Horoscopul banilor în săptămâna 2-8 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei începe săptămâna cu forță de muncă și reusești să faci totul în cel mai profesionist mod.

Cu toate acestea, s-ar putea ca unele sarcini suplimentare pe care le primești să te nemulțumească din cauza faptului că nu te vei bucura tu de rezultatele lor. Încearcă să porți discuții deschise cu superiorii tăi, altfel cu toții vor continua să profite de tine și de aptitudinile tale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca încă din primele zile ale acestei săptămâni să îți faci un plan de bătaie în ceea ce privește îmbunătățirea situației tale financiare.

Nu te concentra doar pe prezent, altfel riști ca viitorul tău să fie ușor instabil. Pune bani deoparte atunci când câștigi mai mult, nu oferi bani cu împrumut și evită investițiile majore, mai ales dacă nu ești atât de priceput în afaceri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te extenua la serviciu încă de luni, altfel riști să nu mai poți rezolva unele sarcini mai dificile de la finalul săptămânii.

Dozează-ți energia într-un mod inteligent, astfel încât să dai dovadă de productivitate maximă. Se poate ca în weekend să întâlnești o persoană de pe urma căreia să obții beneficii atât financiare, cât și în dragoste.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii nu vor fi în centrul atenției în această săptămână, ci relațiile profesionale.

Astrele te sfătuiesc să stai cât mai aproape de persoanele competente și cu mai multă experiență decât tine, astfel încât să înveți cât mai multe lucruri noi. Ești preocupat de viitorul tău în compania la care activezi în prezent, dar nu excluzi din start o posibilă schimbare de job.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi plină de oportunități financiare, atât de multe încât nu știi asupra cărora să te decizi.

Nu poți să te bucuri de toate, de aceea încearcă pe cât posibil să gândești rațional și responsabil. Dacă îți este greu să te hotărăști, cere sfatul unei persoane în care ai mare încredere și care știi că ți-ar da cele mai obiective direcții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea multe cheltuieli, însă te așteptai să se întâmple acest lucru și ești pregătit pentru orice.

Fie că este vorba de o reparație prin casă sau de organizarea unei petreceri, cert este că natura ta foarte organizată și practică te va ajută să iei cele mai bune decizii. După aceste zile, astrele te sfătuiesc să începi să faci unele economii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi despre bani, mai exact despre pierderea lor.

Vei fi nevoit să faci anumite investiții regretabile, însă extrem de necesare. Nu privi cu pesimism situația în care te afli, pentru că este foarte importantă singuranța ta, dar și fericirea celor din jur. Din când în când, trebuie să îți calci pe inimă și să faci și ceea ce nu îți place, pentru că trebuie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ambiția te poate ajuta în această săptămână să îți duci orice plan la realizare.

Fie că este vorba de bani sau doar de faimă, cert este că vei face treabă bună în orice te implici. Cu toate acestea, ai nevoie de o echipă care să te ajute, pentru că nu le știi pe toate și de la ei poți obține informații extrem de valoroase. Acceptă-ți condiția, însă acționează cu determinare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu duci lipsă de bani, ai energie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și reușești să comunici eficient cu cei din jurul tău la locul de muncă.

Traversezi, poate, cea mai bună perioadă a ta pe plan profesional, dar asta nu înseamnă că nu ai griji și probleme. Cel mai probabil, e vorba de sănătate și de o veste primită recent pe această temă. Vei reuși să treci peste orice cumpănă cu ajutorul celor dragi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei da dovadă de multă delăsare în această săptămână și simți că nu mai ai energie pentru a merge la muncă.

Dacă situația financiară îți permite, gândește-te la opțiunea de a-ți lua concediu fără plată și de a pleca undeva departe pentru a explora ceva cu totul nou și inedit. Ai nevoie de astfel de experiențe, însă portofelul tău dictează totul! În caz contrar, ai face bine să îți dai toată silința la serviciu și să aștepți cuminte liberele legale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vine cu răsturnări de situație, multe dintre ele având legătură cu banii.

E posibil să fii nevoit să bagi mai adânc mâna în buzunar și să joci după cum îți cântă alții. Dacă muncești în echipă, deciziile trebuie luate în echipă, așadar nu te poți sustrage de la anumite responsabilități atunci când nu îți mai convine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta nu va fi despre bani, ci despre evoluția ta profesională.

Vei avea numeroase șanse de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni alături de care poți pune bazele unor afaceri profitabile și, de asemenea, de a îmbunătăți relațiile cu colegii și șefii. Munca în echipă este favorizată mai mult decât în mod normal, așadar renunță la ideea de a face totul de unul singur!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod