Horoscopul de weekend: Zile cumplite pentru Tauri și Raci. Nici Leii nu o duc prea bine

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Mai este foarte puțin până când va sosi Moșul! Dacă ai fost cuminte, cu siguranță că va veni și la tine oferindu-ți cele mai inspirate cadouri! Iar dacă tu ești cel care trebuie să ofere, o vei face cu o plăcere la fel de mare. Dacă poți, imortalizează aceste momente!

Taur


Aceste două zile vor fi cumplite pentru tine, mai ales dacă nu ai terminat cu cumpărăturile! Aglomerația din magazine și din trafic îți va pune capac și îți va întinde la maximum nervii! Din fericire, unele rude sunt dispuse să te ajute, important e să le accepți ajutorul!

Gemeni


Dacă sâmbătă nu o să îți mai vezi capul de treburi, duminică nu trebuie să mai faci absolut nimic prin casă deoarece este Ajunul Crăciunului.
Seara trebuie să vă găsească pe toți adunați în casă, bucurându-vă de colinde!


Rac


Anul acesta a fost destul de agitat pentru tine, dar pare că ultimele sale zile îți scot peri albi! E esențial să îți păstrezi calmul și optimismul pentru că altfel, vei depăși cu dificultate această perioadă. Fii mai permisiv/ă cu ceilalți dar și cu propria persoană, dacă vrei să îți fie mai ușor!

Leu


Situația ta financiară nu este tocmai roz și dacă nu faci o schimbare majoră, cât de curând o să ajungi să te împrumuți! Totuși, înainte de a trece pragul băncilor, amintește-ți că părinții tăi te pot ajuta, la fel cum au făcut-o și în trecut!

Fecioară


Te-ai închis în tine în ultima perioadă și în ochii prietenilor tăi, ai devenit o persoană ciudată, cu stări contradictorii.
E firesc să gândească așa despre tine dacă nici măcar nu le mai răspunzi la telefon! Dacă vrei, poți să le arăți că treci printr-un moment mai greu, fără să le dai detalii stânjenitoare!


Balanță


Traversezi o perioadă bună din toate punctele de vedere dar atunci când vine vorba de partenerul tău, parcă îți crește sufletul în tine și te simți foarte mândru/mândră! Continuă să îi afișezi acestuia respectul și prețuirea ta infinită! Cu siguranță că vei primi din partea sa același gen de răspuns!

Scorpion


Dacă tot ai impresia că ți se cuvine totul, zilele acestea te vor trezi la realitate și te vor determina să îți schimbi personalitatea! E foarte bine că se întâmplă asta pentru că ajunsesei într-un punct sensibil, mai ales în cadrul familiei! Nu trebuie să inspiri teamă nimănui, respectul se câștigă cu timpul și nicidecum prin forță!

Săgetător


Magia Crăciunului chiar există! Sunt mari șanse să primești în acest weekend o frântură de informație sensibilă.
Dacă vei ști să o exploatezi rapid în favoarea ta, cel mai probabil că îți va aduce un câștig substanțial. Creșterea considerabilă a veniturilor poate fi cadoul ideal din partea Moșului!


Capricorn


Ai prea mult bun-simt și uneori, felul tău de a fi este interpretat eronat. Ar trebui să fii puțin mai conectat/ă la ce se întâmplă în jurul tău și de ce nu, să împrumuți câte ceva de la persoanele pe care le stimezi! Duminică seară se anunță o reuniune de familie așa că așteaptă-te să fii din nou asaltată/ă cu întrebări!

Vărsător


Lucrurile merg foarte bine pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Totuși, nu trebuie să renunți nicio clipă la vigilență pentru că orice persoană este supusă greșelii!

Pești


Nu trebuie să ai așteptări prea mari de la acest weekend, chiar dacă urmează această sărbătoare de iarnă! Vor fi revederile tipice, și aproximativ aceleași discuții și preparate culinare! Chiar dacă acum nu ți se pare nimic deosebit, odată cu trecerea timpului sistemul de valori ți se va schimba!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod