Horoscopul dragostei 1-7 mai. Taurul trebuie să fie mai înțelegător

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Berbec

O relație este o parte importantă a vieții și lucrurile devin extraordinare atunci când o persoană specială te cere în căsătorie sau îți mărturisește că vrea să aibă o relație amoroasă cu tine.

Săptămâna aceasta este despre iubire. Dacă ești căsătorit/ă, vei primi o veste bună. Ar putea fi vorba despre un copil sau o casă. Vor exista noi aventuri în care tu și persoana iubită veți porni.

Dacă ai o relație de lungă durată, vei petrece mai mult timp cu cel/cea drag/ă și vor exista numeroase momente care te vor apropia de el/ea.

Taur

S-ar putea să experimentezi un pic de tensiune în dragoste săptămâna  aceasta. Pot exista neînțelegeri sau dezacorduri, așa că este esențial să comunici deschis și sincer pentru a rezolva orice conflict.

Fii răbdător/oare și înțelegător/oare și evită să fii defensiv/ă sau sau certăreț/eață.

Dacă ești singur/ă, este un moment bun pentru a te concentra pe îngrijirea de sine mai degrabă decât să cauți nebunește o relație. Începe cu tine și concentrează-te pe propriile obiective, iar persoana potrivită va veni atunci când este momentul potrivit.

Gemeni

O nouă relație este în cărți săptămâna aceasta.
Te vei simți foarte atrăgător/oare și vei avea succes atunci când vine vorba de sexul opus.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, aceasta îți oferă tot ce ai nevoie pentru liniște și echilibru.

Dacă ești singur/ă, încearcă să nu te ascunzi după tufiș atunci când cineva îți dă târcoale. Este important să lași iubirea în viața ta, chiar dacă ai avut decepții în trecut.

Rac

Săptămâna aceasta vei avea parte de multă iubire și afecțiune, dar asta nu înseamnă că nu vor exista certuri deloc.

Se poate ca partenerul/a de viață să nu mai accepte anume lucruri pe care le faci, iar de aici să pornească mici dispute.

Pentru a avea liniște, e nevoie de compromisuri din partea amândurora, dar niciodată unul nu trebuie să fie supus și celălalt să decidă tot.

Leu

Săptămâna aceasta vei avea parte de numeroase provocări pe plan sentimental. Se pare că partenerul/a de viață nu mai este de acord cu tine într-o anumită privință, iar acest lucru te scoate din minți.

Pe de altă parte, cineva îți strică planurile pe care ți le-ai făcut împreună cu persoana iubită, iar de aici din nou mici certuri.

Din fericire, atmosfera revine la normal în decursul zilei de vineri, când se instalează armonia și liniștea în casa ta.


Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una liniștită pentru tine pe plan sentimental. Nimic nu anunță vreo schimbare majoră.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, atunci cel mai probabil vei avea parte de o invitație într-un loc în care ți-ai dorit să ajungi dintotdeauna.

Dacă ești singur/ă, șansele de a întâlni pe cineva în aceste zile sunt destul de mici.

Balanță

Viața este plină de surprize și de o parte din aceste surprize te vei bucura în această săptămână.

Se poate ca persoana de lângă tine să își dorească ceva mai mult de la relația voastră, ceea ce înseamnă fie că te va cere în căsătorie, fie își va dori un copil cu tine.

Dacă ești singur/ă, nu se va produce vreo schimbare prea mare pentru tine, dar nici nu îți dorești ca ceva să se schimbe pentru moment în viața ta.

Ești mulțumit/ă cu ceea ce trăiești și cu ceea ce ai.

Scorpion

Ești o persoană care iubește din toată inima ei.

Săptămâna aceasta, fă-ți ceva mai mult timp doar pentru tine și partenerul/a de viață. În ultima perioadă v-ați neglijat unul pe celălalt, ceea ce înseamnă că există riscul să vă distanțați dacă nu luați măsuri.

Dacă ești singur/ă, trebuie să începi să te concentrezi pe iubirea de sine.


Săgetător

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te vei simți mult mai bine ca săptămâna trecută. Te-ai împăcat cu ideea că nu poți avea pe cineva la comandă și, astfel, devii mai conștient/ă de tine și mai fericit/ă.

Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericit/ă, acesta este lucrul pe care astrele te sfătuiesc să nu îl uiți niciodată.

Mai multă încredere în tine va atrage oameni noi în viața ta.

Capricorn

Să axezi pe certuri din trecut nu te va ajuta la nimic. Nu mai dezgropa morții și bucură-te de relația pe care o ai, așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Nicio relație nu este perfectă și trebuie să îți amintești întotdeauna de ce te-ai îndrăgostit de persoana care este acum lângă tine. Nu încerca să o schimbi!

Dacă nu lași în urmă trecutul, acest lucru va provoca doar mai multe dezacorduri.

Vărsător

Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva interesant prin intermediul unui prieten.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, partenerul/a de viață trece prin multe acum. Orice ai face, nu-ți judeca partenerul/a.

Atmosfera acestei săptămâni va fi bună pentru unii, rea pentru alții, dar pertotal, poți scoate tot ce e mai bun din ea.


Pești

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta nu sunt șanse să te implici în vreo relație serioasă. Cu toate acestea, nu îți pierde speranța, rămâi cu mintea deschisă și fp tot posibilul pentru a găsi pe cineva care să te completeze.

Dacă ai pe cineva, s-ar putea să pui presiune asupra relației tale. În aceste condiții, stresul va fi la el acasă în viața ta.

Încearcă să te relaxezi și să te bucuri de prezent cât de mult.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod