Horoscopul de weekend: Încrederea nelimitată nu e bună pentru Scorpion! Va avea parte de un mare șoc din partea partenerului

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec


În acest sfârșit de săptămână, o să primești o invitație de petrecere a timpului liber alături de o persoană dragă. Nu te mai gândi la sumele de bani pe care le vei cheltui! Esențial e să vă simțiți bine și să duceți relația voastră la următorul nivel.

Taur


Dacă simți că o anumită persoană vrea să te tragă în piept, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți iei măsuri de precauție! Evită să investești sume importante de bani în proiecte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate! E nevoie de tact și de multă răbdare!

Gemeni


Vei începe acest weekend destul de prost și e posibil să te simți cumva presat/ă să iei anumite decizii.
Dacă reușești să te descurci singur/ă, nu vor exista probleme pentru tine. Totuși, nu te încăpățâna să refuzi ajutorul oferit pentru că îți va fi de un real folos!


Rac


Ai grijă la alimentele pe care le vei consuma în aceste două zile! Dacă te vei simți mai slăbit/ă decât de obicei, o idee bună ar fi să mănânci pește și multe legume! Evită fast-food-ul ori alimentele excesiv de dulci!

Leu


Dispui de mai mult timp liber decât de obicei și, datorită acestui fapt, reușești să îți pui ordine în idei și să te organizezi pentru săptămâna viitoare. Chiar dacă vei fi presat/ă de șefi, nu trebuie să renunți la programul tău!

Fecioară


Dacă vei continua să te simți slăbit/ă, o idee ca să te pui rapid pe picioare ar fi să mergi la masaj ori la salon.
Puțin răsfăț îți va face bine cu siguranță! Dacă o prietenă te va însoți, experiența va fi și mai distractivă!


Balanță


Nu mai încerca să atingi perfecțiunea pentru că riști să devii foarte enervant/ă pentru cei din jur! Lasă timpul să curgă și încearcă să fii mai relaxat/ă! Din fericire, prietenii tăi te vor sfătui cum să te comporți în societate, nu trebuie decât să îi urmezi!

Scorpion

 

Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu merg foarte bine pentru tine. Dacă vei continua să îi acorzi încredere nelimitată partenerului, riști să ai parte de un mare șoc. Rămâi cu picioarele pe pământ!

 

Săgetător

 

Ai o impresie prea bună despre tine, și riști să îți distrugi singur/ă imaginea pe care ți-ai creat-o! Lasă-i pe ceilalți să își formeze o părere despre tine și nu mai încerca să îi influențezi!

 

Capricorn


În acest weekend, o să primeșți o veste care te poate marca, mai ales dacă ești mai emotiv/ă din fire și nu știi cum să o gestionezi! Încearcă să rămâi cu mintea limpede și să nu permiți nimănui să îți strice echilibrul!

Vărsător


După o perioadă de convalescență extrem de lungă, vei simți în acest sfârșit de săptămâna că îți recapeți toate forțele.
Totuși, nu îți forța organismul mai mult decât e cazul! Cumpătarea e cuvântul de ordine al acestor zile!


Pești

 

Vei primi o sarcină nouă în acest weekend și vei fi nevoit/ă să iei anumite decizii pe grabă. Din fericire, vei beneficia de experiența unor colegi, iar asta îți va ușura considerabil situația! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod