Horoscopul de weekend: Zile excepționale pentru Lei


Fecioară


Vei participa astăzi la o discuție extrem de constructivă cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o! De exemplu, poți profita de informațiile obținute că să îți ușurezi sarcinile de la locul de muncă sau de ce nu, să le transmiți și altora care sunt interesați!

Balanță


Ai foarte multe lucruri de rezolvat în aceste două zile și, că să reușești să le faci pe toate, trebuie să fii extrem de bine organizat/ă. Nu te sfii să mai delegi o parte din atribuții, cei din jurul tău vor fi chiar încântați să fie implicați!

Scorpion


Sâmbătă dimineață o să primești o vizită importantă care te va forța să îți reconfigurezi cumva planurile.
Din fericire, nu ai nicio problemă să te adaptezi din mers și să pui rapid lucrurile pe picioare. În schimb, duminică va fi mult mai relaxată pentru ține și de ce nu, te vei gândi la vacanță și îți vei face planuri!


Săgetător


O problemă de sănătate minoră va continua să te sâcâie și în aceaste două zile. Încearcă să nu te îngrijorezi peste măsură, cu timpul vor dispărea și aceste ultime simptome! Totuși, dacă vrei neapărat să grăbești vindecarea, nu lua medicamente după ureche, ci consultă-te întotdeauna cu un medic!

Capricorn


Dacă te-ai plictisit să faci aceleași lucruri mereu, ar trebui să discuți cu partenerul tău și să faceți ceva ca să rupeți rutina! În plus, nu te mai gândi atât de mult la bani, nu doar bugetul este important, ci și confortul tău psihic!

Vărsător


O problemă tehnică îți va da serioase bătăi de cap în acest weekend.
Din fericire, nu trebuie să te descurci singur/ă, ci poți apela la un specialist! Tot ce poți face tu este să limitezi pe cât posibil eventualele daune!


Pești


Un coleg pe care îl știai insistent, devine extrem de stresant și te deranjează și în weekend. Încearcă să îi explici cu calm că nu e în regulă ceea ce face, iar dacă pare că nu înțelege, ignoră-l pur și simplu!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod