Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă ai multe de făcut în această săptămână, ar fi bine să îţi faci timp şi pentru persoana iubită.

Se acordă o atenţie deosebită acestui sector al vieţii tale în special dacă ai avut recent parte de certuri în cuplu. Perioada sărbătorilor ar trebui să vă facă pe amândoi să fiţi mai buni şi mai toleranţi. Dacă eşti singur, e posibil să simţi o presiune din partea celor din jur în ceea ce priveşte acest aspect.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei axa mai mult pe familie în această săptămână.

Perioada sărbătorilor scoate ce ai tu mai frumos la iveală, aşadar comportamentul tău faţă de cei dragi este ireproşabili. Îi vei învălui cu iubire, atenţie şi cadouri, şi vei primi acelaşi lucru în schimb. Dacă eşti singur, cel mai probabil îţi vei ocupa mare parte din timp cu prietenii alături de care te vei distra de minune.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţia dintre tine şi partenerul tău se îndreaptă în direcţia bună, în special în această perioadă.

Acum veţi uita micile neînţelegeri dintre voi şi veţi încerca amândoi să fiţi mai toleranţi unul cu celălalt. Sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi nu e timp de ceartă sau de energie negativă. Dacă eşti singur, vei comunica cu mai multă uşurinţă cu cei din jurul tău şi, astfel, şansele de a-ţi găsi jumătatea cresc.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relaţia ta sentimentală va evolua simţitor în această săptămână, ceea ce înseamnă că vei fi şi mai fericit decât până acum.

Primeşti afecţiune şi o oferi la schimb fără să te simţi dator în vreun fel. Dacă eşti singur, vei porni în căutarea marii iubiri, însă e posibil să acţionezi cam disperat. Nu permite nimănui să vadă acest lucru dacă vrei să ai rezultate cât mai rapid posibil!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână a împăcărilor, în special pe plan amoros.

Dacă te-ai certat recent cu partenerul de viaţă ori sunteţi de ceva vreme într-o pauză, acum se va produce marea împăcare. Perioada sărbătorilor vă face să reflectaţi mai atent asupra vieţii voastre şi, cel mai probabil, dorul îşi va spune cuvântul. Cu toate acestea, nu îţi face prea mari speranţe că de data aceasta va dura!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Perioada sărbătorilor va aduce linişte în viaţa ta sentimentală.

Crăciunul vă face mai răbdători, atât pe tine, cât şi pe cel de lângă tine, aşadar lucrurile nu au cum să meargă prost. Dacă ai o relaţie de lungă durată, cel mai probabil veţi fi mai mult pe drumuri, însă sunteţi obişnuiţi deja cu asta. Poate de anul viitor vă veţi gândi mai mult la voi şi mai puţin la a-i împăca pe cei din jur, în special dacă apare un copil în viaţa voastră.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea multe pe cap în această săptămână şi vei uita să îţi arăţi afecţiunea faţă de persoana iubită.

Mai mult decât atât, e posibil ca uneori chiar să îţi verşi nervii asupra ei fără să ai nici cel mai mic motiv. Nu te lăsa condus de impulsivitate, comunică mai mult şi nu îţi exclude partenerul din activităţile care vă privesc pe amândoi. Dacă eşti singur, te vei axa pe familie şi prieteni, mai ales în ceea ce priveşte cadourile cu ocazia Crăciunului.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Această săptămână vei fi năpădită de o mulţime de sentimente, în special dacă te vei revedea cu un fost iubit sau cu o rudă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme.

Este o perioadă a întâlnirilor frumoase şi a discuţiilor sincere şi blânde. Te vei încărca cu energie pozitivă din tot ce se va întâmpla în jurul tău, iar lucrurile nu au cum să meargă prost pentru tine pe niciun plan al vieţii tale. Viaţa amoroasă cunoaşte o îmbunătăţire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sentimentele primează în această săptămână, iar deciziile pe care le vei lua nu vor avea nicio logică.

Te laşi purtat de val şi eşti mai hotărât decât oricând să te simţi bine şi să trăieşti fiecare clipă la maximum. Indiferent de situaţia ta amoroasă, cert este că nu o să te mai uiţi la defectele celui din faţa ta, iar acest lucru te poate aduce tot mai aproape de împlinirea sufletească.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simţi mai multă iubire şi vei primi mai multă afecţiune din partea celui drag în această săptămână.

Cu toate că nu te aşteptai la atâtea dovezi de iubire, cert este că relaţia ta amoroasă evoluează. Nu se ştie dacă atmosfera sărbătorilor este singura responsabilă sau voi doi v-aţi maturizat şi vă doriţi să treceţi la următorul nivel. Dacă eşti singur, ai toate şansele să cunoşti pe cineva cu care să te înţelegi din prima clipă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îţi recomandă să petreci mai mult timp cu persoana iubită dacă nu vrei să vă certaţi chiar în pragul sărbătorilor.

Chiar dacă ai un program foarte încărcat, încearcă să îl implici şi pe cel drag în planurile şi activităţile tale. Procedând aşa, munca ta va fi mai uşoară, iar voi doi vă veţi apropia mai mult. Dacă eşti singur, un admirator secret ar putea să devină sufocant până la punctul în care să vrei să fugi de sexul opus în următoarea perioadă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă în primele zile ale acestei săptămâni vei uita complet de cel drag, în weekend va fi vorba doar despre el.

Nu le poţi face pe toate şi nu îi poţi împăcat pe toţi, aşa că îţi programezi zilele astfel încât să îţi fie şi ţie bine. Perioada sărbătorilor te reuneşte cu persoanele pe care le iubeşti, însă asta nu înseamnă că totul va merge aşa cum ţi-ai dorit. Între tine şi persoana iubită se pot isca oricând tensiuni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod