Horoscopul dragostei pentru săptămâna 3-9 iulie. Racul se întrece pe el însuși

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei întâlni pe cineva extrem de interesant și nu vei mai putea să îți iei ochii de la el. Fă primul pas pentru a te apropia de acea persoană, deoarece dacă aștepți, ea nu va veni la tine.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație serioasă, dar te simți neîmplinit/ă, fă-ți timp pentru a te gândi bine la ce ar trebui să faci pentru a schimba situația.

Nu lua decizii la nervi, deoarece nimeni nu este responsabil de fericirea ta decât tu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relația ta ar putea fi puțin tensionată și instabilă în această săptămână. Din fericire, este doar o etapă temporară și totul va reveni la normal în curând.

Astrele îți sar în ajutor și trimit către viața ta amoroasă un val de energie pozitivă. Profită de ea și planifică împreună cu partenerul/a o călătorie romantică.

Dacă ești singur/ă, apar oportunități grozave în fața ta, chiar și atunci când crezi că totul e pierdut.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu poți rezista să nu te cerți în această săptămână. Fie că ai motiv sau nu, vrei să dezbați totul și să te impui.

Pe de altă parte, încerci să îți convingi partenerul/a să iasă din zona de confort și să facă lucruri noi. Când te confrunți cu un refuz, te enervezi și ies scântei.

Dacă ești singur/ă, reușești să selectezi atent persoanele de care te înconjori și, astfel, să mergi la sigur dacă va veni vorba de o posibilă relație amoroasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta, oamenii vor fi efectiv atrași atât de felul în care arăți și te porți, cât și de inteligența ta. Oricum, de regulă, ești ca un magnet, dar acum te întreci pe tine.

În aceste condiții, nu ai cum să fii singur/ă, însă nici complet luat/ă. Te joci cu partenerii pe degete și îți stă bine așa, momentan.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, zilele acestea vei avea parte de câteva certuri minoare, dar toate vor fi rezolvate cu ușurință.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești singur/ă, încearcă să previi gândurile negative în această săptămână. Dacă dai dovadă de mai mult optimism, atunci vei atrage oamenii potriviți în viața ta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, cel mai probabil relația ta va avea parte de unele suișuri și coborâșuri care trebuie tratate cu prudență.

Nu spune lucruri pe care s-ar putea să le regreți mai târziu! Așteptările tale exigente sau nerealiste ți-ar crește șansele de divorț.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește viața de cuplu, ar trebui să eviți comportamentul exagerat și agresiv. Ai putea urma o cale greșită din cauza agresivității tale și a unui proces de gândire negativă.

Declarațiile negative și gândirea pesimistă te vor face să fii anxios/oasă și să exagerezi inutil în dragoste.

Renunță la acest comportament, astfel încât lucrurile să meargă bine în relație. Vor exista numeroase certuri cu partenerul/a, pe care ar fi bine să le închei, nu să le alimentezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei bucura la maximum de timpul petrecut alături de partener/ă.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să îi lași acestuia/acesteia spațiu să respire.

Mesajele și apelurile telefonice ar putea fi cruciale în ceea ce privește viața ta amoroasă. Sunt importante pentru consolidarea relației. Însă, cu măsură!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deoarece aceasta ar putea fi o săptămână dificilă, cuplurile căsătorite trebuie să depună eforturi pentru a-și consolida relația.

Din cauza anumitor responsabilități familiale, pot apărea ciocniri de ego și dezacorduri.

Tensiuni inutile ar putea exista pe fond de oboseală, stres sau lipsuri materiale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dialogurile cu sexul opus sunt favorizate în această săptămână. Acționează cu mai mult curaj atunci când vine vorba de persoana care îți place.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, s-ar putea să ai un fel de dezacord cu partenerul/a de viață într-una din aceste zile.

Poate exista o detașare emoțională care trebuie abordată. În cazul cuplurilor de lungă durată, poate exista un decalaj de comunicare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Comunicarea greșită sau comunicarea ostilă poate apărea în relația ta în această săptămână.

O mică întâlnire cu familia și soțul/soția ar putea fi o oportunitate pentru tine de a petrece timp de calitate cu ei.

Evită să te superi dacă cel/cea pe care îl/o placi nu îți dă atenție. E posibil să nu îți înțeleagă intențiile, nu că nu te place la rândul lui/ei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta poate aduce distracție și bucurie în viața ta amoroasă. Dar, probabil, aceasta va fi și o perioadă plină de provocări emoționale pentru tine.

Relațiile și dragostea vor înflori, însă nu după ce trec de anumite teste.

Cuplurile căsătorite se vor simți împlinite.

Dacă ești singur/ă, astrele te vor sprijini să-ți găsești pe cineva. Relația începută în aceste zile ar putea fi mai mult pentru distracție decât pentru angajament pe termen lung.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Există modalități de a-ți face relația să funcționeze mai bine, trebuie doar să vrei.

Vor fi momente când armonia din cuplu poate fi perturbată în această săptămână. Cu toate acestea, vei putea face față problemelor în mod eficient.

Dacă ești singur/ă, este momentul perfect pentru a vorbi cu acea persoană care te atrage. Astfel, vei afla mai multe lucruri despre ea și te vei convinge dacă o vrei cu adevărat sau nu în viața ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod