Horoscopul banilor în săptămâna 24-30 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu se văd semne bune pe plan profesional.

Dacă participi la un concurs în aceste zile, ai toate şansele să ieşi pe primul loc. Începi încet, dar sigur, şi nu te vei opri până nu vei obţine ceea ce îţi doreşti.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil să întâmpini unele probleme cu banii în acest început de săptămână.

Astrele îţi recomandă să fii atentă la toţi colegii care par suspect de amabili în aceste zile. Cu toate acestea, nu trebuie să te izolezi faţă de toţi cei din jurul tău, pentru că altfel nu vei reuşi să ajungi acolo unde ţi-ai propus pe plan profesional!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să îţi doreşti să îţi schimbi total domeniul de activitate.

Nu stai prea bine la capitolul bani de aceea te-ai hotărât să pui piciorul în prag. Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj pentru a putea să schimbi ceva în viaţa ta. Ai nevoie mai mult decât oricând de confort şi stabilitate financiară.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fii devotată muncii tale şi depune eforturile necesare pentru a avea cele mai bune rezultate pe plan profesional!

Dacă vrei să forţezi puţin lucrurile, insistă la şefii tăi pentru o mărire de salariu! Cu siguranţă eşti bună în tot ce faci, aşa că nu ai cum să primeşti un răspuns negativ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru afaceri, în special pentru acelea iniţiate de tine.

O persoană mai în vârstă îţi va da sfaturile de care ai nevoie pentru a atinge succesul. Nu duci lipsă de bani, dar nu strică niciodată să încerci să progresezi şi să devii cea mai bună versiune a ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai probleme cu banii în aceste zile, dar ai nevoie să faci unele investiţii care o să-ţi consume destule resurse.

Unele obiecte pe care ţi le doreşti sunt destul de costisitoare, dar partenerul tău de viaţă te încurajează. Mai mult decât atât, e posibil să îţi pregătească unele surprize. Traversezi o perioadă de răsfăţ!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de dificilă din punct de vedere financiar.

Dacă nu vei învăţa să reduci din cheltuieli, s-ar putea să fii nevoită să te împrumuţi la instituţiile bancare. Totuşi, dacă se va întâmpla acest lucru nu trebuie să fii dezamăgită, ci din contră, să te bucuri că ai depăşit momentul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei întâmpina unele probleme cu şefii tăi la începutul acestei săptămâni.

Din punctul tău de vedere consideri că îţi ceri drepturile, iar din al lor, că dai dovadă de prea multă îndrăzneală. După un episod destul de tensionat dintre voi, va urma o perioadă de linişte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de nechibzuită în ceea ce priveşte cumpărăturile.

Îţi vei achiziţiona impulsiv o mulţime de lucruri inutile de care vei vrea să scapi ulterior. Chiar dacă nu duci lipsă de bani, nu este cazul să fii risipitoare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele probleme pe care le ai pe plan personal îţi vor afecta viaţa profesională în această săptămână.

Nu te poţi detaşa de ce se întâmplă acasă sau cu o persoană dragă ţie. Învaţă să îţi separi cele două planuri ale vieţii tale, dacă nu vrei să provoci mai mult decât este deja!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru contracte şi tranzacţii financiare.

Cu toate acestea, citeşte bine înainte toate documentele care te pot angaja într-un fel sau altul! Cu siguranţă nu vrei să ajungi victima unei clauze contractuale inteligent ascunsă, şi să pierzi o sumă importantă de bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Echinocţiul de toamnă îţi aduce reale şanse de succes în ceea ce priveşte banii şi cariera ta. 

Poţi face bani din orice dacă îţi propui acest lucru, dar nu trebuie să renunţi la principiile tale de viaţă şi să faci compromisuri! Spre sfârşitul săptămânii, s-ar putea ca o persoană dragă să îţi ceară un împrumut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod