Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Gemenii ar putea începe anul cu o nouă dragoste

Carisma și abilitățile de comunicare ale Gemenilor le vor fi de folos în ceea ce privește interacțiunile cu genul opus.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna ianuarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, luna aceasta îți va merge bine.

Vei fi fericit/ă alături de persoana iubită și vei uita puțin de situația prin care trece întreaga lume și de instabilitatea din zilele noastre. Dacă ești singur/ă, nu vei pierde nicio ocazie de a seduce genul opus. Viața ta socială este bogată și plină de oameni interensați. Vei găsi ceva acolo!
 

Citește și: Zodiile care își vor găsi marea iubire în 2021

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situația ta amoroasă va rămâne la fel ca luna trecută.

Nu vor exista modificări. Dacă ești singur/ă, vei continua să devastezi inimile celor din jur și să te îndrăgostești oriunde ai merge. Cu o viață socială atât de bogată ca a ta, vei avea șansa să cunoști oameni noi. Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, te vei descurca foarte bine. Armonia și dragostea pe care le împărtășești îți aduc fericire și bunăstare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești casătorit/ă sau într-o relație, lucrurile merg bine luna aceasta, cu toate că vor mai fi și tensiuni.

Micile dispute nu trebuie alimentate, așa că mai bine te controlezi și nu te implici în discuții prostești. Vei deveni mai exigent/ă în relație ta. Vrei totul: dragoste, pasiune și conexiune intelectuală. Dacă ești singur/ă, carisma și abilitățile tale de comunicare te vor ajuta în ceea ce privește interacțiunile cu genul opus. Ai putea începe anul cu o nouă dragoste.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va juca un rol foarte important în această lună, indiferent dacă ești căsătorit/ă sau nu.

Dacă ai un partener, scânteia se va aprinde între voi. Vei simți nevoia să dai frâu liber pasiunii, ceea ce este bine, pentru că astfel vei uita de alte probleme. Dacă ești singur/ă, vei merge în căutarea femeii sau bărbatului din visele tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iubirea va fi o problemă majoră pentru tine, indiferent dacă ești căsătorit/ă sau doar implicat/ă într-o relație.

Ve intra într-o criză în relație și vei lua în considerare separarea sau divorțul, după caz. Doar cuplurile foarte solide vor depăși acest moment critic. În ciuda situației, vei încerca să fii fericit/ă și să trăiești clipa. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni dragostea vieții tale la un eveniment special. Ieși și caută dragostea!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă faci parte dintr-un cuplu, ești încă în elementul tău.

Dragostea și bunăstarea dintre tine și persoana iubită sunt perfecte. Trebuie doar să continui cu stilul tău de viață obișnuit. Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să petreci mult timp într-o companie bună. Acest lucru va ajuta la crearea unei relații speciale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, cuplul din care faci parte va continua în același ritm până pe 20 ianuarie.

Apoi, ar putea apărea certuri și dezacorduri. Nu merită să te cerți chiar din orice! Dacă ești singur/ă, ai putea avea mai multe relații sporadice de foarte scurtă durată. Dacă ești în căutarea iubirii adevărate, va trebui să mai aștepți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea înseamnă fericire.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună fericită, plină de romantism și afecțiune. Partenerul/a de viață ar putea muta munții din loc pentru tine. Dacă ești singur/ă, ești șarmant/ă și atragi cu ușurință sexul opus. Nu va trebui să depui nici cel mai mic efort pentru a seduce pe cineva. Probabil vei cunoaște pe cineva special în mediul profesional sau de afaceri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, va fi o lună liniștită plină de demonstrații de iubire.

Tu și partenerul/a vă veți răsfăța reciproc. Te vei simți fericit/ă să vezi că cel/cea de lângă tine ține atât de mult la tine și vrea să te mulțumească. Dacă ești singur/ă, vei atrage sexul opus fără să fie nevoie să faci nimic special. Oamenii diferiți te vor atrage.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație, va fi o lună bună.

În orice relație există confruntări și certuri, însă e important ca ele să fie constructive. Vei putea trăi în armonie. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de momente grozave luna aceasta, socializând mult și seducând elegant pe ici pe colo.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau faci parte dintr-un cuplu, vei avea parte de o lună plină de dragoste și de speranțe.

Cu toate acestea, la mijlocul lunii s-ar putea să treci printr-o criză și unele cupluri s-ar putea destrăma. Totul va porni de la faptul că vei acorda mai multă atenție prietenilor decât persoanei iubite. Dacă ești singur/ă, va fi o lună cu o viață socială bogată, așa că vei interacționa și secuce pe toată lumea. Ai putea avea o aventură interesantă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație, te vei descurca mai bine decât luna trecută și vei avea parte de zile liniștite.

Dacă ești singur/ă, te vei îndrăgosti de cineva care are legătură cu profesia sau cu banii tăi. Oamenii care dețin puterea te atrag și cu aceștia poți avea o relație serioasă. Ai toate șansele să te îndrăgostești la prima vedere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod