Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 8-14 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele încurajează comunicarea în cuplu în această săptămână.

Este timpul să ieși și să întâlnești oameni noi. Indubitabil îți seduci interlocutorii care vor fi fascinați de energia, senzualitatea și farmecul tău. Norocul este de partea ta în ceea ce privește dragostea și relațiile, iar oportunitățile de cucerire se vor multiplica.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești mai lucidă și ai o imagine mai clară asupra vieții tale sentimentale, de aceea vei reuși să faci o evaluare corectă a relațiilor tale în această săptămână.

Puterea ta de seducție este în creștere, nu întâmpini probleme dacă vrei să cucerești pe cineva, însă superficialitatea te face să te plictisești destul de repede. Fii sinceră și tine și cu cei din jur!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Așteaptă-te la o săptămână frumoasă plină de armonie și împlinire emoțională, indiferent dacă ești singură sau ești implicată într-o relație.

Viața ta se schimbă, dorințele îți sunt auzite și îndeplinite. Meriți această îmbunătățire, eforturile pe care le-ai făcut pentru a răspunde mai bine așteptărilor partenerului de viață îți deschid acum perspective noi în dragoste.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă te afli într-o situație complicată în dragoste, astrele te ajută, în această săptămână să discerni binele de rău și să iei decizia corectă.

Poți vedea mai clar care sunt așteptările tale și ale partenerului de viață. Ești pregătită pentru orice schimbare care îți îmbunătățește viața amoroasă. Comunicarea este favorizată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Forțează-ți limitele și așteaptă-te la tot ce e mai bun pentru tine în această săptămână.

Astrele sunt generoase și răspund nevoilor și așteptărilor tale în dragoste. Șansele de succes cresc. Nu ești singură la bord, iar partenerul de viață știe manevrele prin care să te ducă în siguranță în paradis. Spune da provocărilor, fii îndrăzneață și, mai ales, crede în tine însăți!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te impune în fața partenerului și nu îl obliga să te urmeze dacă nu își dorește.

Acest sfat ar trebui urmat întotdeauna, însă mai ales în această săptămână. Dacă ești singură, generozitatea și magnetismul tău pot convinge și cuceri pe oricine. Dacă ești în căutarea unei relații serioase, astrele te sfătuiesc să reduci pretențiile.
 

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Leu. Cele mai bune sfaturi de seducție

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele îți garantează rezultate bune, fericire în viața de cuplu și întâlniri captivante.

De asemenea, îți consolidează puterea de seducție și magnetismul, îți sporesc încrederea în tine și în viață și nimic nu ți se va părea imposibil. Acesta este momentuli deal pentru a paria pe un viitor promițător. Cuceritoare și irezistibilă, poți obține orice îți propui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu sta retrasă, ci explorează lumea și oamenii noi din jurul tău.

Dacă te-ai implicat recent într-o relație, fii mai deschisă cu cel de lângă tine și împărtășește senzualitatea și iubirea ta cu acesta. Perioada este ideală pentru întâlniri promițătoare și pentru a ieși în evidență.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Beneficiezi de protecția constantă a astrelor.

Relațiile tale amoroase sunt în siguranță. Îți descoperi partenerul sau îți aprofundezi legăturile din trecut. Simte-te liberă să faci ceea ce crezi de cuviință.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Natura ta romantică se trezește la viață, iar atmosfera din cuplu va fi foarte intimă, plină de umor fin și delicatețe asumată.

De asemenea, reacțiile partenerului de viață vor fi ușor diferite față de altădată, așa că nu te grăbi să critici, ci să îmbrățișezi schimbarea!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te așteaptă o săptămână uimitoare.

Fiorul dragostei se aprinde, sentimentele sunt sporite și transmiți semnalele care trebuie. Eforturile tale încep să dea roade. Te bucuri de o perioadă frumoasă și relaxantă în dragoste. De asemenea, ai toate șansele de a întâlni oameni noi pe care să îi cucerești.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Depinde de tine să acționezi cu înțelepciune, pentru a nu fi copleșită de dorința de a decide în numele celui de lângă tine.

Încearcă să faci un pas înapoi de la orice situație care te frustrează. Dacă ești singură, trebuie să realizezi că pretențiile tale sunt prea mari, iar acest lucru te poate împiedica să găsești partenerul ideal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod