Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 septembrie. Taur, nu privi doar partea goală a paharului!

Taur, nu uita, diferențele dintre tine și persoana iubită sunt surse de îmbogățire și de evoluție.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta este grozavă pentru tine.

Sunt șanse mari de întâlniri și promisiuni interesante. Astrele îți încurajează inițiativele pe plan sentimental și îți rezervă surprize plăcute. Șarmul tău este cuceritor, ești conștient/ă de asta și profiți la maximum de situație. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, nu apar schimbări notabile în această perioadă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Calmul partenerului/ei de viață naște îndoieli în tine.

Amintește-ți că acestea sunt doar rezultatul temerilor tale și nu al realității! Fă-ți timp pentru viața ta amoroasă cu adevărat, nu te limita la aparențe pentru a judeca calitatea relației în care ești implicat/ă. Și, nu uita, diferențele dintre tine și persoana iubită sunt surse de îmbogățire și de evoluție.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta încearcă să fii mai sincer/ă și mai direct/ă în ceea ce privește sentimentele și problemele tale.

Doar dacă procedezi astfel vei reuși să faci față dificultăților cât mai bine posibil. Trebuie să discuți cu persoana iubită despre direcția și evoluția relației voastre. Într-adevăr, astrele favorizează cuplurile și formalizarea lor.
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cursul lucrurilor se accelerează și se îmbogățește cu detalii care îți captează întreaga atenție.

Cuplul și familia îți oferă mari satisfacții, visurile tale devin realitate sau cel puțin se apropie de ea. Ai ocazia să devii indispensabil/ă pentru cel/cea de lângă tine. În cazul în care ești singur/ă, ai parte de întâlniri care îți satisfac dorințele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iubirea pe care o oferi este răsplătită pe măsură.

Viața ta amoroasă este frumoasă și împlinită. Poți fi mândru/ă de eforturile tale, dialogul și diplomație din cadrul relației în care ești implicat/ă dă roade. Senzualitatea ta te-ar putea apropia și mai mult de persoana iubită, dar e de și mai mare ajutor în cazul în care ești singur/ă și dornic/ă de cuceriri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta este să-l pui pe cel/cea de lângă tine pe primul loc.

Acest lucru te va face să te simți bine atât pe tine, cât mai ales pe el/ea. Astrele promovează înțelegerea din cuplu. Dacă faci parte dintr-o relație la început de drum, vei face pași mici spre o implicare mai profundă și o uniune mai strânsă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este plăcut să te lași purtat/ă de val și să profiți de oportunitățile sentimentale care îți apar în cale.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta este bogată în șanse pentru întâlniri interesante și extrem de instructive. Nu rămâne captiv/ă în bula ta, ci începe descoperirea a ceva nou, a evadării.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Puterea ta de seducție poate face ravagii în calea ta.

Tuturor celor din jurul tău le place această stare de spirit, nimeni nu îți poate rezista. Urmează o perioadă foarte benefică pentru tine, întâlnirile sunt fructuoase, viața ta amoroasă este într-un echilibru perfect. O prietenie veche se poate transforma într-o poveste de iubire.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Libidoul tău scăzut nu îți face viața sentimentală mai ușoară.

Săptămâna aceasta ai în plan să inițiezi mai multe activități sau momente pasionale și romantice. Persoana iubită este destul de nemulțumită de tine și doar cu eforturi mari vei putea să-i schimbi comportamentul. Trebuie să renunți la o parte din viața ta profesională pentru a o împăca, scuzele nu vor mai funcționa de această dată!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te bucuri de o atmosferă mai plăcută pe plan sentimental în această săptămână.

Poți acționa cu naturalețe, fără să te simți constrâns/ă de ceva. Te eliberezi de tensiunile nervoase și emoționale și întâlnești o mulțime de oportunități de iubire.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Comunicarea din relația ta este încurajatoare și descoperi că tu și persoana iubită aveți multe lucruri în comun.

Nu spune nu tentației de a iubi, profită de orice oportunitate, fie că este vorba despre o aventură sau despre o relație serioasă. Nu crede în totalitate în jurămintele mari, însă nici nu le ignora din start.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești irezistibil/ă și o știi prea bine.

Dacă ești singur/ă, ai mari șanse să găsesți persoana la care visezi de când erai mic/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, pasiunea reînvie în dormitor. Cu cât îți trăiești viața mai simplu, cu atât vei fi mai fericit/ă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod