Horoscopul de weekend: Vărsătorul ar trebui să facă diferența dintre atracție și dragoste

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Chiar dacă ar putea părea, din când în când, nu există relație sau căsnicie perfectă. Asta ar trebui să știi foarte bine, deoarece altfel vei fi dezamăgit/a. În acest weekend vei experimenta puțin din acest sentiment.

Taur


În acest weekend, vei fi capabil/ă să rezolvi problemele mai repede și mai bine ca înainte. Viața ta este înfloritoare. Singurul lucru pe care l-ai putea îmbunătăți în acest moment este să faci sport.

Gemeni


Dacă ești căsătorit/ă, weekendul acesta vei simți o presiune mult prea mare din partea soțului/soției.
S-ar putea să îți treacă prin cap să divorțezi. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu iei decizii pripite.


Rac


Călătoriile sunt favorizate în acest weekend, asta dacă sunt în scop personal, nu profesional. Ești norocos/oasă când preiei controlul asupra vieții tale și le arăți altora cine este șeful.

Leu


Dacă ești singur/ă, te vei distra de minune flirtând și întâlnind oameni în acest weekend. Dacă ești implicat/ă într-o relație, poți fi deranjat de fostul partenerului/ei tău/tale. Din punct de vedere financiar, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să plătești orice datorie pe care o ai.

Fecioară


Fii mai atent/ă pe ceea ce cheltuieșți banii și nu-ți fie teamă să îți asumi un stil de viață mai chibzuit.
În acest weekend este posibil să întâmpini cazuri ciudate de noroc, dar nu te baza pe ele.


Balanță


Cel mai bine ar fi să stai departe de alimentele bogate în grăsimi, deoarece punctul tău slab va fi stomacul în acest weekend. De asemenea, din cauza stresului, s-ar putea să experimentezi unele schimbări în starea ta de spirit.

Scorpion


Să fii în preajma membrilor familiei în acest weekend ar putea să nu fie o idee prea bună. O rudă apropiată are ceva să îți reproșeze, iar acum chiar nu ai nevoie de negativism în viața ta. Stai deoparte!

Săgetător


Încearcă să minimizezi timpul petrecut în fața ecranelor în acest weekend.
Pune telefonul jos și lasă-ți mintea și ochii să se odihnească. Din când în când, este bine să iei o pauză și să te izolezi de toți și de toate.


Capricorn


Fii deschis/ă la vindecare și lasă în urmă evenimentele nefericite din trecut. Pentru a putea avea o relație nouă cu cineva, va trebui să o iei de la zero. Ai suferit, ai învățat și acum este momentul tău!

Vărsător


Uneori, atracția poate fi confundată cu dragostea. Dragostea înseamnă angajament și nu este întotdeauna interesantă. În acest weekend, asigură-te că nu le confunzi pe cele două.
Pregătește-te pentru două zile distractive.


Pești


Lucrurile nu vor merge întotdeauna cum vrei tu. Să știi acest lucru este primul pas în a-ți schimba punctul de vedere asupra propriului noroc. Schimbă-ți puțin perspectiva și veniturile tale vor crește.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod