Horoscopul săptămânii 1-7 noiembrie. Prudență este cuvântul cheie pentru Scorpion

Prudență este cuvântul cheie pentru Scorpion în această săptămână, atât pe plan amoros, cât și profesional.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

La nivel sentimental, dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, propune-i persoanei iubite o ieșire romantică de weekend.

Aveți nevoie să petreceți mai mult timp împreună singuri, făcând o activitate care aduce puțină distracție și emoție în viața voastră.

Bani

În domeniul financiar, situația ta nu este una excelentă, dar se va îmbunătăți puțin câte puțin și vei obține o stabilitate de invidiat.

Pe de altă parte, astrele îți îmbunătățesc capacitatea de a asimila noi cunoștințe. Este un moment bun să te înscrii la un curs, să citești și să explorezi subiecte care te interesează.

Vei avea o săptămână foarte bună la locul de muncă, pentru că acel proiect pe care l-ai abandonat va căpăta un nou impuls datorită sprijinului unei persoane care este foarte interesată să-l ducă la bun sfârșit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În sfera familială, lucrurile vor fi foarte complicate din cauza relațiilor proaste cu unele rude ale tale. Încearcă să stai în afara oricărei discuții.

În ceea ce privește dragostea, o situație neașteptată te poate supăra foarte tare. Pot apărea zvonuri despre posibila infidelitate a partenerului/ei de viață. La început nu vei crede, dar mai mulți oameni îți vor deschide ochii. Vorbește imediat cu persoana iubită, este mai bine să știi adevărul, oricât de greu ar fi.

Bani

Cel mai bun moment al săptămânii vine la locul de muncă. O veste foarte bună te va surprinde. Poate că este una dintre acele oferte de muncă pe care nu le poți refuza. Sau, s-ar putea să ți se ofere o nouă poziție cu o responsabilitate mai mare și, de asemenea, un salariu mai mare.

Nu îți fie teamă să faci acest pas pentru că ar putea fi începutul unei cariere străluctitoare.

Vor fi, de asemenea, zile bune pentru situația ta financiară și s-ar putea chiar să primești în avans banii pe care trebuia să îi încasezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

La nivel sentimental, săptămâna aceasta va fi foarte încărcată.

Probabil că ai fost în criză de multă vreme cu persoana care este lângă tine.

Acum, situația poate să fi ajuns la limită și în aceste zile există riscul de despărțire sau ruptură.

Bani

La locul de muncă, până acum ai lucrat foarte bine, dar în ritmul tău, care cu siguranță este lent. Vrei ca totul să iasă perfect și asta necesită timp. Acum, șefii tăi pot cere calitate, dar și viteză. Acest lucru te poate face să te simți copleșit/ă, dar va trebui să te adaptezi așteptărilor lor. O poți face, dar trebuie să ieși din zona ta de confort.

De asemenea, fii foarte atent/ă la bani în aceste zile. În caz contrar, ai putea face cheltuieli inutile sau să pierzi sume mari din cauza neglijenței sau a unei escrocherii. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, săptămâna nu va fi atât de liniștită, dar se poate încheia pozitiv.

Tolerezi anumite atitudini ale partenerului/ei care te enervează, fără să spui nimic. Nu, nu e bine! Trebuie să te exprimi și să comunici mai mult cu el/ea.

Astfel, cu siguranță vei înțelege ce se întâmplă și vei putea lua măsuri pentru a evita aceste situații neplăcute.

Bani

Te afli într-un moment excelent în ceea ce privește situația ta financiară.

Dacă primești bani în plus, găsește o modalitate de a-i înmulți. Concentrează-te pe un singur obiectiv și direcționează-ți întreaga energie către el. Vei vedea cum abundența vine la tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

La nivel sentimental, te gândești de zile întregi că relația ta stagnează și că rutina preia controlul asupra ei.

Dacă sentimentele tale sunt solide, este timpul să faci câteva schimbări. Discută cu partenerul/a de viață și poți rezolva problema.

Bani

Ești îngrijorat/ă de situația ta financiară pentru că te gândești că nu îți vei putea acoperi cheltuielile.

În primul rând, nu crea angoasă în avans și înfruntă situațiile pe măsură ce apar.

Nici să nu te gândești să ceri un împrumut anticipat, ar fi o decizie proastă. Viața îți va oferi soluțiile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Zilele acestea vei analiza serios relația în care ești implicat/ă. Ești îndrăgostit/ă de persoana de lângă tine, dar se pare că aceasta are planuri diferite de ale tale.

Această situație te descurajează și chiar te deprimă.

Nu te complace situației, ci exprimă-ți îndoielile care te chinuie. Puteți ajunge la un consens.

Bani

Dacă în această săptămână, un prieten sau un coleg îți propune să te implici într-o afacere aparent de succes, oprește-te și gândește-te bine. Ți se va prezenta ceva super sigur, dar s-ar putea să nu fie așa.

Fii atent/ă și nu îți investi niciodată banii până nu verifici în amănunt totul măcar o dată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Zilele acestea vei fi într-o dispoziție foarte bună ca urmare a anumitor evenimente care vor avea loc în diferite zone, dar mai ales în domeniul sentimental.

Dacă ai întâlnit prin intermediul rețelelor sociale o persoană care are multe lucruri în comun cu tine, probabil că în aceste zile vei organiza o întâlnire față în față cu aceasta.

Ai putea fi fericit/ă cu această persoană, dar nu poți începe imediat o relație. Va trebui să aștepți pentru că poate fi nevoie să rezolve mai întâi unele probleme din viața ei.

Bani

La locul de muncă, șefii tăi se întreabă dacă ești capabil/ă să-ți asumi conducerea unui grup. Acest lucru ar veni cu bani mai mulți, dar și cu mai multe responsabilități.

Ești inteligent/ă și foarte eficient/ă, dar faptul că ai un caracter vesel și glumești constant funcționează împotriva ta. Să spunem că nimeni nu te ia în serios.

Nu îți pierde spiritul vesel, dar lucrează puțin la asta și învață unde și când e mai potrivit să faci glume. Încă ai timp să remediezi acest lucru.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În dragoste, în săptămâna aceasta s-ar putea să nu fii de multe ori de acord cu persoana iubită.

Ai vrea să treci la altă etapă și apeși butonul ca totul să meargă în ritmul tău.

Dacă nu vrei să o pierzi, cedează puțin și adaptează-te și nevoilor ei.

Bani

Din punct de vedere financiar, fii mai prudent/ă atunci când vine vorba de cheltuieli. Ai cheltuit cam mult în ultima vreme, iar cardul tău e cam gol.

Îți poți recăpăta stabilitatea, dar va dura câteva săptămâni. Între timp, ai răbdare, strânge puțin cureaua și învață să te gestionezi mai bine. 
 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, dragostea se află într-un moment bun. Relația cu o persoană pe care ai cunoscut-o nu de mult timp funcționează mai bine decât te așteptai.

Aștepți cu nerăbdare să treceți la următorul nivel în ceea ce privește relația voastră, dar ar fi de preferat să mai stai puțin.

Vă aflați încă în etapa pasională în care amâdnoi sunteți foarte îndrăgostiți și s-ar putea să realizezi mai târziu ca este doar o iluzie. Doar trăiește clipa!

Bani

Nu trebuie să ai încredere în toată lumea, mai ales la locul de muncă unde oamenii din jurul tău sunt invidioși pe tine. Nu spune nimănui ce idei sau metode de lucru ai. Protejează-te acum cât încă mai ai timp.

Dacă ai o afacere, este timpul să faci schimbări importante, să reînnoiești facilitățile, tehnologia și să încorporezi personal calificat. Doar așa vei reuși să un profit care să merite. De asemenea, ai putea avea noroc dacă joci la loto.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În dragoste, următoarele zile sunt pline de surprize.

Poate că o iubire de demult reapare în viața ta și îți perturbă relația pe care o ai în prezent. Întreabă-te serios dacă merită să riști ceea ce ai acum pentru ceva ce nu s-a consolidat în trecut.

Nu cădea într-o iluzie care poate fi un miraj.

Bani

Dacă ai o afacere sau ești implicat/ă într-una, poți obține o ofertă foarte tentantă. Cu toate acestea, reflectează atent înainte de a accepta, sunt banii tăi în joc.

De asemenea, dacă simți că la serviciu nu mai avansezi și nu ești apreciat/ă, nu lăsa acest lucru să te descurajeze. Caută-ți chiar acum un alt loc de muncă, unul care să te ajute să-ți recapeți motivația, energia, banii și locul pe care îl meriți.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

La nivel sentimental, persoana pe care o placi și care te-a ignorat până acum va începe și ea să îți acorde atenție și să se arate interesată de tine.

Acum nu pica în temeri nesăbuite. E o șansă bună, nu o arunca în aer.

Ai încredere în tine și în puterea ta de seducție.

Bani

Este timpul să-ți scoți spiritul de luptător și învingător în față.

Dacă lucrezi într-o companie care întâmpină dificultăți, acum este șansa ta să îți expui ideile grozave și să o scoți din impas.

Este șansa ta, dar nu te aștepta la rezultate imediate. Compensația financiară va veni mai târziu.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În dragoste, a sosit momentul să tragi concluziile potrivite în ceea ce privește sentimentele tale.

Te simți prizonier/ă în relația ta, îți dorești libertate. Trebuie să afli dacă doar tu treci prin asta sau același lucru i se întâmplă și partenerului/ei de viață. Descoperă dacă relația voastră este una solidă și merită.

O anumită conjunctură astrală te va ajuta să clarifici aceste îndoieli.

Bani

La locul de muncă, uneori ar trebui să îți asumi și riscuri. Dacă ești precaut/ă, nu vei pierde nimic, dar nici nu vei putea progresa, ceea ce este într-un fel o pierdere.

Dacă zilele trecute ai fost descurajat/ă de un proiect blocat, acum vei vedea că această întârziere a fost cu folos.

Situația financiară nu suferă modificări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod