Horoscopul de weekend: Complicații în dragoste pentru Raci


Fecioară


În aceste două zile vei descoperi că ai făcut anumite greșeli în trecut, iar momentul în care trebuie să dai socoteală se apropie cu pași repezi. Nu fugi de răspundere! Dovedește tuturor că te-ai maturizat și că știi să te comporți ca atare!

Balanță


Dacă o să fii mai preocupat/ă de viața partenerului tău și relația dintre voi se va îmbunătăți! Chiar nu e normal ca mereu să aștepți de la celălalt să facă primul pas și să își ceară scuze atunci când vă certați! Dacă vei continua așa, vor apărea frustrări și reproșurile o să fie imposibil de evitat!

Scorpion


Trebuie să îți fixezi un obiectiv mai îndepărtat ca să îți ții mintea ocupat/ă! Poți, de exemplu, să te înscrii la un semimaraton ori la o competiție de tenis de masă! O să te antrenezi zilnic, iar lucrul acesta o să devină treptat o pasiune pentru tine! Rămâi perseverent/ă!

Săgetător


O să ai parte de câteva dificultăți financiare în aceste zile.
Totuși, nu e încă momentul să te îngrijorezi, așteaptă să vezi cum evoluează situația, poate că se va remedia de la sine și nu o să fie nevoie să te împrumuți!


Capricorn


Te așteaptă o săptămână de foc la locul de muncă și, din această cauză, o să aloci câteva ore din weekend studiului. E mult mai bine să faci asta, mai ales pentru liniștea ta interioară!

Vărsător


Un telefon primit în acest sfârșit de săptămână îți va da lumea peste cap. Poate că e vorba de agravarea stării de sănătate a unui prieten sau de o problemă foarte gravă la locul de muncă.
În tot cazul, trebuie să rămâi vigilent/ă și să acționezi rapid!


Pești


Învață să fii mai indulgent/ă cu ceilalți! Chiar nu e momentul să faci reproșuri pentru orice lucru minor! Poți, pur și simplu, să treci peste și să depășești momentele!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod