Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai toate şansele ca în această lună să îţi întâlneşti marea iubire, însă dacă eşti deja angajată într-o relaţie, lucrurile nu stau foarte bine. Aşteptările tale sunt prea mari, iar dezamăgirea va fi pe măsură.

Banii vor fi principala ta preocupare în această lună, şi nu este neapărat un lucru greşi. Atât timp cât aceasta va dura până când vei obţine ce ţi-ai propus, nu ar trebui să îţi provoace probleme în viaţa sentimentală. Trebuie să ştii când să te opreşti!

Ai energie şi timp din belşug pentru a face o vizită medicului de familie, fie că ai probleme, fie că nu. Dacă suferi deja de anumite afecţiuni, luna martie îţi poate aduce rezolvarea lor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai o mare putere de seducţie în această lună, de aceea îţi va fi foarte uşor să te cuplezi cu cine vrei tu. Dacă ai deja un partener stabil, indicat ar fi să laşi mai mult de la tine şi să încerci să aduci ceva nou relaţiei.

Luna martie ar putea veni cu noutate pentru tine, fie că îţi schimbi jobul sau eşti avansată, banii vor fi garantat mai mulţi. Chiar dacă nu îi vei primi în această perioadă, ei sunt promişi pentru lunile care vor urma.

Eşti predispusă accidentelor luna aceasta, mediul în care activezi este unul periculos. Din această cauză se recomandă mai multă prudenţă, însă nu trebuie să o duci la extrem.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să depui mai mult efort în această lună dacă vrei ca lucrurile să meargă bine între tine şi partenerul tău. Ai şarm, însă trebuie să îl foloseşti doar pentru a-ţi cuceri încă o dată iubitul. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, atunci a venit momentul să laşi totul în urmă.

Munca în echipă îţi poate aduce luna aceasta mai mulţi bani, însă trebuie să ştii cu cine să colaborezi. Unii colegi te pot trage în jos, dar ai face bine să îi refuzi elegant fără a intra în polemici.

Este foarte important ca luna aceasta să ai mai multă grijă de tine şi să te chinui să adopţi un stil de viaţă mai echilibrat. Alimentaţia, dar şi grija pentru igienă sunt factori decisivi în viaţa pe care o vei duce.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei traversa o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental, aşa că nu ai motive să te plângi. Ia totul cum ţi se dă şi bucură-te de lucrurile mărunte atât cât timp le ai. Eşti mai romantică decât de obicei, iar asta reprezintă un plus pentru relaţia ta.

Fă-ţi un plan atent de a face mai mulţi bani luna aceasta, şi dacă nu te vei abate de la el, vei reuşi ce ţi-ai propus. Investiţiile sunt încurajate, iar unele favoruri ţi se vor întoarce când nici nu te aştepţi.

Renunţă la fumat dacă acesta este principalul tău viciu, altfel vei avea de suferit luna aceasta. Se anunţă probleme respiratorii, dar şi digestive, toate cauzate de viaţa dezorganizată pe care o duci.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna martie va fi una liniştită pentru tine din punct de vedere sentimental, de aceea se recomandă să nu încerci să faci ceva îndrăzneţ. Este prea bine aşa cum eşti, iar monotonia de care te plângi este de fapt tot ce aveai nevoie.

Va fi o lună bună pentru buzunarele tale, banii par să vină din toate părţile. La pachet cu aceste beneficii va veni şi un job nou sau o avansare, aşa că ai toate motivele să dai o petrecere.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate noi în această lună, însă dacă suferi deja de unele afecţiuni ar fi bine să fii prudentă. Nu ignora micile semnale de alarmă şi mergi la un control pentru o analiză amănunţită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi mulţumită de viaţa ta amoroasă din această lună, de aceea ai putea forţa puţin lucrurile. Dacă ai o relaţie serioasă, e momentul perfect pentru a discuta cu iubitul de căsătorie sau de conceperea unui copil.

Ai toate şansele ca în această lună să începi să culegi primele roade ale proiectelor tale. Chiar dacă vor fi sume modeste, vei fi suficient de impulsionată pentru a continua în aceeaşi manieră. Fii ambiţioasă!

Organismul tău va fi mult mai slăbit luna aceasta decât în ultima perioadă. Se recomandă prudenţă mai ales în alimentaţie. Fii cu ochii în patru, nu ştii niciodată de unde poţi să iei boala.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Totul merge perfect pentru tine din punct de vedere sentimental, cel puţin în această perioadă. Relaţia de cuplu cunoaşte schimbări înspre mai bine, iar tu te poţi declara saisfăcută de eforturile pe care le depune partenerul tău de viaţă pentru a te mulţumi.

Nu se anunţă veşti bune pe plan financiar în această lună, ci din contră cheltuielile vor fi mai mari şi imprevizibile. Nu semna documente importante şi nu face investiţii, nu este o perioadă favorabilă pentru afaceri.

Vei fi uşor deprimată în această lună, primăvara lasă urme asupra organismului tău. Încearcă să te înconjori de oameni pozitivi şi să îţi găseşti mereu ceva de făcut, doar aşa vei reuşi să nu ai o dispoziţie generală proastă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti singură, un bărbat atent te va surprinde cu mici cadouri în această perioadă, iar tu e posibil să cedezi ispitei. Dacă ai o relaţie deja de ceva vreme, ar fi indicat să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală sau rişti să se instaleze o răceală între tine şi partener.

E posibil ca banii să nu fie mai mulţi în această lună, însă cadourile pe care le vei primi vor fi valoroase. Un ceas sau un gadget pe care ţi-l doreai poate ajunge în mâinile tale în zile de sărbătoare. Arată-te plăcut surprinsă!

Vei într-un continuu răsfăţ luna aceasta, de aceea e posibil ca organismul să cedeze la un momnet dat. Fie că este vorba de nopţile nedormite sau de prăjiturile consume aproape zi de zi, este recomandat să nu faci excese!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în această lună să fii tot mai atrasă de un bărbat din jurul tău, şi cel mai probabil e vorba de un bun prieten. Dacă este totuşi vorba de un coleg de serviciu, ai grijă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională.

Va fi o lună satisfăcătoare din punct de vedere financiar, dar nu se poate spune că o duci extraordinar. Din această cauză, ai face bine să pui o sumă modestă deoparte şi să încerci să nu îţi faci toate mofturile.

E posibil ca o durere veche de cap să fie de fapt o migrenă de care nu vei putea scăpa decât cu ajutorul medicului. Nu te mai chinui aşteptând să treacă de la sine, altfel ar putea să apară şi alte probleme.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil să vrei să ieşi puţin din tipare luna aceasta, însă partenerul tău nu va fi foarte încântat de asta. Chiar dacă nu întreci limita, ochii îţi fug după alţi bărbaţi, iar asta poate deveni deranjant la un moment dat.

Vei fi strângătoare luna aceasta, şi chiar dacă nu vei câştiga mai mult, vei avea grijă să pui mai mulţi bani la adăpost. Te vei simţi mulţumită de tine pentru că vei reuşi să faci unele economii, şi chiar te vei lăuda cu asta.

Starea ta de sănătatea va fi una foarte bună în această lună, atât psihicul, cât şi forma fizică vor fi de invidiat. Ai mai multă energie decât oricând, aşa că ar trebui să profiţi de asta!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei primi ceea ce îţi doreşti luna aceasta, iubitul tău îţi tratează dorinţele cu indiferenţă. E posibil ca la un moment dat să cedezi şi să îi reproşezi, lucru care va aduce disconfortul în relaţia voastră.

Vei primi unele sume de bani neaşteptate luna aceasta, fie sub formă de cadou, fie vei recupera ce ai dat cu împrumut cu ceva timp în urmă. Nu accepta ca situaţia ta financiară să se îmbunătăţească pe spatele altora!

Eşti destul de agitată în această lună, şi e posibil să ai probleme cu tensiunea. Încearcă să te relaxezi şi să laşi grijile deoparte atunci când eşti cu familia sau iubitul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti dispusă să faci tot ce poţi pentru a avea o viaţă sentimentală mai bună, iar astrele sunt de partea ta. Dacă eşti singură vei socializa mai mult şi le vei da o şansă celor din jurul tău. Dacă ai deja un iubit, atunci vei trece mai repede cu vederea peste obişnuitele nemulţumiri.

Încearcă să nu semnezi nimic important luna aceasta, chiar dacă ţi se promit mai mulţi bani. Astrele sunt de partea ta şi oricum te vor ajuta să răzbeşti pe plan financiar. Un proiect în care eşti implicată se apropie de final.

Există riscul ca din cauza neatenţiei să te accidentezi luna aceasta, fie că eşti pieton ori şofer. Prudenţa este cuvântul cheie, chiar dacă este o grijă în plus de care chiar nu aveai nevoie în aceste momente agitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod