Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori sau cum ar trebui pentru tine pe plan sentimental.

Săptămâna aceasta va fi tensionată în raport cu partenerul tău de viaţă sau cu întreaga familie după caz. Sunt nemulţumiri care s-au strâns şi cărora nu le daţi drumul, însă odată ce veţi comunica deschis, totul va începe să reintre în normal. Nu lăsaţi timpul să treacă, altfel nu se va mai putea repara nimic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental pentru tine în această săptămână.

Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, lucrurile sunt pe drumul cel bun. Dacă ai un partener stabil, relaţia dintre voi se va îmbunătăţi simţitor şi veţi reuşi să readuceţi la viaţă flacăra iubirii. Dacă eşti singură şi disponibilă, ai toate şansele să cunoşti un bărbat atrăgător prin intermediul unei bune prietene. Recomandările contează!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cum în ultima perioadă nu prea ai avut timp de viaţa ta amoroasă şi de familie, acum e ocazia perfectă să te revanşezi.

Anumite momente nu mai pot fi recuperate, însă vor exista multe altele la fel de preţioase pe care nu le vei mai rata dacă eşti mai atentă de acum înainte. Cel dragi ţi-au simţit enorm lipsa, însă au înţeles că problemele pe care le-ai avut erau urgente. Acum mai mult decât oricând arată-le aprecierea ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ar strica dacă împreună cu partenerul de viaţă aţi începe să vă faceţi mai multe planuri de viitor în aceste zile.

Viaţa ta sentimentală este una împlinită, aşa că nu sta pe loc, ci dezvolt-o. Dacă nu ai copii, poate acum este momentul propice pentru a-ţi mări familia. Dacă ai deja o familie completă, planifică-ţi vacanţe alături de ei. În cazul nativelor singure, situaţia nu e la fel de roz, însă trebuie să mai treacă un timp pentru a te simţi pregătită să o iei de la capăt.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nemulţumirile partenerului tău de viaţă vor ieşi la iveală în această săptămână şi nu se va petrece într-un mod prea plăcut.

Ce-i drept, te aşteptai la asta pentru că îţi cunoşti partea ta de vină foarte bine. Atunci când vezi că situaţia dintre voi devine tensionată, încearcă să linişteşti apele discutând deschis despre problemele cu care vă confruntaţi. Nimic nu poate sta în calea fericirii voastre dacă încă vă mai iubiţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa sentimentală pare că se îmbunătăţeşte de la săptămână la săptămână pentru tine.

Acum vei cunoaşte o latură mai frumoasă a partenerului tău de viaţă şi reuşeşti să nu mai pui la suflet toate nimicurile. Odată ce alegi să te ocupi de lucrurile importante, viaţa ta va fi una cu adevărat fericită. Nativele singure dau dovadă de mai mult curaj în ceea ce priveşte abordarea persoanelor pe care le plac.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deşi te deranjau multe lucruri la persoana iubită, în ultima perioadă te-ai obişnuit cu ele, iar viaţa ta este una mai fericită.

Atât timp cât nu e vorba de probleme mari şi supărări reale, mergi înainte şi bucură-te de orice clipă pe care o trăieşti. Viaţa e prea scurtă ca să te cramponezi în nimicuri, însă sfatul astrelor este să te concentrezi mai mult pe ceea ce îţi doreşti şi mai puţin pe atenţia acordată altora de a-i mulţumi. Lasă ruşinea deoparte!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că şarmul lor poate atrage pe oricine.

Ai mult mai multă încredere în tine, iar asta se vede şi e bine! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil ca veştile să nu fie prea bune pentru tine. Sunt posibile despărţiri sau divorţuri, dar acestea nu vor veni vrusc, ci te vei aştepta la ele şi se vor produce doar dacă decizi tu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână, totul să se învârte în jurul împăcărilor.

Dacă tu şi partenerul tău eraţi certaţi, acum este momentul să laşi garda jos. Iartă-l dacă luptă pentru tine şi dacă nu ţi-a greşit cu lucruri cu adevărat grave. Şi nativele singure ar trebui să fie mai miloase şi să facă primul pas în realuare unor legături întrerupte cu familia. Dacă dai dovadă de bunătate acum, ţi se va oferi bunătate şi ţie când îţi vei dori!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în această săptămână să apară un bărbat care să îţi dea viaţa peste cap.

Dacă ai o relaţie, el îţi va tulbura puţin liniştea. Cel mai probabil, preţul plătit acum va merita din plin, dar încearcă să acţionezi cu calm şi responsabilitate indiferent de situaţie. Dacă eşti implicată într-o relaţie în care nu te mai simţi confortabil, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenerul tău înainte de a începe o nouă poveste de iubire cu altcineva. Meriţi să fii fericită, dar fii şi corectă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Un eveniment neprevăzut va scoate la iveală faptul că între tine şi partenerul tău nu mai există respect şi poate nici dragoste. E necesar ca acum să laşi puţin timpul să treacă, iar apele să se linişească, dar să revii asupra subiectul imediat după aceea. Nu lăsa aceste probleme grave să îţi creeze o viaţă în care nu vei fi fericită. Nativele singure vor rămâne singure şi în viitorul apropiat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important să îţi schimbi atitudinea în raport cu persoane dragi în această săptămână.

Fie că este vorba despre iubit, copii sau soţ, cert este că trebuie să arăţi mai multă afecţiune. Răceala de care dai dovadă arată o detaşare care îi pune pe gânduri pe cei care te iubesc, şi chiar nu este cazul să se ajungă în această situaţie. În schimb, astrele călăuzesc paşii nativelor singure pe care le îndeamnă să îmbrăţişeze aventura şi distracţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod