Horoscopul de weekend: Orgoliul va duce la probleme în dragoste pentru Balanțe

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Evită să exagerezi cu cheltuielile. Poate fi o provocare, dar atunci când facturile ajung la scandență și vei putea să le achiți la termen, te vei bucura că ai făcut-o. Weekendul acesta nu ceda tentațiilor!

Taur


Weekendul acesta se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește cheltuielile. Fie că este vorba de o scurtă călătorie sau de ieșitul în oraș, este de preferat să nu dai curs invitațiilor pe care le primești.

Gemeni


Gândește-te de două ori înainte de a-ți oferi voluntar serviciile unei persoane. Ești singurul/a care poate trasa granița aici și ești încurajat/ă să o faci.
Toate lumea știe că îți place să ajuți, însă începe să te gândești și la tine, nu doar la ceilalți. Mai mult, este important cui îi oferi ajutorul și dacă acesta merită sau nu.


Rac


Organizează o întâlnire sau ieșire cu prietenii tăi în acest weekend. Ai fost destul de ocupat/ă în ultima perioadă și nu ați mai reușit să vă vedeți. În ceea ce privește munca, o duci din ce în ce mai bine, dar trebuie să te mai și distrezi.

Leu


Atât în ceea ce privește dragostea, cât și banii, situația ta ar putea părea a fi într-o oală sub presiune. Înainte de a lua capacul, asigură-te că iei câteva măsuri drastice pentru a nu exploda.

Fecioară


Weekendul acesta este numai bun pentru câteva întâlniri.
Dacă ești singur/ă, se anunță vești bune, deoarece pot apărea oportunități grozave de a întâlni persoana potrivită. Dacă ai un drum mai lung de făcut, ia pe cineva cu tine!


Balanță


Orgoliul îți poate crea probleme în viața sentimentală în acest weekend. Învață să îți recunoști greșelile și să îți ceri scuze. Acest sfat este valabil în special in ceea ce privește relația de cuplu.

Scorpion


Weekendul acesta ar putea fi un moment bun pentru a relua legătura cu un vechi prieten sau chiar cu fost/ă iubit/ă. Securea războiului a fost îngropată și trebuie să faci pace cu tine, dar și cu cei care ți-au greșit.

Săgetător


Veștile bruște referitoare la cei apropiați și dragi te-ar putea lua prin surpridere în acest weekend.
Acest lucru necesită o schimbare de planuri pentru aceste zile. Fii disponibil/ă în caz de orice!


Capricorn


Nu vei câștiga nimic dacă te îngrijorezi de o situație asupra căreia ai un control limitat. În timp ce aștepți, deviază o parte din energia ta ieșind și distrându-te. Este weekend, o să îți pară rău că l-ai pierdut.

Vărsător


Weekendul acesta este numai bun pentru lucruri ieșite din comun. Părăsește zona de confort și implică-te în activități noi la care ești invitat/ă. Dacă ești cu cineva, faceți acest lucru în doi!

Pești


Weekendul acesta va începe o fază cu totul nouă pentru tine în ceea ce privește socializarea și rutina zilnică.
Viața ta se schimbă drastic, însă în bine. Cu toate acestea, nu poți păși decât cu emoții. E normal.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod