Horoscop. Trăsătura principală a copilului tău, în funcţie de semnul său zodiacal

Fiul şi fiica ta din Fecioară sunt destul de sensibili și adună frustrări chiar dacă nu arată acest lucru. Sunt pretențioşi și nu acceptă pe oricine lângă ei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Copilul tău din această zodie este foarte atașat de părinți și devine foarte plângăcios sau morocănăs atunci când este luat de lângă aceștia.

Este foarte atent la ce se întâmplă în jurul lui și memorează chiar și vorbele pe care sperai nici să nu le audă. Firea lui emotivă te va manipula în cele mai multe cazuri!

Leu(22 iulie - 22 august)

Copilul tău din zodia Leu este foarte răsfățat și nu se va lăsa până nu obține ce își dorește.

Vrea totul sau nimic. Este plin de el și există riscul să fie exclus din grupul de colegi sau de prieteni, tocmai pentru că nu știe să colaboreze și să îi lase și pe ceilalți să se exprime. Are un orgoliu ce nu trebuie hrănit de niciunul dintre părinți!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Copilul tău din această zodie este destul de sensibil și adună frustrări chiar dacă nu arată acest lucru.

Este foarte ascultător și ordonat, la fel cum va fi și atunci când va crește. Nu va face greșeli majore și nici nu deraiază atunci când poate ar avea ocazia. Este destul de pretențios și nu acceptă chiar orice și pe oricine lângă el!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Copilul din zodia Balanță nu este prea descurcăreț, adesea având nevoie să fie ghidat.

Este destul de sensibil, cu toate că pare vesel în orice situație în care este pus. Se va descurca bine la școală pentru că este de ajuns să știe că trebuie să învețe, și o va face. Este destul de fricos și trebuie protejat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Copilul tău din această zodie nu spune nu niciodată și este foarte cooperativ.

Receptiv întotdeauna la ce i se spune, acesta acumulează mai multe cunoștințe decât ceilalți copii și este văzut diferit. Va fi un exemplu pentru cei din jurul lui și îi va ajuta pe aceștia dacă chiar au nevoie. Dacă cineva râde de el sau îl dezamăgește, atunci devine destul de rău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest copil se adaptează foarte ușor schimbărilor care se produc în jurul lui, ba chiar se poate spune că este încântat de asta.

Este mereu în căutare de altceva și socializează ușor cu toată lumea. Nu este rușinos, este foarte sensibil la nevoile altora și nu poate trăi în indiferență. Din această cauză, uneori pune la suflet mai mult decât este cazul!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Copilul tău din această zodie este destul de rușinos și va trebui să depui eforturi mari pentru a-l scoate la mal.

Faptul că este introvertit va constitui un minus la școală sau în mediile în care activează, de aceea trebuie luate măsuri. Fă-l să aibă mai multă încredere în el și nu îi lăsa niciodată senzația că este slab. Nu face față certurilor, și mai degrabă alege să se retragă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest nativ este destul de dificil, pentru că nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lui.

Impulsivitatea de care dă dovadă vă va crea probleme uneori, de aceea trebuie luate măsuri de prevenție. Este foarte spontan și își uimește colectivul cu imaginația lui, dar îi și păcălește foarte ușor pe profesori ori părinți.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ trăiește în lumea lui și nu vrea să fie scos din ea, altfel devine foarte agitat.

Este foarte sensibil și săritor atunci când cineva are nevoie de ajutor. De cele mai multe ori sfârșeșete prin a fi dezamăgit pentru că este naiv și crede că toți cei din jur sunt buni sau îi vor binele. Poate fi acel copil caruia i se fură mâncarea la școală sau care o dă de bună voie pentru că altul nu are ce mânca!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Copilul tău este născut în zodia Berbec? Atunci cu siguranță inteligența și rapiditatea cu care găsește portițe de salvare te va uimi.

Este foarte energic, dar și răsfățat, așa că dacă ceva nu iese ca el, va trebui să depui ceva eforturi pentru a-l liniști. Se adaptează foarte ușor și își face prieteni oriunde merge!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Copilul din această zodie este foarte ambițios, dar și orgolios.

Vrea să fie mereu pe primul loc, iar atunci când ceva nu iese cum ar vrea, devine destul de răzbunător. Va fi foarte atașat de familie și nu va renunța la relațiile cu aceștia indiferent ce s-ar întâmpla.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Va fi un copil foarte sociabil și foarte vesel, adesea făcând să se simtă mai bine atât pe oamenii mari, cât și pe cei mici.

Este cu un pas înaintea celorlalți copii din jurul lui, pentru că este într-o permanentă căutare de nou. Se dezvoltă rapid din punct de vedere intelectual și va excela la școală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod