Horoscop. Semne care te avertizează că vrea să te schimbe, în funcţie de zodia lui

Nativul din Berbec va fi din ce în ce mai nervos atunci când nu îi convine ceva la tine şi nu se va feri să îţi atragă atenţia ori de câte ori are ocazia.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă este gelos şi îţi interzice tot timpul câte ceva fără să ţină cont de dorinţele tale, atunci cu siguranţă nu este un semn bun.

Ţelul acestui nativ este de a te transforma în marioneta lui, fără ca tu să ripostezi în vreun fel. Nu accepta să decidă în numele tău, în caz contrar acesta ar putea fi un impuls pentru el!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi acordă atenţie atunci când îţi exprimi dorinţele? Atunci cu siguranţă vrea să ai aceleaşi idei ca şi el!

Dacă a trecut deja de la explicaţiile frumoase şi logice la ţipete şi ton ridicat, fă în aşa fel încât să înceteze sau fugi cât te ţin picioarele!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Orice discuţie pe care o purtaţi se termină cu o ceartă în care el este veşnic nemulţumit de tine?

Înseamnă că are alte aşteptări şi nu poate accepta că eşti atât de diferită faţă de el. Încearcă să îl înţelegi pentru început, dar dacă exagerează, fă în aşa fel încât compromisurile să vină din partea amândurora, şi nu doar din a ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se răzbună de fiecare dată când îl nemulţumeşte ceva la tine?

Cu siguranţă vrea să te schimbe şi să te înveţe o lecţie. Această atitudine nu poate aduce nimic bun, mai ales dacă reacţiile sau faptele lui sunt mult mai grave decât ale tale şi nu mai pot fi reparate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

A început deja să se sacrifice şi să renunţe la activităţile care îi făceau plăcere doar pentru ca şi tu să faci acelaşi lucru?

Cu siguranţă acesta este un semn că vrea să te schimbe. Atâtea compromisuri şi interziceri vă poate duce spre despărţire mai repede decât ai crede.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă se supără mereu atunci când nu îi convine ceva la tine şi alege să nu mai vorbească cu tine până nu faci ca el, atunci cu siguranţă trebuie să îţi pui un semn de întrebare.

Încearcă să te manipuleze jucându-se cu psihicul tău, lucru care ar putea să îţi distrugă personalitatea şi încrederea în tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte posesiv cu tine şi nu îţi oferă libertatea pe care ţi-o doreşti?

Atunci cu siguranţă vrea să te transforme în marioneta lui. Nu accepta nici cele mai mici interziceri din partea lui, pentru că nu vei face altceva decât să îi dai apă la moară.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest nativ este foarte tupeist şi vrea să facă o mulţime de lucruri pe care ţie nu ţi le permite.

Nu accepta acest comportament din partea lui, pentru că odată ce vede că îi tolerezi orice, va face asta în continuare fără remuşcări. El încearcă, însă depinde doar de tine dacă îl încurajezi sau nu!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă te urmăreşte şi nu te lasă să ieşi singură în oraş, atunci cu siguranţă vrea ca treptat să te determine să nu o mai faci.

Nu poţi scăpa de el şi este mereu în urma ta? Fă ceva în acest sens pentru că trebuie să înţeleagă că fiecare dintre voi are nevoie de spaţiu personal, fără să fie vorba că nu mai există iubire între voi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te ascultă atunci când îi spui ceva serios, iar ce este important pentru tine nu este şi pentru el?

Atunci cu siguranţă vrea să te transforme în el, pentru a nu fi nevoit vreodată să renunţe la ceva ce iubeşte. Este mult mai simplu să te aducă pe tine pe calea lui, însă nu ar trebui să îi permiţi acest lucru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este din ce în ce mai egoist şi nu se gândeşte şi la nevoile tale?

Atunci cu siguranţă ar trebui să îţi pui un semn de întrebare! Dacă te simţi captivă în relaţie şi el nu poate să îţi ofere decât ceea ce îi face lui plăcere, atunci trebuie să renunţi înainte de a te pierde pe tine însăţi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este tot timpul nervos şi îţi atrage atenţia mereu atunci când nu îi convine ceva?

Cu siguranţă iubitul tău din această zodie vrea să te transforme în partenera perfectă şi nu poate accepta că ai o personalitate puternică şi un punct de vedere. Dacă deja a renunţat la discreţie şi te bagă în şedinţă chiar şi atunci când aveţi companie, semnele că vrea să te schimbe sunt mai mult decât evidente.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod