Horoscopul de weekend: Un weekend promițător pe plan sentimental pentru Capricorni

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă în aceste două zile!

Berbec


Weekendul acesta va fi, cel mai probabil, plin de peripeții. Se pare că o persoană din trecutul tău reapare în peisaj și îți dă viața peste cap. Cu toate acestea, s-ar putea să îți placă ce se întâmplă!

Taur


Aceste două zile de weekend vor fi de ajuns pentru a-ți liniști mintea și corpul. Ai nevoie de o pauză, iar acum este momentul perfect pentru a te odihni. Refuză politicos invitațiile anumitor persoane care vor insistent să te vadă.

Gemeni


Dacă sâmbătă această va fi una destul de reușită, nu același lucru se poate spune despre duminică. Toată liniștea din familie se va spulberă din cauza unei persoane din exterior care vine cu o veste proastă.

Rac


Bârfele nu își au locul în discuțiile tale din acest weekend.
Încearcă să nu te lași manipulat/ă de o persoană care cândva te-a dezamăgit profund. În ceea ce privește banii, ai grijă la cheltuielile de duminică!


Leu


Weekendul acesta va fi destul de reușit și asta doar datorită unei persoane care îți va face o vizită neașteptată. Astrele te sfătuiesc să nu te stresezi prea mult pentru a o face să se simtă confortabil, deoarece are nevoie doar de prezența ta!

Fecioară


Aceste două zile de weekend vor fi benefice pentru tine și sănătatea ta dacă știi să le gestionezi cum trebuie. Fă-ți programul așa cum simți și nu te lăsa convins/ă de ceilalți să faci ceea ce nu vrei.

Balanță


Weekendul acesta vei primi o veste neașteptată.
Din păcate, aceasta nu va fi una prea bună și te va da destul de tare peste cap. Poartă-te matur, adună-te și vezi ce poți face pentru a rezolva problemele tale sau ale altora.


Scorpion


Încearcă să te odihnești mai mult în acest weekend și să lași treaba pentru următoarele zile libere. Ai obosit destul de mult în ultima vreme și este cazul să iei o pauză, să dormi și să mănânci bine!

Săgetător


Prietenii îți vor încarca bateriile în acest weekend. Atunci când simți că nu mai poți, ei vor veni să te scoată din casă și să te energizeze așa cum știu ei mai bine.
Lasă-te pe mâna lor măcar o dată!


Capricorn


Weekendul acesta este promițător, mai ales în ceea ce privește dragostea. Se pare că partenerul/a de viață îți va da o veste bună sau îți va face o declarație de dragoste neașteptată. Nu este exclusă nici o cerere în căsătorie!

Vărsător


Dacă până acum erai obișnuit/ă să îți petreci majoritatea weekendurilor în familie, de acum lucrurile se vor schimba. Se pare că traversezi o etapă în care vrei să te distrezi mai mult și să renunți la unele responsabilități și seriozitate. Nu e deloc rău dacă se întâmplă ocazional!

Pești


Viața ta a devenit destul de plictisitoare în ultima vreme, așa că a sosit momentul să schimbi ceva.
Poate că nu te mai regăsești în relația în care ești implicat/ă sau poate ți-ai dat seama că te-ai schimbat în cineva care nu ești TU. Ia măsuri, viața este scurtă!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod