Horoscopul dragostei pentru săptămâna 6-12 martie. Racul traversează o perioadă puțin mai dificilă

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp pentru persoana iubită.

Dacă ești căsătorit/ă, te vei bucura de o atmosferă fără tensiuni în familie.

Dacă ești singur/ă, să îți găsești un partener potrivit poate fi o sarcină destul de dificilă. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, vei vedea câteva rezultate pozitive.

Așadar, nu îți pierde speranța!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta ar putea exista unele dezacorduri în cuplu. Stai departe de dezbateri de orice fel și rezolvă neînțelegerile printr-o discuție serioasă și directă.

Astrele îți recomandă să renunți la ego și să adopți o atitudine pozitivă.

Cineva din exterior se poate băga în relația ta. Chiar dacă face parte din familie, tot din exteriorul relației înseamnă.

Ar putea exista o cerere în căsătorie pentru cei aflați în relații de lung durată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să nu se dovedească atât de promițătoare pe cât îți dorești în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Momenul nu este favorabil pentru a cere pe cineva în căsătorie. Ar fi mai înțelept dacă mai aștepți ceva timp.

Dacă ești implicat/ă într-o relație și încerci să îți convingi partenerul/a să fie de acord cu tine, atunci mai bine te oprești, deoarece nu va ceda și nu va duce la nimic bun.

Cu toate acestea, amintește-ți că e doar o fază temporară, astfel încât să nu îți pierzi speranța.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O atitudine dominatoare față de partenerul/a tău/ta poate crea unele probleme în viața ta amoroasă. Aceste probleme vor dispărea doar atunci când începi să respecți persoana de lângă și încetezi să-ți exerciți puterea asupra ei.

Traversezi o perioadă puțin mai dificilă și tensionată și va trebui să muncești din greu pentru a readuce armonia în relația ta.

Nu lăsa ciocnirile de orgolii sau problemele minore să îți afecteze relația în această săptămână.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta începe într-o notă bună pentru tine. Este posibil ca lucrurile să meargă așa cum vrei și vei putea împărtăși câteva momente cu bune cu partenerul/a.

Vei observa că persoana iubită este mult mai atentă la nevoile tale.

Dacă ești îndrăgostit/ă de cineva și vrei să-ți declari iubirea, fă-o săptămâna aceasta, deoarece astrele sunt de partea ta. E posibil să obții un răspuns pozitiv și nu vei fi dezamăgit/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești optimist/ă săptămâna aceasta. Ești dispus/ă să dai o nouă șansă dragostei.

Perspectiva ta nouă și schimbată față de iubire și viață în general îți va asigura o relație mult mai bună cu partenerul/a tău/ta.

Vei trata problemele de relație cu tact și vei încerca, de asemenea, să construiești o relație mai puternică cu persoana iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să ai parte de unele experiențe senzuale în această săptămână. Experimentezi viața într-un mod confortabil și îți place să te implici în relații sau aventuri de-o noapte pentru plăceri corporale și sentimente de afecțiune.

Pozitivitatea și caracterul practic îți deschid noi oportunități, iar farmecul tău îți va aduce o mulțime de admiratori/oare.

Te bucuri de o stare generală de bine, cu un zâmbet de durată pe buze. Profită la maximum de acest moment pentru a te răsfăța într-o relație frumoasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va fi una specială, deoarece vei vedea dragostea venind în viața ta.

Viața ta amoroasă cu noul tău partener va fi foarte interesantă și te va menține într-o stare de spirit minunată pe tot parcursul săptămânii.

Fii atent/ă la nevoile partenerului/ei de viață și mai generos/oasă în acest moment.

Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că ceea ce simți acum este dragoste și nu infatuare pentru a evita să suferi mai târziu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi foarte sensibil/ă și vulnerabil/ă. Vei fi în contact cu sentimentele tale și vei căuta să găsești partenerul perfect.

S-ar putea, de asemenea, să fii atras/ă de mai multe persoane în această perioadă din diferite motive.

Nu acționa impulsiv, deoarece ai putea ajunge să iei decizii greșite.

Persoanele care sunt într-o relație, ar trebui să evite orice ceartă cu persoana iubită.

Pentru cei care sunt despărțiți, aceasta este o săptămână grea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceia dintre voi care sunteți implicați într-o relație și vreți să vă căsătoriți, ar trebui să cauți aprobarea părinților voștri.

Săptămâna aceasta se va vedea o îmbunătățire semnificativă pentru cuplurile căsătorite în comparație cu ultimele săptămâni.

În sfârșit, tu și soțul/soția că veți rezolva problemele și vă veți simți mai aproape unul de celălalt.

Dacă ești singur/ă, nu trebuie să îți pierzi speranța dacă nu întâlnești pe cineva de care să îți placă destul de curând.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să-ți fie greu să-ți iei timp din programul tău de muncă și relația ta ar putea avea de suferit din cauza asta.

Dezbate această problemă cu partenerul/a tău/ta și veți vedea că în curând lucrurile revin la normal.

După ce te vei exprima mai clar, vei dezvolta o mai bună înțelegere și vei împărtăși o relație mai bună cu iubitul/iubita.

În această săptămână, certurile în cuplu vor fi inevitabile dacă te comporți ca și cum ți se cuvine totul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta, o nouă relație va avea probabil un sens mai profund.

Un flirt ocazional se va trasforma în ceva mult mai serios fără ca tu să-ți dai seama. Te simți plin/ă de pasiune și compania acestei persoane te încântă.

Vei fi dornic/ă să exprimi ceea ce ai în minte, dar și în inimă. Cea mai bună parte este că partenerul/a tău/ta îți va răspunde la fel. El/ea va fi încântat/ă să se apropie de tine și să-ți împărtășească cele mai profunde gânduri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod