pasiune pentru acesta, fapt care ar putea conduce la închegarea unei relaţii amoroase. Cu toate că, cel mai probabil, şi el îşi doreşte acelaşi lucru, fă primii paşi cu prudenţă astfel încât să nu îl sperii. Dacă eşti singură, dispoziţia ta este instabilă şi ai tendinţa de a deveni depresivă din când în când.

Concentrează-te pe proces, nu pe rezultat, aceasta trebuie să fie ideea după care să te ghidezi în aceste zile. Chiar dacă toată lumea tinde spre succes, nu sări etapele care duc acolo. Începe prin a-ţi face un plan de bătaie foarte bine organizat, după care fă-ţi o echipă cu care să munceşti cot la cot. Este foarte important să ai companie, astfel timpul va trece mai repede şi mai frumos.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi vor călăuzi paşii pe un drum frumos în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Fie că eşti implicată într-o relaţie sau nu, cert este că îţi vei găsi liniştea şi vei reuşi să fii fericită şi mulţumită cu ceea ce ai. Cu siguranţă eşti un exemplu de pozitivism şi voie bună pentru toţi cei din jurul tău!

Nu o duci prea bine cu banii de ceva vreme şi nu se anunţă schimbări în viitorul apropiat. Cu toate că faci eforturi mari pentru a te redresa financiar, norocul nu pare să fie de partea ta. Chiar dacă situaţia ta nu este deloc una roz, tu îţi păstrezi optimismul şi încerci să te bucuri de toate celelalte lucruri bune de care ai parte. Ai o voinţă de fier care va fi răsplătită aşa cum meriţi la un moment dat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Partea proastă a acestor zile este că simţi că nu îţi ajunge timpul să te bucuri de tot ceea ce ai. Traversezi o perioadă frumoasă a vieţii tale, în care lucrurile par să se fi aşezat aşa cum visai. Atitudinea ta apreciativă contează foarte mult pentru propria fericire. Fie că eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură, ţi se întâmplă atât de mult lucruri speciale încât nu mai ai nevoie de nimic altceva.

E necesar ca în această săptămână să ceri toate lămuririle de care ai nevoie la locul de muncă. Nu lăsa nimic neacoperit, mai ales dacă este vorba despre sarcini total noi pentru tine. Acum este perioada în care poţi să te afirmi şi tot ce vei face în aceste zile îţi va dicta viitorul profesional. Cu banii nu stai deloc rău, însă nu e bine să stai pe loc şi să încetezi să vrei să mai creşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod