Horoscopul anului 2019. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce ţi se pregăteşte în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2019 va veni cu schimbări pe toate planurile vieţii tale. Indiferent dacă este vorba despre carieră sau dragoste, cert este că vei fi răsplătit pe măsură. Dacă vei munci mult şi vei da dovadă de responsabilitate, rezultatele vor fi dintre cele mai bune. Cu toate că situaţia ta financiară se va îmbunătăţi odată cu avansarea profesională, trebuie să acorzi o atenţie deosebită investiţiilor mari, dar şi cumpărăturilor mărunte. Pe plan sentimental va trebui să rezolvi situaţiile tensionate cu mai multă înţelepciune, iar asta înseamnă să gândeşti de două ori înainte de a spune ceva. Dacă eşti implicat într-o relaţie, anul 2019 va fi un an de neuitat, cu multe veşti frumoase şi dorinţe împlinite. Dacă eşti singur, se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte implicarea în relaţii pasagere sau aventuri de-o noapte, pentru că nu se ştie niciodată peste ce persoane dai şi ce intenţii ascunse pot avea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă un an bun pentru tine. 2019 va veni cu schimbări favorabile pe toate planurile vieţii tale, unele dintre ele fiind total neaşteptate. Pe plan profesional atingi apogeul carierei tale, ceea ce înseamnă că şi situaţia financiară se va îmbunătăţi simţitor. Este foarte important să fii perseverent şi să nu dai înapoi indiferent de obstacolele pe care le vei întâlni pe drum. Chiar dacă pe plan sentimental nu se înregistrează acelaşi succes ca şi pe plan profesional, nu sunt nici aici veşti proaste. Nativii implicaţi într-o relaţie vor reuşi cu mici eforturi să obţină ceea ce îşi doresc, iar cei singuri au şansa de a se aşeza la casa lor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul 2019 nu va fi unul deloc uşor, însă până la finalul său vei obţine ceea ce îţi doreşti. Pentru asta, trebuie să depui eforturi mari şi să faci compromisuri pe care până acum nici nu le luai în considerare. Cu mult calm şi perseverenţă vei reuşi atât pe plan profesional, cât şi sentimental. Vei fi nevoit să lupţi de unul singur pentru a-ţi atinge ţelurile, iar acest lucru te poate obosi peste măsură. Ai grijă la sănătate dacă nu vrei să întâmpini probleme grave! Există riscul ca cei din jurul tău să te dezamăgească şi să profite de bunătatea ta, de aceea încearcă să fii mai selectiv. Astrele te sfătuiesc să gândeşti de două ori înainte de a acţiona, indiferent de situaţie. Atunci când vine vorba de bani, se recomandă prudenţă maximă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vara anului 2019 va fi una de neuitat, pentru că acum este perioada în care vei avea parte de cel mai mare succes profesional de până acum. Se anunţă un salt major în ceea ce priveşte cariera ta, iar acest lucru poate presupune o avansare sau schimbarea job-ului. Cu toate că va fi un an agitat, toate eforturile şi stresul resimţit vor merita din plin. Odată cu schimbarea poziţiei pe scarea ierarhică, se va înregistra şi o îmbunătăţire majoră a situaţiei financiare. De la jumătatea anului vei adopta un al stil de viaţă. Cei dragi vor fi alături de tine la tot pasul, ceea ce te va ajuta enorm. Nativii care au un partener stabil pot trece la următorul nivel în relaţie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul 2019 va fi unul spectaculos pentru tine, mai ales în ceea ce priveşte cariera. Toate eforturile depuse la locul de muncă vor fi răsplătite neaşteptat de bine. Astrele îţi scot în cale oportunităţi profesionale de nerefuzat care îţi pot îmbunătăţi simţitor situaţia materială. Pe plan sentimental eşti într-un echilibru perfect, indiferent dacă eşti singur sau eşti implicat într-o relaţie. Modul tău de gândire şi lucrurile în care crezi te vor ajuta să faci alegerile corecte şi să te simţi bine indiferent de situaţie. Dacă îţi controlezi mai bine nervii şi nu forţezi lucrurile, nu are ce să iasă prost!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2019 va fi neschimbat în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Va fi nevoie de multe eforturi pentru a răzbi şi a te menţine pe linia de plutire în carieră. Ţii cu dinţii de locul de muncă actual şi nu te poţi desprinde de el. Din cauză că ţi-e frică de schimbări, e posibil să accepţi mai puţin decât meriţi, mai ales atunci când vine vorba de bani. Din această cauză, astrele îţi recomandă să te axezi pe economii. Te refugiezi în călătorii pentru a uita de problemele pe care le ai, însă tot vei fi nevoit să te întorci la ele. Din fericire, suportul celor dragi îţi ridică moralul şi alături de ei vei reuşi să te detensionezi şi să te mai şi distrezi din când în când, altfel ai ceda atât psihic, cât şi fizic.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2019 va fi pentru tine unul al realizărilor profesionale. Fie vei finaliza proiecte pe care le-ai început de multă vreme, fie vei obţine poziţia sau locul de muncă mult dorit, cert este că se va simţi la buzunar. Situaţia ta materială înfloreşte, însă asta doar datorită muncii şi eforturilor depuse în anii anteriori. Când te vei vedea cu atâţia bani pe mână, ai grijă să nu cedezi impusului de a-i cheltui inutil. Astrele îţi recomandă să iei o pauză şi să te axezi mai mult pe viaţa sentimentală care lasă de dorit. Dacă îţi faci mai mult timp pentru tine, şansele de a cunoaşte pe cineva vor fi din ce în ce mai mari.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă veşti bune pe plan financiar pentru tine în acest an. 2019 va veni cu încercări dificile în ceea ce priveşte cariera, însă vei reuşi să te redresezi de fiecare dată când ai probleme. Chiar dacă simţi de multe ori că vei ceda psihic din cauza stresului la care eşti supusă, vei da dovadă de o putere inimaginabilă de fiecare dată. Eşti un exemplu de ambiţie şi de determinare, iar astrele te sfătuiesc să continui tot aşa. Pe plan personal vei reuşi să acţionezi cu mai multă maturitate, rezolvând cu calm şi responsabilitate contradicţiile dintre tine şi partener. Comunicarea va fi mai prezentă în relaţia de cuplu, lucru care va ajuta enorm în evoluţia relaţiei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest an te vei concentra pe bunăstarea ta materială, iar acest lucru presupune mai mult curaj în ceea ce priveşte investiţiile. Situaţia financiară îţi permite să faci unele achiziţii importante, ceea ce va face ca 2019 să fie un an al realizărilor personale. Poate că unele probleme în dragoste te vor determina să te refugiezi în muncă, dar măcar transformi ceva urât în ceva productiv. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă şi sesizezi că există lipsuri majore, e necesar să deschizi discuţii sincere şi blânde. Agresivitatea şi impulsivitatea nu vor duce la nimic bun, cu siguranţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cariera îţi va ocupa destul de mult timp în 2019, iar asta nu aduce numai lucruri bune. Deşi ai şansa de a evolua profesional pentru că aloci aproape toate resursele sale acestul sector, viaţa sentimentală ar putea avea de suferit. Cei dragi, în special partenerul de viaţă, ar putea spune stop lipsei tale de implicare. Vei fi forţat oarecum să faci unele alegeri, însă, într-un final, vei reuşi să îi împaci pe toţi. Din păcate, programul extrem de încărcat şi tot stresul resimţit îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Anul 2019 va veni cu împliniri pe toate planurile vieţii tale, în special pe cel profesional şi financiar. E posibil ca succesul să te facă să îţi pierzi puţin capul şi să începi să îi priveşti pe cei din jurul tău cu superioritate. Cel mai afectat de atitudinea ta va fi partenerul de viaţă, care va avea nevoie de dovezi şi de garanţii că lucrurile nu se vor schimba cu privire la relaţia voastră. Este foarte important să nu acţionezi impulsiv, pentru că poţi lua decizii pe care să le regreţi când deja e prea târziu. Nu îţi îngreuna singur situaţia, căci ea e mai bună decât sperai să fie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul 2019 va fi unul în care vei comunica mai uşor cu cei din jurul tău. Datorită abilităţilor tale de socializare, vei reuşi să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu şefii sau colegii tăi. Un mediu plăcut va crea un mediu productiv, aşa că rezultatele nu vor întârzia să apară. Din păcate, se creează legături mai profunde cu cei de la locul de muncă, însă se strică cele din plan personal. Prietenii şi partenerul de viaţă s-ar putea simţi trădaţi şi ignoraţi, aşa că încearcă să găseşti un echilibru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod