Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta se anunță a fi una destul de agitată pe plan sentimental, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi soluții la problemele pe care le întâmpini.

Întotdeauna rezolvi lucrurile prin pozitivism și calm și nici acum nu va fi o excepție. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui partener, șansele să-l găsești sunt extrem de mici.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru reflecție.

E necesar să fii atentă la comportamentul partenerului de viață și să tragi concluziile corecte. Mai mult timp petrecut alături de el va dezvălui aspecte la care nu te așteptai. Dacă ești singură, urmează o perioadă grea și apăsătoare.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta socială are de suferit de pe urma schimbărilor care se petrec în jurul tău, dar asta nu presupune doar lucruri negative.

Dacă ești implicată într-o relație serioasă, acum este momentul perfect pentru a te reconecta cu partenerul. Dacă ești singură, relațiile la distanță sunt cea mai bună soluție pentru a minimaliza sentimentul lipsei de afecțiune.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi puțin mai grea în ceea ce privește dragostea, pentru că îți sunt limitate interacțiunile cu persoanele pe care le iubești.

Cu toate acestea, extrage doar partea bună din tot ce se întâmplă și privește această schimbare drept o bine meritată pauză de odihnă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă sau ai copii, axează-te în principal pe familie!
 

Citește și: Cum trebuie să fie aleasa inimii lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Leu(22 iulie - 22 august)

Relația ta amoroasă ar putea traversa o perioadă de schimbări, dar asta nu înseamnă că lucrurile stau rău.

Orice modificare în stilul de viață și în rutina zilnică are potențialul de a-ți îndrepta atenția către lucrurile pe care le-ai ignorat până acum. Se poate produce o apropiere între tine și partener, însă dacă ești singură va mai dura ceva până vei putea începe din nou maratonul întâlnirilor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi puțin mai greoaie decât cea anterioară, însă te vei descurca.

Traversezi o perioadă a schimbărilor, în care ritmul vieții în doi este cu mult influențat. Există și părți bune, dar și rele. Tu încearca să le transformi pe cele negative în ceva pozitiv sau să le ignori complet!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele acestei săptămâni nu vor fi ușoare, însă în mare parte din cauza faptului că ești mult prea ocupată și stresată profesional.

Cu dragostea nu stai rău, dar nici nu ai timp să te gândești la micile probleme existente în cuplu. Încet, încet, totul va reveni la normal și vei aprecia mai mult ce ai și pe cine ai în viața ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta este un prilej numai bun pentru a petrece mai mult timp cu părinții, partenerul de viață sau copiii.

Acum se va produce o reconectare cu aceștia, la un nivel destul de profund. Dacă ești singură, limitează comunicarea directă cu admiratorii tăi, cel puțin o perioadă! După aceea, cu siguranță vei avea mai mult succes și totul datorită faptului că vei avea de unde alege!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relația ta de cuplu va fi pusă la încercare în această săptămână.

Dacă nu ai un iubit de prea mult timp, acum se va decide soarta voastră. Dacă ești implicată într-o relație serioasă și de lungă durată, momentele de afecțiune vor fi mai dese, dar și confruntările. Cu toate acestea, situația pare a fi echilibrată. Dacă ești singură, ia-ți gândul de la cuceriri!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunță mai multă activitate în viața de cuplu și de familie.

Relația ta amoroasă are ocazia de a deveni mai puternică și mai sudată, cu mențiunea că trebuie eforturi din partea ambilor parteneri. Dacă ești singură, singurătatea poate fi mai apăsătoare decât oricând în această perioadă, însă astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția către alte aspecte ale vieții tale și să încerci să te menții cât mai ocupată!
 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relația de cuplu în care ești implicată va deveni mai armonioasă în această perioadă, însă nu același lucru se poate spune despre relațiile cu rudele sau prietenii.

Cele din urmă ar putea fi afectate de unele schimbări care se produc fără voia ta. Din păcate, tot ce poți face este să încerci să păstrezi cât mai mult contactul cu cei dragi, chiar dacă de la distanță.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Șansele de a te vedea cu persoanele dragi scad de la zi la zi, iar în această săptămână vei resimți mai acut schimbările care se produc în jurul tău.

Cu toate acestea, rămâi pozitivă și încerci pe cât posibil să îți ocupi timpul cu activități benefice corpului și minții.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod