Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 septembrie. Berbecii se pot îndrăgosti de altcineva

Unii nativi din Berbec se vor îndrăgosti în această perioadă de altcineva. Fii atent/ă, riscul de despărțire va fi semnificativ, ia în considerare acest lucru!  Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, influențele astrale îți vor aduce și momente tandre, dar și câteva mici tensiuni în această săptămână.

Unii nativi se vor îndrăgosti în această perioadă de altcineva. Fii atent/ă, riscul de despărțire va fi semnificativ, ia în considerare acest lucru! Dacă ești singur/ă, căsătoria nu te va mai speria, așadar ești pregătit/ă să te implici serios într-o relație.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Urmează o perioadă conjugală mult mai satisfăcătoare decât până acum.

Vei simți că renaști. Optimist/ă, cald/ă și sigur/ă pe tine vei deveni din nou un partener plăcut și vei vedea imediat că viața ta amoroasă va lua o întorsătură fericită. Dacă ești singur/ă, e posibil să ai parte de niște aventuri destul de intense, care nu vor fi neapărat de lungă durată. Ferește-te să te îndrăgostești, pentru că vei fi dezamăgit/ă și vei suferi.
 

Citește și: Cum să-ți dai seama că te întâlnești cu un bărbat imatur, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pe de o parte poți avea parte de dispute neprevăzute, pe de alta relația și iubirea din cuplu pare mai puternică decât oricând.

Numai cuplurile a căror înțelegere lasă de dorit pot întâmpina dificultăți serioase. Pentru celelalte, această perioadă va fi marcată de o alternanță de momente bune și momente mai puțin bune. Dacă ești singur/ă, poți da frâu liber celor mai sălbatice fantezii romantice. Dacă ești în căutarea partenerului ideal, pregătește-te astrele îți vor oferi șanse incredibile de această dată și s-ar putea să ai întâlnirea vieții tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atmosfera din cuplu va fi calmă și confortabilă în aceste zile.

Relația ta conjugală va fi plasată sub semnul armoniei și al complicității. Dacă vrei să menții acest climat privilegiat, va trebui să faci compromisurile necesare. Dacă ești singur/ă, o călătorie îți poate scoate în cale dragostea. Și nu e vorba de dragoste trecătoare, ci de o iubire autentică ce va rezista testului timpului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă ar trebui să fie în regulă, în special dacă ești căsătorit/ă, cu condiția să te poți liniști.

Ai un dinamism extraordinar care s-ar putea transforma uneori chiar în agresivitate. Încearcă să nu îți zorești partenerul dacă nu îți îndeplinește așteptările. Dacă ești singur, succesul tău pe mai multe planuri te poate priva de dragoste. Iubirea nu e ceva ce iei în serios în acest moment!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână este ideală pentru reflecție, a sosit momentul să pui accent pe sentimentale tale.

Destinul tău conjugal depinde de atitudinea ta față de partener/ă. Fie veți avea parte de un nou început în viața voastră împreună, fie o veți lua pe căi separate. Dacă ești singur/ă, ești mai dornic/ă ca niciodată să ai o relație amoroasă stabilă și sigură. Această atitudine îi va surprinde pe cei din jurul tău, obișnuiți să te vadă cum pui libertatea mai presus de orice. Această perioadă este favorabilă pentru întâlniri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Iubirea și sentimentele vor fi în plină expansiune în aceste zile.

Dacă știi cum să te porți cu partenerul/a de viață, bucuriile vor fi mai vii. Amintește-ți că în căsătorie, la fel ca în multe altele, înțeșegerea și toleranța pot face minuni. Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să ieși mai mult pentru că, astfel, ai șansa de a întâlni o persoană remarcabilă care să te facă fericit/ă. Dacă se întâmpla asta, totuși nu vorbi prea devreme despre căsătorie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mariajul tău pare să fie mai stabil decât oricând.

Cuplurile nu vor fi supuse niciunei influențe planetare semnificative. Prin urmare, viața lor amoroasă va fi lipsită de probleme, dar și de entuziasm și de o mare pasiune. Dacă ești singur/ă, această perioadă este favorabilă pentru un angajament de durată sau pentru o întâlnire decisivă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru majoritatea dintre voi nu va exista nicio problemă în ceea ce privește viața de cuplu.

Partenerul/a îți va înțelege prioritățile și te va susține fără comentarii. Dacă ai un/o partener/ă reticent/ă, nu te vei consuma prea mult din cauza comportamentului său. Vei acționa după bunul plac fără să te gândești la consecințe. Dacă ești singur/ă, emani mai multă încredere și, astfel, ești ca un magnet pentru sexul opus. Pregătește-te pentru dragoste la prima vedere!
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista evenimente importante în această săptămână.

Cu toate acestea, atmosfera din cuplu va fi una plăcută, cu momente de tandrețe cu persoana iubită. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, îl vei găsi total întâmplător sau într-un loc neașteptat. Fii pregătit/ă să profiți de orice ocazie din mers, totul s-ar putea întâmpla în câteva minute sau secunde.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână, judecata ți-ar putea fi afectată de sentimentele tale.

Ar trebui să încerci să ții cont de faptul că percepția pe care o ai asupra situației în care te afli este susceptibilă de a crea mari tensiuni cu partenerul/a de viață. Inima ta sensibilă și, uneori, poate puțin prea prudentă, te împiedică să porți conversații deschise și directe cu persoana iubită. Ar trebui să știi cum să-ți controlezi acea timiditate care te paralizează atunci când vine vorba de abordarea problemelor care îți afectează viața amoroasă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este posibil ca viața ta de cuplu să fie puțin zguduită în această săptămână.

Dar, dacă îți vei ține sub control impulsivitatea și vei urmări cu atenție ceea ce spui, totul va fi bine. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase ocazii de întâlniri și aventuri romantice. Nu vei ști ce să alegi și te vei simți ușor stânjenit/ă din această cauză.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod