Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iulie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală va fi mai animată în această perioadă, însă nu datorită ţie. Partenerul de viaţa depune toate eforturile necesare pentru a reaprinde flacăra iubirii, sarcina ta rămânând doar să apreciezi. Rezultatele vor fi satisfăcătoare şi vor continua să se îmbunătăţească. Dacă eşti singur, sfătuieşte-te cu prietenii tăi cu privire la un potenţial partener. Mereu e binevenită o opinie obiectivă!

Se anunţă schimbări în viaţa profesională în această lună şi, implicit, schimbări ale situaţiei financiare. La fel cum poate să fie mai bine, aşa poate fi şi mai rău, totul depinde de tine. Un eveniment ieşit din comun te va scoate din zona ta de confort, ceea ce înseamnă că trebuie să îţi regândeşti planul de bătaie în ceea ce priveşte cariera ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această lună să îţi dai seama ce simţi cu adevărat pentru persoana de lângă tine. Astrele te sfătuiesc să nu ţii încurcat pe nimeni, chiar dacă o despărţire din iniţiativa ta nu îi va pica bine. Dacă eşti singur, reflectează, de asemenea, asupra sentimentelor tale. Este foarte important să faci ceea ce simţi, nu să mergi cu fluxul!

Este foarte important ca în luna iulie să îţi organizezi mai atent bugetul, astfel încât să nu ai probleme cu banii în perioada imediat următoare. Este un moment bun pentru a face calcule şi pentru a trage linie acolo unde simţi că începi să exagerezi. Stabileşte-ţi priorităţile şi nu uita să ai grijă şi de cei dragi, dacă situaţia o cere. Pe plan profesional poţi avansa, dacă îţi setezi obiective măreţe şi te ţii de ele!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Concentrează-te asupra fidelităţii în această lună şi analizează bine stadiul în care se află relaţia ta. Este foarte important ca aceasta să se bazeze pe respect reciproc, altfel viitorul nu sună bine nici pentru tine, nici pentru partenerul de viaţă. Tentaţiile ar putea fi mai puternice decât crezi! Dacă eşti singur, acordă atenţie traseului tău profesional pentru că acum este momentul tău!

Unele cheltuieli obişnuite s-ar putea să îţi pară mai apăsătoare luna aceasta. Fie a crescut o rata la bancă, fie vei avea un eveniment neprevăzut, cert este că va trebui să îţi organizezi altfel bugetul şi să faci tot ce poţi pentru a te menţine pe linia de plutire. O soluţie ar fi să îţi găseşti o nouă sursă de venit în plus sau să încerci să o îmbunătăţeşti pe cea actuală. În general, ai tendinaţa de a exagera cu cumpărăturile, dar acum te vei vedea nevoie să renunţi la mofturi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, luna iulie vine cu angajamente, căsătorii sau copii. Indiferent despre ce este vorba, se întâmplă lucruri pe care ţi le doreai şi care te fac fericit. Dacă eşti singur, e necesar să fii mai comunicativ şi mai deschis faţă de cei din jurul tău, altfel ei nu vor reuşi să te cunoască şi nu vor putea să înceapă să te placă.

Astrele îţi recomandă să schimbi tehnica de lucru în această lună şi să încerci să te debarasezi de ceilalţi. Muncind de unul singur poate fi mai greu, însă te poţi bucura doar tu de rezultate, iar aici ne referim la bani. Situaţia ta financiară este cumva la limită, de aceea atât tu, cât şi cei din jurul tău veţi observa că e necesară o schimbare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în luna iulie. Dacă ai o relaţie de lungă durată sau eşti căsătorit, cuplul din care faci parte ar putea începe să scârţâie. Şi, cu toate că nu există motive concrete şi grave, cert este că monotonia îşi va spune cuvântul. Dacă eşti singur, dar în căutare de aventură, acum este momentul pentru a spune da provocărilor pe care ţi le oferă viaţa.

E posibil ca luna aceasta să nu reuşeşti să îţi gestionezi prea bine banii, chiar dacă intenţiile tale sunt dintre cele mai bune. Iulie nu este o perioadă bună pentru afaceri, cu atât mai mult dacă ai bani blocaţi undeva. Dacă lucrezi într-o companie mare, poţi încerca să ceri o mărire de salariu în cazul în care simţi că munceşti mai mult decât eşti remunerat. E posibil să fie cât se poate de adevărat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iulie vine cu linişte pe plan personal pentru tine, iar partenerul tău se dovedeşte a fi cel mai bun pe care l-ai putea avea. Situaţia prin care treci şi evenimentele externe te determină să ai o dispoziţie instabilă sau te pot chiar doborî psihic. Cu toate acestea, cel de lângă tine îţi oferă exact ajutorul de care ai nevoie. Fără să îl ceri!

Luna iulie vine cu o criză financiară pentru tine. E posibil ca venitul tău să sufere schimbări, iar acest lucru să te afecteze şi să te macine mental. Totul porneşte de la psihic, cu cât vei gândi mai pozitiv, cu atât vei reuşi să faci lucrurile să funcţioneze pe viitor. Încearcă să îţi setezi obiective fără să fii temător şi să ieşi din zona ta de confort!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna iulie te găseşte pe picior de vacanţă. Deşi nu traversezi o perioadă dificilă pe plan amoros, o escapadă cu persoana iubită este mereu binevenită. Dacă ai copii, situaţia se complică puţin în ideea că va trebui să găseşti o soluţie pentru ca altcineva să aibă grijă de cei mici. Dacă eşti singur, o fostă iubire poate reveni în viaţa ta şi, poate, de această dată e cu mai mult noroc.

Luna iulie vine cu unele schimbări pe plan financiar, iar acestea s-ar putea să nu fie unele bune. Cu toate acestea, îţi păstrezi optimismul pentru că ştii că dacă eşti ambiţios, vei reuşi cât de curând să te redresezi. Unele probleme de sănătate, chiar dacă sunt minore, te vor băga la cheltuieli suplimentare. Ocupă-te de ele fără regrete!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan amoros în această lună. Va fi o perioadă intensă, cu multe turbulenţe în relaţia în care eşti implicat. E necesar să cauţi noi modalităţi de rezolvare a problemelor dintre tine şi partener, pentru că e clar că cele actuale nu funcţionează deloc. E posibil ca unul dintre voi să fi ajuns la saturaţie şi să fie tentat să renunţe. În acel moment, celălalt trebuie să intervină şi să îl ajute. În doi, toate lucrurile sunt mai simple!

Luna iulie este o perioadă perfectă pentru afirmare pe plan profesional. Dacă ai încredere în tine şi în aptitudinile tale, cu siguranţă vei reuşi să muţi munţii din loc. Nu rata nicio ocazie de a demonstra ce poţi, pentru că doar aşa vei reuşi să obţii o mărire de salariu sau chiar o poziţie ierarhică mai bună. Chiar dacă o duci bine cu banii, evită pe cât posibil să oferi împrumuturi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu sunt excluse conflictele între tine şi partener luna aceasta şi e perfect normal să se întâmple asta. Într-o relaţie sănătoasă, certurile ţinute sub control sunt chiar necesare pentru rezolvarea problemelor. Nu ceda încă de la prima piedică pe care o vei întâlni în cale, e necesar să dai dovadă de responsabilitate şi maturitate. Dacă eşti singur, distracţia este punctul tău de interes şi nicio persoană pe care o vei întâlni nu va putea să îţi schimbe preocupările.

Oricând se poate mai bine şi acest lucru este valabil mai ales în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Luna iulie vine pentru tine cu şanse, dar şi cu riscuri pe care vei fi nevoit să ţi le asumi. A sosit momentul să îţi aduni toţi banii şi să faci investiţii. Înainte de asta, ai grijă să îi recuperezi pe toţi cei pe care i-ai dat cu împrumut, pentru că fiecare monedă contează.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii pot interveni în bunăstarea relaţiei tale şi o pot strica atunci când ţi-e lumea mai dragă. E necesar să fii mai înţelegător cu privire la nevoile partenerului de viaţă dacă vrei să te bucuri de aceeaşi înţelegere din partea lui. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, astrele te sfătuiesc să te înconjori tot mai des de persoanele dragi ţie şi să te bucuri de compania acestora fără să tânjeşti către altceva.

Vei întâmpina unele obstacole luna aceasta în ceea ce priveşte banii şi cariera ta. Pot apărea unele discuţii cu superiorii tăi, fapt pentru care ai putea fi tentat să renunţi la locul actual de muncă. Nu este deloc rea o schimbare, însă ai grijă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Analizează cu atenţie înainte de a face orice mutare importantă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iulie vine cu schimbări pentru tine pe plan amoros. Dacă nu reuşeşti să te aduni, aceste schimbări ar putea să îţi afecteze şi celelalte sectoare ale vieţii tale. Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată sau eşti căsătorit, vei simţi dorinţa de a trece la următorul nivel sau de a face ceva ce nu ai mai făcut până acum. În cazul nativilor singuri, se recomandă prudenţă şi evitarea situaţiilor amoroase complicate!

Luna iulie este potrivită pentru proiecte sau job-uri noi. Cu toate acestea, dacă porneşti pe această cale, este foarte important să fii pregătit pentru orice. Poţi avea parte atât de succes, cât şi de eşec, însă dacă nu îţi faci visuri prea mari, totul va trece ca ceva extrem de normal. Unele persoane din jurul tău ar putea încerca spre finalul lunii să profite de tine, aşa că ţine cu dinţii de banii pe care îi ai!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă o lună frumoasă pentru tine pe plan sentimental, pentru că apar indicii cum că cineva te place mai mult decât sperai. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei redescoperi latura partenerului de viaţa de care te-ai îndrăgostit la început. Pentru cuplurile aflate la început de drum, astrele recomandă stabilirea regulilor de comun acord în relaţie. Sunt foarte importante!

Luna aceasta trebuie să fii mai deschis către noutate, pentru că doar aşa vei reuşi să evoluezi în carieră. De asemenea, nu ar trebui să excluzi din start o reorientare profesională, mai ales dacă ştii că ai competenţe în mai multe domenii de activitate. Dacă nu, le poţi descoperi! Nu întâmpini probleme cu banii, dar astrele îţi recomandă să ceri înapoi tot ce ţi se cuvine, dacă este cazul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod