Horoscopul de weekend: Carusel de emoții pentru unii nativi


Fecioară


Prima zi a sfârșitului de săptămână va fi extrem de relaxantă pentru tine. Totuși, nu te culca pe o ureche pentru că situația este într-o continuă dinamică și se poate schimba oricând! Trebuie să rămâi concentrat/ă mai ales pe seară!

Balanță


Vei avea multe cheltuieli în aceste două zile și, din această cauză, vei fi mai stresat/ă decât de obicei. Totuși, nu ar trebui să te îngrijorezi peste măsură deoarece ai alături anumite persoane care te pot împrumuta oricând!

Scorpion


Nu aștepta să se întâmple o minune pentru tine! Trebuie să te lupți pentru dreptul tău chiar dacă te confrunți cu tot felul de dificultăți! Atunci când vei simți că te pierzi în hățișuri legislative, apelează cu încredere la serviciile unui avocat specializat, va reuși să te lumineze instantaneu!

Săgetător


Dacă ești părinte, s-ar putea să te confrunți cu un carusel de emoții în acest weekend, cauzate în principal de starea de sănătate a copilului.
Pe cât posibil, păstrează-ți calmul și luciditatea pentru că astfel de calități sunt esențiale în asemenea momente!


Capricorn


Ești implicat/ă în foarte multe activități și tinzi să uiți obiectivele principale pe care le urmărești. Trebuie să faci anumite compromisuri și selecții pentru că, altfel, o să dezamăgești anumite persoane!

Vărsător


Trebuie să ai mai multă grijă mai ales atunci când îți pui semnătură pe documente importante! Altfel, cel mai probabil vei fi prima persoană trasă la răspundere atunci când lucrurile nu vor funcționa așa cum ar trebui! Învață să anticipezi și să te protejezi!

Pești


Dacă sâmbătă o să faci multe lucruri pentru rudele ori prietenii tăi, vei avea parte de o duminică doar pentru tine.

Practic, nimeni nu te va mai deranja și vei reuși să te răsfeți așa cum îți doreai de foarte mult timp! Poate fi vorba de vizionarea  serialului favorit sau de ce nu, de citirea unui roman pasional!

Citește și: Horoscop 12 februarie: Racul trebuie să ia decizii rapid 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod