Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 25-31 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

În ultima perioadă nu ai fost în apele tale, dar acum începi să îți revii și tânjești după întâlniri romantice. Ai vrea să îți închei săptămâna într-o companie bună, dar nu trebuie să fii supărată dacă acest lucru nu se întâmplă. Nu ezita să vorbești cu acei prieteni ai tăi care se simt și ei singuri.

Pentru EL

Se anunță îmbunătățiri ale situației tale sentimentale în această săptămână. Atmosfera dintre tine și partenera de viață se destinde, deoarece veți reuși să rezolvați o problemă serioasă care vă macina de multă vreme. Agitația familială dispare. Dacă ești singur, ai toate șansele să cunoști o persoană cu care să începi o relație de iubire.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

O persoană de sex opus va apărea în viața ta în această săptămână și îți va schimba modul de gândire. Dacă până acum te băteai cu pumnul în piept că ții la libertatea ta mai mult decât la orice altceva, de această dată începi să îți pui semne de întrebare și capeți un oarecare sentiment de dependență și atașament profund față de cineva.

Pentru EL

În centrul discuțiilor, există un subiect pe care nu îți place să-l răsfoiești și pe care îl eviți pe cât posibil: sentimentele tale. Dacă preferi independența în loc de o relație în doi, depinde doar de tine și nu trebuie să dai nimănui explicații.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Astrele îți favorizează relațiile, oferind afecțiune și înțelegere vieții în doi. Săptămâna aceasta este perfectă pentru planuri comune și pentru a privi cu nerăbdare spre un viitor luminos.

Pentru EL

Astrele facilitează comunicarea dintre tine și partenera de viață. Dacă tu și aceasta ați întâmpinat recent unele dificultăți în cuplu, săptămâna aceasta existo o deschidere mai mare spre dialog din partea amândurora.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Pe măsură ce trece timpul, începe să îți fie din ce în ce mai ușor să accepți situația în care ești. Dacă ești singură, nu mai privești lucrurile în tonuri de gri, ci, pur și simplu, consideri că nu este un moment prielnic pentru întâlniri. Ai parte de zile liniștite, așa că profită de asta pentru a reflectaasupra vieții tale.

Pentru EL

Săptămâna aceasta este calmă, așa că profită de ocazie pentru a te odihni, mai ales psihic. Anumite discuții recente cu partenera de viață probabil te-au lăsat fără resurse. Chiar dacă nu ați ajuns la nicio concluzie, încearcă să lași subiectul deoparte pentru câteva zile. Vă va face bine amândurora!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

Vei alerga neîncetat pentru a-ți găsi jumătatea în această săptămână. Cu toate acestea, se pare că ea este cea care vine la tine. Săptămâna aceasta vei avea parte de o pasiune reală, dar surprinzătoare. Dragostea se trezește la viață, senzualitatea ta este în ascensiune și totul este în favoarea iubirii.

Pentru EL

Întâmpini probleme în a-ți utiliza abilitățile diplomatice în această săptămână, iar relațiile tale pot fi puțin tensionate. Acordă-ți timp să te odihnești și vei putea să te concentrezi mai bine asupra lucrurilor pozitive din viața ta de cuplu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

Viața ta amoroasă este îmbogățită de senzualitate și posibilități de împlinire care te încurajează să părăsești zona de confort. Dacă ești singură, vei avea tendința naturală de a atrage oameni care au nevoie de afecțiune. Dacă ești implicată într-o relație, rămâi fidelă, nu crede tot ce vezi și auzi!

Pentru EL

Obiectivitatea ta va fi atuul tău în această săptămână. Influențele astrale te ajută să fii mai realist. Te gândești la viața ta sentimentală și iei lucrurile așa cum sunt dacă acestea nu mai pot fi schimbate. Înainte de a trage această concluzie, vei face tot ce ține de tine pentru găsirea echilibrului.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

Te bucuri de o atmosferă frumoasă pe plan sentimental. Dacă ești singură, ai norocul de a cunoaște o persoană interesantă care îți va capta atenția din prima clipă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, partenerul de viață îți va face o surpriză de zile mari.

Pentru EL

Te concentrezi asupra idealurilor tale profesionale, fără să acorzi o prea mare atenție sentimentelor tale. Continui să progresezi, iar pe parcursul acestui proces de evoluție îți vei da seama că nu ești împlinit fără dragoste. Dă-ți seama la timp, pentru că poți rata oportunități amoroase grozave!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta vei fi dificil de înțeles, iar partenerul tău și-ar putea pierde răbdarea. Comportamentul tău confuz nu îți servește interesele, dimpotrivă, accentuează în jurul tău un fel de neliniște. Dă-ți seama de asta până nu este prea târziu!

Pentru EL

Vei fi ușor de iritat și destul de agitat în această săptămână. Ai tendința de a fi autoritar, nemulțumit și încăpățânat în viața de cuplu. Riști să creezi multă tensiune în relația cu partenera de viață prin această atitudine nejustificată și nepotrivită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Ești irezistibilă, așa că folosește-ți tehnicile de seducție pentru a obține tot ceea ce îți dorești. Dacă ești singură, te bucuri de nopți pasionale și aventuri riscante. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, te bucuri de plăcerile simple ale vieții în doi!

Pentru EL

Vei acorda o mai mare atenție vieții tale sentimentale în această săptămână. Începi să gândești mai eficient, combinând rațiunea cu sentimentele, ceea ce îți permite să faci cele mai bune alegeri pentru a obține ce îți dorești. Nu îți vei găsi de pe azi pe mâine marea iubire, însă există toate șansele ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta riști să îți pui în pericol relația dintr-un capriciu. Acordă-ți timp înainte de a decide că nimic nu merge bine în viața ta de cuplu. Probabil nu dorești să îți înlocuiești partenerul cu o aventură trecătoare, probabil dezamăgitoare.

Pentru EL

Dacă ești singur, acționează cu grijă în această săptămână. Impulsivitatea ta te împinge către erori de judecată și îți face viața imposibilă. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, e nevoie de multă muncă pentru ca situația dintre tine și partenera de viață să devină stabilă și satisfăcătoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Se anunță vești bune pe plan sentimental în această săptămână. Totul este simplu, exploziile de tandrețe se înmulțesc și ești în toiul unei schimbări uimitoare. Sunt numai lucruri pozitive, relația ta este fluidă și îți permite să fii tu însăți și să te simți fericită!

Pentru EL

Vei începe săptămâna cu energie și entuziasm. Dar nu exagera, nu trebuie să îți irosești resursele cu oricine. Un spirit de cucerire te împinge spre noi orizonturi. Întâlnești oameni noi și ai toate șansele să începi o relație nouă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan sentimental. Cauți o ieșire de urgență, dar nu va dura prea mult până să o găsești. Dificultățile vor dispărea treptat, important este să nu te mai îndoiești de sentimentele tale.

Pentru EL

Nu mai da vina pe alții pentru situația în care te afli. Norocul în dragoste ți-l faci cu mâna ta. Trebuie să stai mai mult în preajma oamenilor și să fii deschis către prietenii noi. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele!

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod