Horoscopul lunii decembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie, în luna decembrie vei încerca să reaprinzi focul iubirii dintre tine şi partener şi să rezolvi problemele cu care vă confruntaţi. Dacă eşti singură, standardele tale sunt mult prea ridicate şi va fi destul de greu să îţi găseşti pe cineva aşa cum ţi-ai dori cu toate că aştepţi de mult timp această schimbare în viaţa ta!

Este foarte important ca înainte de începerea noului an să îţi achiţi toate datoriile. Fă-ţi un calcul în această lună, trage linie şi vezi unde te situezi. Din păcate, în acest moment nu poţi face nimic pentru a-ţi rotunji veniturile, dar măcar poţi ţine de banii pe care i-ai câştigat până acum atfel încât să te poţi descurca şi cu Sărbătorile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă. Sărbătorile ce se apropie îţi vor scoate în cale persoane de care te poţi ataşa fără să îţi dai seama, şi nu e nimic rău în asta. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atât tu, cât şi partenerul tău vă veţi crampona în chestiuni din rutina zilnică şi veţi uita de voi ca şi cuplu!

Chiar dacă vei avea o lună încărcată pe plan profesional, rezultatele financiare vor fi pe măsură. Din fericire, toate câştigurile vor veni într-o perioadă în care vei fi nevoită să cheltui mai mult, aşa că îţi vor prinde bine. Nu face economii pentru că nu este cazul, aşa că fă-le celor dragi cele mai frumoase cadouri de până acum!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În decembrie vei da dovadă de mai mult romantism ca până acum, lucru care te va apropia de iubitul tău mai mult decât crezi. Chiar dacă nu ai nicio intenţie ascunsă, pasiunea dintre voi vă va duce în punctul unei decizii care vă va privi viitorul ca şi familie. Dacă eşti singură, trebuie să fii prudentă, căci nu orice bărbat care îţi acordă atenţie este bun pentru tine!

Cu cât te vei preocupa mai mult de acest aspect al vieţii tale în decembrie, cu atât poţi obţine banii la care tânjeşti. Sunt favorabile acţiunile în echipă, astfel randamentul va fi mai mare. Cu toate acestea, nu crede în tot ce ţi se spune sau promite, pentru că ai putea fi trasă în piept!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de linişte pe plan sentimental, o relaţie complicată îţi poate crea probleme. Cu siguranţă persoana pe care o placi are ceva de ascuns, iar atunci când vei afla vei fi dezamăgită, dar ţi se va complica şi viaţa. Încearcă să te ţii cât mai departe de tentaţii şi să pui demnitatea pe primul loc. Dacă ai deja o familie, trebuie să vă gândiţi mai mult la viitor!

Luna decembrie va fi o lună a schimbărilor, dar unele bune, din fericire pentru tine. Dacă eşti implicată într-o afacere care stagnează, acum este momentul fie să renunţi la ea, fie să munceşti mai mult pentru a o pune pe picioare. Apar oportunităţi de unde nu te aştepţi, însă trebuie să ai grijă să nu îţi scape. Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se va întâmpla nimic notabil pe plan sentimental în această perioadă, însă trebuie faci aceleaşi eforturi ca şi până acum. Totuşi, nu este nimic atât de greu încât să te îndemne să renunţi, mai ales că obţii linişte şi pace în acest sector al vieţii tale. Dacă eşti singură, poate ar trebui să îţi schimbi optica cu privire la o posibilă viitoare relaţie.

Stai bine la capitolul negocieri, de aceea, luna aceasta ar fi indicat să dai mai multă dovadă de curaj şi să iei iniţiativa. Este o perioadă bună pentru afaceri, însă ai grijă ce parteneri îţi alegi! Cu cât te înţelegi mai bine cu colegii tăi, cu atât rezultatele financiare vor fi mai rapide şi mai mulţumitoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea prea mult timp de dragoste în această lună, ci mai degrabă te vei concentra pe viaţa ta profesioanală. Sărbătorile te obligă să munceşti în avans pentru a lăsa totul în regulă la locul de muncă. Nu este nimic grav, mai ales că apoi te vei linişti şi vei avea cu adevărat parte de momente pasionale. Dacă eşti singură, poţi începe o relaţie cu un coleg de serviciu.

Chiar dacă pe plan profesional cunoşti o evoluţie spectaculoasă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre situaţia ta financiară. Din păcate, te vei bucura doar de mai multă popularitate şi de un statut mai bun, dar banii vor rămâne aceiaşi. Ai grijă pentru că standardul de viaţă ţi se va ridica, însă tu nu trebuie să îţi faci datorii pentru asta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna decembrie vine cu schimbări majore pe plan amoros, însă toate vor fi de bun augur pentru tine. Perioada Sărbătorilor face ca atmosfera dintre tine şi iubit să fie una mai romantică, lucru care poate duce la cereri în căsătorie sau planificarea unui bebeluş. Cu siguranţă, amândoi vă doriţi o familie şi sunteţi pregătiţi să treceţi la următorul nivel.

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această lună, dar trebuie să fii precaută şi să analizezi mai bine acţiunile pe care intenţionezi să le faci. Decembrie este o perioadă perfectă pentru retrospecţie, lecţii şi planuri pentru viitor. Cel mai probabil, un sfat din partea unei persoane cu multă experienţă îţi va da o idee genială!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna decembrie vine cu piedici pe plan sentimental şi nu vei avea parte de linişte în prima jumătate a ei. E nevoie de mai multe discuţii cu paratenerul de viaţă şi de sinceritate, altfel nu veţi putea găsi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi. Dacă eşti singură, vei fi năpădită de o oarecare panică cu privire la viitorul tău amoros, însă acest lucru se întâmplă din cauza Sărbătorilor.

Vei câştiga mai mulţi bani în luna decembrie, însă şi cheltuielile vor fi pe măsură. Aceşti bani vor veni cum nu se poate mai bine, mai ales că darurile de Crăciun îţi vor goli puţin buzunarele. Dacă te organizezi bine, bugetul îţi va ajunge pentru tot ce ţi-ai propus, ba chiar îţi mai pot şi rămâne!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna decembrie nu va fi una plictisitoare pentru tine, atât tu, cât şi iubitul tău sunteţi dornici de distracţie şi veţi avea parte de ea din plin! Dacă eşti singură, firea ta îndrăzneaţă şi energia de care dai dovadă te vor duce în braţele unei persoane pe care nu ai privit-o niciodată cu acşti ochi. Este important să nu cheltui prea mulţi bani pentru a reuşi să fii în centrul atenţiei.

Situaţia banilor va fi destul de instabilă în această lună, de aceea trebuie să te organizezi foarte bine. Nu ar strica nişte economii, chiar dacă perioada Sărbătorilor presupune mai multe cheltuieli. Este foarte important să nu acţionezi impulsiv şi să te gândeşti de două ori înainte să achiziţionezi un lucru.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală se va rezuma în prima parte a acestei luni doar la activităţi obişnuite şi griji zilnice. Din păcate, pasiunea dintre tine şi partener a dispărut şi ar trebui să profitaţi de Sărbători pentru a vă apropia din nou. A sosit momentul să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la alţii. Nu face nimic din ceea ce nu îţi doreşti!

Munceşti mai mult luna aceasta, însă câştigurile vor fi aceleaşi. Chiar dacă vei avea momente în care te simţi neîndreptăţită sau răsplătită mai puţin decât meriţi, te vei consola singură şi îţi vei accepta soarta. Cu siguranţă te vei descurca bine cu cheltuielile şi venitul tău lunar va acoperi tot!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este o noutate că relaţiile intime pentru tine sunt extrem de importante într-o relaţie, însă luna aceasta exagerezi cu atitudinea ta senzuală. Dacă eşti singură, vrei să cucereşti pe cineva cu ajutorul atuurilor feminine, dar ai grijă să nu cazi în penibil. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, pasiunea va fi cuvântul cheie în decembrie!

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă tu devii din ce în ce mai calică. Nu este cazul să recurgi la economii tocmai acum când vin Sărbătorile. Încearcă să faci tot ce îţi permiţi pentru a te simţi bine sau pentru a-i face fericiţi pe cei dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei lua o decizie care te va privi doar pe tine şi pe iubitul tău, lăsând deoparte celelalte persoane chiar dacă şi ele sunt importante pentru tine. Cel mai probabil veţi pleca într-o vacanţă romantică de Sărbători sau veţi alege să rămâneţi singuri acasă. Dacă nu ai un copil, acum este momentul să concepi unul!

Chiar dacă e final de an şi ar trebui să te linişteşti, în decembrie te apucă cheful de muncă şi ideile măreţe. Vrei în mod special să câştigi mai mulţi bani şi vei face orice ca să îi obţii. Nimic nu te poate opri din drum, chiar şi cu riscul de a-ţi ignora celelalte planuri ale vieţii tale!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod