Horoscop. În cine poţi să ai cea mai mare încredere, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară nu are prea mare încredere în oameni, dar cu siguranţă pe familie se poate baza fără reţineri oricând are nevoie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te înţelegi bine cu toată lumea, însă doar atunci când vrei tu.

Te poţi baza necondiţionat însă pe familie, mai ales atunci când ai cu adevărat nevoie, şi nu sunt doar motive puerile. Spune-ţi fără grijă secretele nativului din Balanţă, nu te va lăsa la greu niciodată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai nevoie de prieteni critici pentru a putea să ai încredere în ei, şi aceeaşi regulă ar trebui să se aplice şi cu familia.

Te poţi baza pe cei din zodia Scorpion, îţi vor oferi ajutorul ori de câte ori ai nevoie, însă trebuie să le ceri acest lucru. Când vine vorba de secrete, şi Peştilor li te poţi destăinui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu le poţi spune secretele tale rudelor apropiate, o ruşine inexplicabilă te face să procedezi aşa.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ai reţineri faţă de membrii familiei mai îndepărţaţi, verişorii tăi îţi pot fi aliaţi de nădejde. Cu Berbecii te înţelegi cel mai bine şi te poţi baza pe ei oricând.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai încredere în oricine, însă familiei tale îi poţi spune orice, oricând fără reţineri.

Ai şi câteva prietene cărora le poţi spune ce lor nu poţi, şi care te vor ajuta mereu atunci când este cazul. Dacă ai o soră, cu siguranţă pe ea te poţi baza la orice oră! Taurii îţi vor fi prieteni adevăraţi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă vrei să pari independentă, întotdeauna vei fi prinsă de familia ta, iar rudele tale apropiate îţi vor fi cei mai buni prieteni.

Dacă ai fraţi sau surori, în ei poţi avea încredere deplină şi le poţi spune toate secretele tale. În nativii din Leu poţi găsi sprijin oricând, pentru că ei vor fi destul de direcţi cu tine şi nu te vor minţi niciodată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu mama ta poţi vorbi aproape orice, fără să îţi fie ruşine sau frică de consecinţe.

Te poţi baza pe ea oricând, mai ales când e vorba de ajutat sau de ţinut secrete. Cu Racii relaţionezi cel mai uşor, ba chiar uneori vă înţelegeţi din priviri, convingerile voastre fiind foarte asemănătoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai probleme serioase, părinţii sunt cei în care ar trebui să ai încredere deplină.

Te poţi confesa şi unei colege de muncă, dar asta doar dacă vă leagă o prietenie înainte de toate. Gemenii sunt cei care îţi vor fi alături atât la bine, cât şi la greu, de aceea te poţi baza pe ei întotdeauna.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Te înţelegi mai bine cu persoanele de sex masculin, şi te poţi baza pe cei din familia ta.

Nu poţi avea încredere deplină decât în rude, pentru că ştii că relaţia dintre voi nu se va deteriora niciodată. Taurilor le poţi spune orice, bazându-te pe faptul că nu te vor trăda niciodată!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În persoanele mai în vârstă ai cea mai mare încredere, şi este cea mai bună decizie pe care o poţi lua.

Fie că e vorba de cineva din familie, fie de la birou, important este să îţi inspire acel sentiment de siguranţă de care ai nevoie. Scorpionul poate fi cel mai bun prieten al tău, la care poţi apela la orice oră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În partenerul tău de viaţă ai cea mai mare încredere, şi aşa şi trebuie să fie.

El este singurul care te cunoaşte cel mai bine şi cu care poţi vorbi aproape orice. Atunci când simţi nevoia de intimitate sau ceva îl implică pe el în mod direct, găseşti sprijin în prietena ta cea mai bună, însă aceasta ocupă locul secund. Fecioarele sunt semnele zodiacale pe care te poţi baza oricând.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai o soră sau un frate? Indiferent de diferenţa de vârstă dintre voi, acestuia îi vei spune cele mai apăsătoare secrete ale tale.

Dacă este mai mare, cu siguranţă va fi exemplul tău în viaţă şi vei vrea să îi copiezi fiecare pas. Pe nativii din zodia Leu te poţi baza oricând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atunci când ai o problemă, prima persoană la care mergi este tatăl tău. Indiferent de relaţia dintre voi, în momentele importante vei apela la ei fără să ai reţineri.

Capricornilor poţi să le ceri orice şi poţi să le spui orice, pentru că vor fi mereu acolo pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod