Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 noiembrie. Taurul duce totul la extreme

Taurul duce totul la extreme în ceea ce privește viața lui sentimentală.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Conform previziunile astrelor pentru această săptămână, nu ar exista schimbări semnificative în viața ta sentimentală.

Cu toate acestea, ar trebui să-i arăți persoanei iubite că îi ești credincios/oasă. Acest este un factor solid într-o relație solidă.

Fiecare relație va experimenta întotdeauna mici certuri și dezacorduri, dar va avea parte și de discuții plăcute și atenție.

De asemenea, ai grijă să nu-ți lași mândria să interfereze cu viața ta amoroasă, deoarece în aceste zile trebuie să fii politicos/oasă și înțelegător/oare. 

Citește și: Cum trebuie să fie soțul ideal pentru fiecare zodie în parte

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bucură-te de energia acestei săptămâni, deoarece iubirea te prinde în mrejele ei.

Astrele prezic faptul că îți va face plăcere să primești sau să oferi cadouri generoase și senzuale.

Relația în care ești implicat/ă va deveni tot mai puternică pe măsură ce tu și partenerul/a de viață vă străduiți să îndeliniți un obiectiv.

De asemenea, e momentul ideal să spui stop unei relații dacă îți dorești acest lucru.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să renunți la acea mască și să fii cât mai natural/ă. Ești pueril/ă din cauza faptului că ești arogant/ă și acest lucru îți pune piedici în dragoste.

Dacă ai deja pe cineva și ești implicat/ă într-o relație stabilă, încearcă să îți liniștești partenerul într-un mod respectuos și prietenos atunci când este gelos.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea o șansă incredibilă de a-ți dedica viața cuiva grozav care te iubește cu adevărat.

Dacă ești singur, vei avea numeroase încercări de a-ți găsi iubitul/iubita ideal/ă. Condiția este să nu accepți mai puțin decât idealul.

Vei avea ocazia de a-ți dărui inima unei persoane devotate, competente și educate.

De asemenea, există posibilitatea de a pleca într-o vacanță romantică.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această perioadă, dacă ești singur/ă, îți va plăcea să ieși la tot felul de întâlniri. Va fi simplu să găsești companie, mai precis pe cineva îndrăzneț, atent și care te poate distra.

Pe de altă parte, te bate gândul să te oprești doar asupra unei singure persoane și să îți dedici viitorul ei, va fi atrăgător și incitant.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, flacăra iubirii se va reaprinde între tine și partener/ă. O călătorie, fie ea și scurtă vă va determina pe amândoi să fiți romantici și plini de energie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta se va învârti în jurul fanteziei.

Dacă ești singur/ă, poți găsi dragostea într-un moment neașteptat. Poți alege să te așezi la casa ta dacă ai deja un partener stabil.

Indiferent de situația ta romantică actuală, săptămâna aceasta va fi incitantă, plină de întâlniri pasionale, cadouri minunate și conversații sincere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă iubești, săptămâna aceasta va fi una incredibilă. Cireașa de pe tort ar fi să ai ieșiri plăcute, concerte și mese.

Așteaptă-te la o nouă poveste de dragoste dacă acest lucru este ceea ce cauți. Pentru asta, este vital să folosești discreția și diligența.

Nu te încrede prea mult în oameni și fă efortul de a construi o prietenie înainte de a trece la ceva romantic. Prin urmare, trebuie să-ți activezi răbdarea, deoarece relația dorită va veni la un moment dat. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele prezic o mulțime de momente pasionale și plăcute alături de persoana iubită în această săptămână. Relația voastră va deveni mai serioasă și mai stabilă.

De asemenea, trateaz-o bine dacă îți place să fii tratat/ă bine. Poți planidica o excursie sau plimbare minunată de care partenerul/a tău/ta de viață se va bucura, fără îndoială.

În ciuda posibilității unor neînțelegeri care au ca rezultat dispute și conflicte, relația voastră ar putea fi totuși una de succes.

Dacă tocmai ai intrat într-o relație, fii mai reținut/ă și nu te grăbi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești destul de relaxat/ă în ceea ce privește dragostea, iar ideea căsătoriei nu este atât de atrăgătoare pentru tine. Te vei mulțumi doar să te joci în această săptămână.

Dacă ești într-o relație dedicată, concentrează-te pe a aduce ceva nou. Prefă-te că suntenți la început și fă-i curte partenerului/ei. Acesta/aceasta va admira întâlnirile tale improvizate și cadourile handmade.

Conform astrelor, orice stare anxioasă va trece brusc. Fii pregătit/ă să cunoști pe cineva special dacă participi la un meci de fotbal sau la o altă competiție. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală va fi bună săptămâna aceasta. Dorințele tale se vor îndeplini, mai ales dacă vrei să te căsătorești. Tu și partenerul/a de viață veți purta discuții serioase despre viitorul vostru împreună.

Deși în cuplu vor apărea inevitabil dezacorduri, relația ta se va dezvolta în ceva mai substanțial și mai durabil.

În viitor, participarea la anumite evenimente și călătorii ți-ar putea scoate în față o persoană interesantă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pe plan sentimental, relația ta se va îndrepta treptat în direcția corectă. Trebuie, pur și simplu, să-ți amintești câteva lucruri, inclusiv să nu îți încalci jurămintele față de persoana de lângă tine, să o respecti și să dezvolți încrederea.

De asemenea, în această săptămână trebuie să vorbiți despre acele probleme care provoacă dezacorduri și să faceți mici lucruri pentru a vă înveseli unul pe altul.

În general, angajamentul pe care îl vei demonstra va fi pe deplin răsplătit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Poți începe săptămâna cu îngrijorări și incertitudini cu privire la relația ta. Pot apărea certuri și dispute între tine și partenerul/a de viață.

Astrele îți recomandă să te înarmezi cu răbadare și să te axezi pe latura pozitivă a lucrurilor. Recunoaște punctul de vedere al partenerului/ei, inclusiv obiectele și aspirațiile acestuia.

De asemenea, ai grijă să nu-ți sufoci partenerul/a sau să fii prea gelos/oasă. Lasă-ți viața amoroasă să se dezvolte natural.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod