Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 11-17 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu va fi vorba doar de relaţia cu partenerul de viaţă, ci de toate relaţiile pe care le ai.

Fie că este vorba de prieteni, colegi sau familie, cert este că trebuie să le acorzi o atenţie deosebită atunci când vine vorba de evenimente importante. Dacă nu dai curs unei invitaţii pe care o primeşti din partea unei persoane dragi, cel mai probabil vă veţi distanţa una de alta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână e posibil ca relaţia amoroasă să traverseze o perioadă tensionată, însă din fericire va fi destul de scurtă.

Stresul exterior se răsfrânge asupra relaţiei tale, iar aici poate fi vorba atât de tine, cât şi de partenerul tău de viaţă. Trebuie să vă calmaţi şi să vă ajutaţi reciproc, nu să puneţi paie pe foc!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Energia pe care o vei avea în această săptămână îţi poate aduce atât beneficii, cât şi necazuri.

Pentru că eşti foarte comunicativă îţi poate crea probleme cu partenerul de viaţă, acesta simţindu-se mai gelos decât oricând. Dacă eşti singură, abilităţile tale de socializare pot atrage mulţi bărbaţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca amintirile din trecut să nu te lase în această săptămână să începi o nouă relaţie amoroasă.

Cel mai probabil nu ai putut trece peste o despărţire recentă, de aceea eşti reticentă la oricine, chiar dacă acea persoană are cele mai bune intenţii. Decât să încurci lucrurile, mai bine te implici atunci când te vei simţi pregătită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Această săptămâna va fi marcată de un nou început pentru tine.

Fie te desparţi de partenerul tău, fie treci la următorul nivel în relaţia în care eşti implicată, cert e că oricare dintre schimbări va fi benefică pentru tine. Indiferent cât de greu ţi-ar fi la început, pe măsură ce trece timpul vei realiza că ai luat cea mai bună decizie. Te bucuri de sprijinul celor dragi la orice oră din zi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu poate interveni în viaţa ta amoroasă atât timp cât nu permiţi tu acest lucru.

Interesul tău este asupra ei, dar în momentul în care nu va mai fi e posibil ca partenerul tău să nu mişte un deget pentru a vă salva. De asta îţi vei da seama în această săptămână şi vei încerca să porţi o discuţie serioasă cu acesta. Nu îţi face prea mari speranţe chiar dacă pare că înţelege!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima perioadă ai adoptat o atitudine defensivă bazată ori pe tăcere, ori pe agresivitate verbală.

Din păcate pentru tine, acesta e indiciu de imaturitate, iar partenerul tău va realiza acest lucru şi va încerca să se îndepărteze de tine treptat pentru a nu suferi. Dă-ţi seama că faci o greşeală, când vei vrea să lupţi nu vei mai avea pentru ce.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pune mai mult accent pe viaţa ta intimă în această săptămână dacă nu vrei ca partenerul tău să se îndepărteze de tine.

Nu trebuie să renunţi la tot pentru a-i acorda lui o atenţie specială, ci să îi oferi ce are nevoie. Dacă şi el face acelaşi lucru privitor la dorinţele tale, nu ai niciun motiv ca tu să te comporţi altfel!

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mergi pe încredere în această săptămână, mai ales când vine vorba de partener.

Cu toate că auzi verzi şi uscate despre el, nu pleca urechea la orice. Ia în considerare doar acele lucruri care coincid cu ceea ce crezi şi tu, altfel ignoră tot. Acest lucru nu te face să fii naivă, ci din contră te face să fii o femeie extrem de puternică şi determinată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeni şi nimic nu poate interveni între tine şi partenerul tău de viaţă atât timp cât sunteţi complet sinceri unul cu celălalt.

Dacă partenerul tău dă semne de mister, atunci deschide o discuţie despre asta şi nu ocoli deloc subiectul. E posibil să fie vorba doar de o minciună nevinovată în intenţia de a te proteja, însă aşa începe totul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu stai deloc bine la capitolul dragoste, iar atmosfera din aceste zile va confirma acest lucru.

E necesar să iei o decizie cât mai repede posibil, altfel îţi vei face rău singură din ce în ce mai mult. E posibil ca relaţia în care eşti implicată să fie una toxică, iar tu să nu îţi dai seama de asta, însă avertismentele celor din jur nu trebuie ignorate!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure şi în căutare de aventură.

Eşti foarte energică şi încrezătoare, aşa că nu ai cum să dai greş atunci când abordezi un bărbat. Încearcă totuşi să eviţi pentru moment o implicare serioasă şi axează-te pe distracţie, flirt şi aventură. E tot ce ai nevoie acum!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod