Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ar trebui să acorzi o atenţie mai mare partenerului de viaţă, sau după caz, familiei.

Dacă nu te ocupi la timp de problemele pe care le întâmpinaţi, e posibil ca mai târziu să te trezeşti într-o situaţie iremediabilă. Dacă eşti singură, depune eforturi mai mari în ceea ce priveşte acceptarea unui partener care are atât calităţi, cât şi defecte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi oferă numeroase soluţii de petrecere a timpului liber alături de partener.

Voi doi aveţi nevoie de mai multă intimitate şi romantism, de aceea nu ar strica să plecaţi într-o vacanţă neînsoţiţi. Dacă aveţi copii, fă tot posibilul să îi laşi acasă cu cineva în care ai încredere!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una extrem de grea pentru tine pe plan sentimental.

Tot ce se întâmplă între tine şi partener este accentuat şi te suprasolicită. E posibil ca schimbările care se produc în această perioadă, dar şi volumul mare de muncă să îţi pună capac şi să te facă să fii mult mai sensibilă în faţa unor probleme banale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti cu nervii la pâmânt în această săptămână din cauza geloziei partenerului de viaţă.

Ai atâtea pe cap, încât cicăleala din cuplu era tot ce îţi mai lipsea. E posibil să cedezi şi să faci lucruri nepotrivite din răzbunare, lucru care te va costa tot pe tine scump. Încearcă să păstrezi calmul iubitului şi astfel totul va fi bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai parte de o atmosferă extrem de frumoasă şi liniştită în sânul familiei.

Fie că e vorba de partener, părinţi sau copii, cert e că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti o nativă singură şi disponibilă, cel mai probabil acum vei avea şansa de a cunoaşte pe cineva într-un loc în care păşeşti pentru prima oară.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă vrei linişte în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul tău de viaţă, ar trebui să renunţi la a-i mai vedea numai defectele.

Nimeni nu e perfect, iar pretenţiile tale din ce în ce mai mari ar putea să creeze tensiuni în cuplu. Nu se întâmplă nimic grav încât să ai o scuză pentru comportamentul tău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E foarte important ca în această săptămână să încerci să îţi înţelegi partenerul mai mult şi să îi oferi ce are nevoie.

Dacă e neliniştit, trebuie să îl calmezi, nu să îl agiţi mai tare aşa cum ai tendinţa de a o face. Cu cât te pui mai mult în pielea lui, cu atât va fi mai bine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă te porţi aşa cum trebuie, partenerul tău se va purta cu tine ca cu o prinţesă.

E foarte important să fii acel gen de om care nu îţi poate reproşa nimic, sau mai ales care nu le oferă celor din jur motive de reproş. Iubitul tău nu e absurd, vrea doar să îi respecţi câteva cerinţe la care el ţine enorm de mult, aşa că oferă-i această plăcere măcar în aceste zile!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vor exista unele neînţelegeri în viaţa amoroasă în această săptămână, însă nimic mai ieşit din comun decât ca până acum.

Discuţiile în contradictoriu iscate între tine şi partener au la bază timpul limitat pe care îl petreceţi unul cu celălalt. Chiar dacă intenţiile tale sunt bune şi nu vrei să îl răneşti, acesta tot va avea ceva de reproşat atunci când vrei să ieşi doar cu fetele.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta e numai bună pentru cuceriri.

Apropiaţii tăi joacă un rol important în găsirea partenerului ideal, de aceea fii deschisă sugestiilor acestora. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, trebuie să eviţi certurile care nu au un fond concret, altfel vei strica tot ce ai construit până acum pe plan sentimental.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acum ai ocazia să te împaci cu o persoană dragă ţie sau să reiei legătura cu vreun fost iubit de-al tău.

E foarte important ca ceea ce s-a întâmplat între voi să nu fi fost grav, iar despărţirea să fi survenit din cauze banale sau imature. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci fă-ţi mai mult timp pentru prietenii tăi în această săptămână.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţiile la distanţă trec printr-o perioadă bună, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre celelalte.

Dacă ai un iubit stabil, săptămâna aceasta îţi va scoate peri albi. Pe zi ce trece vei simţi că vrei să fii singură, iar prezenţa celui care ţi-a fost odată drag acum e doar o amintire. Nu renunţa prea uşor la tot, ci încercaţi împreună să găsiţi problema, dar şi soluţia!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod