Horoscopul condimentelor. Află cât de piperată sau nesărată e zodia ta!

Unsprezece zodii îţi pot spune mai multe despre tine şi despre viaţa ta sentimentală, în funcţie de ziua în care te-ai născut.

Ardei Iute (persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 și 28)

Eşti foarte energică şi vulcanică, aşa că nimeni nu va îndrăzni să intre în conflict cu tine. Îţi place să iubeşti pasional şi fugi de relaţiile plictisitoare cât de mult poţi. Preferi o aventură romantică plină de peripeţii, în care cearta şi contrazicerile sunt cel mai probabil la ordinea zilei. Îţi asumi riscuri şi de cele mai multe ori nu te gândeşti la consecinţe.

Piper (persoanele născute în zilele de 4, 13 și 31)

Eşti o persoană destul de sociabilă şi îţi place să fii mereu pe primul loc, iar cei din jurul tău să vorbească despre tine. Eşti genul de persoană care se refugiază în braţele iubitului atunci când are probleme, dar care îşi împărtăşeşte şi fericirea alături de el. Cauţi înţelegere şi echilibru în viaţa de cuplu, atât tu, cât şi partenerul tău să aveţi aceleaşi drepturi şi obligaţii.

Șofran (persoanele născute în zilele de 7, 16, 25)

Eşti o persoană foarte sensibilă şi pui la suflet mai mult decât trebuie uneori. Te consumi pe interior fără ca ceilalţi să ştie ce simţi. Îţi plac relaţiile amoroasă în care ambii parteneri se respectă unul pe celălalt şi se iubesc necondiţionat. Eşti boemă şi vrei ca iubitul tău să fie un artist şi un romantic incurabil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod