Horoscop. Top cele mai profitoare zodii. Află în cine să nu ai încredere!

Nativa din Peşti profită de bunătatea celor din jur şi îşi permite să facă mai multe lucruri decât ar avea voie.
1. Gemeni

Nativul acestei zodii este foarte egoist şi se pune pe primul loc întotdeauna. Ar trece peste orice doar ca să îi fie lui bine şi este capabil de multe gesturi deplasate doar pentru a câştiga. Poate ajunge să mintă fără scrupule sau să te facă să crezi altceva doar ca să obţină ce şi-a propus.

2. Rac

Nativul din Rac este un mare profitor şi de asta îşi dă seama majoritatea persoanelor din jurul lui. Îi place să se victimizeze deşi nu este cazul, pentru a-i determina pe ceilalţi să le fie milă şi astfel să obţină beneficii.
Îi place atenţia şi face orice ca să aibă parte de ea!

3. Capricorn

Aceşti nativi acţioneză fără scrupule atunci când îşi propun ceva şi nu se lasă sensibilizaţi de nimic. Fac parte din categoria oamenilor care şi-ar sabota semenii doar pentru a fi ei pe primul loc, sunt cei care mint sau profită de un moment mai prost al aproapelui pentru a avea beneficii.

4. Scorpion

Deloc curajos, acest nativ alege să acţioneze mereu mişeleşte şi să atace când nu îl vede nimeni. Nu are bariere atunci când îşi propune ceva, iar în acele momente nu mai contează nimeni, decât el.
Profită de conjuncturile nefericite ale altora pentru a se propulsa.

5. Peşti

Nativul din Peşti profită de bunătatea celor din jur şi îşi permit să facă mai multe lucruri decât ar avea voie. Dacă are o soţie înţelegătoare, cu siguranţă profită de acest lucru pentru a flirta cu alte femei din jur. Această tactică nu se aplică doar în dragoste, ci o foloseşte ori de câte ori are ocazia şi la locul de muncă!

6. Balanţă

Nativul din această zodie este foarte schimbător şi foarte egoist.
Acesta îşi modifică planurile sau promisiunile extrem de repede şi de des, gândindu-se să îi fie lui bine şi ignorând sentimentele ori suferinţele pe care le-ar putea provoca celor din jur. Nu ţine cont nici dacă este vorba despre familie ori prieteni!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bia.bi pe 3 Feb 2016, 17:45
    zodii profitoare

    Haida de, nu mai spune! Am intalnit eu o Sagetatoare de iti sugea si sangele din vene pentru atingerea scopurilor. Mai informeaza-te, draguta. Tot ceea ce au Scorpionii sunt exclusiv rezultatul muncii lor. Si asa cum munceste un Scorpion si un Capricon, greu poate fi egalat. Unde ai facut astrologia? In pom? Ce sa mai zic de Lei?! Hoti si razbunatori fara scrupule.

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod