Horoscopul de weekend: Zile cu câștiguri pentru Pești


Fecioară


Un coleg îți va propune astăzi o afacere care la prima vedere, pare extrem de avantajoasă. Nu te grăbi să îi dai un răspuns, pentru că sunt multe aspecte pe care nu le cunoști! Iar în lipsa acestora, riști să iei decizii greșite!

Balanță


Vei petrece aceste două zile în sânul familiei, căutând să oferi consiliere unei rude care traversează o perioadă mai dificilă. Poate fi vorba de o decepție în dragoste sau de irosirea unei sume importante de bani. În tot cazul, tot ce poți face este să ai răbdare și să fii mai indulgent/ă decât de obicei!

Scorpion


Dacă ai trecut recent printr-un episod nefast, e firesc că acum să sufli și în iaurt.
Din fericire pentru tine, totul va reveni la normal în curând, iar tu nu trebuie să faci nimic special! Păstrează-ți optimismul și încrederea că binele va învinge!


Săgetător


Din punct de vedere sentimental, se poate spune că ai avut perioade și mai bune. Practic, acum ai parte tot mai des de reproșuri și ești supus/ă unui șir nesfârșit de critici! Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva! Acționează decisiv și nu te teme să iei măsuri radicale!

Capricorn


Un prieten apropiat te va ruga astăzi să îl ajuți într-o problemă urgentă.
Din fericire, dispui de suficiente mijloace ca să îi poți fi alături cu adevărat! Trebuie doar să îți ajustezi puțin programul acestui weekend!


Vărsător


În aceste două zile vei fi pus/ă în față unei situații dificile, dar - din fericire - nu îți vei pierde cumpătul! Mizează în continuare pe instincul tău și fii mai încrezătoare! Norocul le va surâde celor care vor să facă o schimbare și care nu se tem să acționeze!

Pești


E posibil să obții un câștig financiar major weekendul acesta.

Poate că nu va fi vorba neapărat de o suma de bani, nu e exclus să primești obiecte de valoare sau chiar anumite donații!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod