Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 noiembrie. Leul greșește. Dar unde?

Leul face unele greșeli care l-ar putea costa scump.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

 Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână s-ar putea să trebuiască să te confrunți cu o alegere sau o schimbare pe plan sentimental. Dar aici, probabil partenerul/a de viață trebuie să aleagă.

Ar trebui să fii atent/ă cu reacțiile tale, mai bine eviți confruntarea și iei lucrurile cu calm, încetul cu încetul.

Dificultățile prin care treci și care îți subminează stima de sine nu vor dispărea pocnind din degete. 

Citește și: 5 zodii care nu se simt niciodată vinovate pentru ceea ce fac

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, poate veni vorba despre nuntă sau de planificarea ei dacă e deja un subiect discutat și pus la punct. Inspirația ta este nelimitată.

Lasă-ți sentimentele să-ți ghideze pașii, deoarece de multe ori ți le reprimi. În schimb, încearcă să faci totul din suflet, deoarece dacă există dorință, lucrurile vor ieși minunat. 

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta poate fi săptămâna dragostei. Urmărește-ți e-mailul și în niciun caz nu ignora apelurile necunoscute pe care le primești, deoarece s-ar putea să ai parte de o surpriză mare.

Poate fi o veche cunoștință pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și care reapare cu intenții romantice, dar ar putea fi și o scrisoare de dragoste de la o persoană pe care ai întâlnit-o recent.

Dacă nu ești căsătorit/ă, dar ești cu cineva, s-ar putea să crezi că partenerul/a nu se grăbește să oficializeze relația, deoarece va evita subiectul și să te privească în ochi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ai putea beneficia pe urma sfaturilor altcuiva. De obicei, tu ești persoana care oferă sfaturi oamenilor din jurul tău, dar acum rolurile se inversează.

Sfatul astrelor este să nu te împotrivești, deoarece îndrumările pe care le vei primi te vor scuti să faci alegeri proaste.

Poate e vorba de un prieten de-al tău care încearcă să îți ofere sfaturi cu privire la îndoielile tale amoroase. Deschide larg urechile!

Leu(22 iulie - 22 august)

Probabil că această săptămână nu este săptămâna ideală pentru a-ți exprima deschis resentimentele pe care le-ai acumulat față de anumiți oameni, cum ar fi partenerul/a de viață.

Ești puțin tensionat/ă și iei totul mult prea personal. Fii răbdătoare cu cei dragi, dar și cu tine. Lasă rațiunea să te ghideze și nu sentimentele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Uneori, ești prea pasiv/ă și resemnat/ă în ceea ce privește viața ta sentimentală. Cel mai probabil, aceasta este o atitudine excesivă și periculoasă a ta, deoarece orice om are nevoie să-și exprime sentimentele față de cei dragi.

Chiar dacă urăști conflictele și așa-zisele conversații periculoase, nu ar trebui să mergi prea departe în această săptămână. Dacă o faci, ar trebui să știi că te expui unor pedepse și neplăceri inutile. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te vei trezi pierdut/ă în gânduri și te vei concentra cu greu. Te vei întreba constant cine ar putea fi partenerul/a ideal/ă.

Din păcate, totul rămâne la nivel de gânduri și vorbe, dar nicio faptă. Pentru a obține ceea ce îți doreești sau pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală, va trebui să iei atitudine. Nimic nu pică din cer!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să petreci mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești, deoarece săptămâna aceasta e momentul perfect pentru asta.

Dacă ești singur/ă, distrează-te cu prietenii tăi.

Dacă ai o familie, profită de orice ocazie pentru a dezvolta proiecte motivante în care toată lumea să se poată implica.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să te simți puțin singur/ă săptămâna aceasta. Deși ești plin/ă de patos și ai multă iubire de oferit, pare că nu e nimeni potrivit pentru tine.

Starea ta de spirit se va îmbunătăți spre weekend. Ai face bine să încerci să o menții.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simți că plutești pe un nor de fericire și împlinire. Vei simți o atracție foarte puternică pentru partenerul/a de viață.

Dacă ești singur/ă în acest moment, s-ar putea să ai parte de o întâlnire pasională cu cineva.

Sentimentele tale se duc către o persoană reală care, fără îndoială, va domina aceste zile. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este un moment bun pentru a lua unele decizii. Trebuie să alegi persoana cu care vrei să fii, fără a juca la mai multe capete. Unul dintre acești potențiali parteneri este perfect pentru tine, dar trebuie să cântărești bine lucrurile.

Dacă ai deja o familie, astrele te sfătuiesc să încerci să acorzi mai multă atenție celor dragi.

Dacă ești singur/ă și nu pare să se zărească nimic la orizont, nu te descuraja! Decât să fii într-un cuplu în care partenerii se simt nefericiți, mai bine rămâi singur/ă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te va găsi destul de senin/ă și capabil/ă de a-ți gestiona sentimentele.

Unele amintiri ar putea ieși la suprafață și, cu siguranță, te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Poate că ai stocat niște emoții care merită exprimate. Nu le mai ține în tine, deoarece după ce le lași să iasă, drumul tău în viață va fi mult mai simplu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod